Va mai amintiti serialul Arabella?
imi plac foarte mult inelele de argint, cu forme ciudate. De cite ori imi cumpar sau primesc unul nou, ma gindesc cum ar fi daca as putea sa fac niste transformari
. Si-atunci mi-aduc aminte de Arabella.
Am vazut prima data serialul asta cind eram copil. In 2002 l-am revazut, pe Acasa Tv, parca. M-am uitat cu mama, care are 50siceva de ani si am ris amindoua pina ne-a durut burta. Daca ar exista DVDuri cu Arabella, cred ca mi le-as cumpara ieri.
voi ati vazut Arabella? v-a placut?
Laura
PS: daca s-a mai vorbit de o suta de ori despre asta pina acum, iertare! ![]()
Raspunsuri
alba spune:
Da,da,da si eu vreau sa aflu de unde pot face rost de
filmul Arabella 
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Tzuni spune:
Imi placeau Rumburac, Xena si fantomas. Nu stiu de ce, da' mie imi placeau intotdeauna aia rai...

Da' Xena era frumoasa.... Arabela mi se parea demodata, iar Peter un hippyot!
Si-mi era frica de aia doi: Blekota si Mlekota (parca), din care unul isi putea desprinde capul de corp...
Ce vremuri, pane profesore....
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
klato spune:
quote:
Originally posted by alba
Da,da,da si eu vreau sa aflu de unde pot face rost de
filmul Arabella
Lol... prima oara am citit "de unde pot face rost de inelul Arabellei" si eram curioasa "chiar asa, de unde???"
Si eu imi amintesc cum am taiat burtica unui elefantel de plastic, fiindca m-a pacalit fratele meu ca elefantelul a inghitit inelul Arabellei ... si ce dezamagita am fost...
Tzuni spune:
rectificare: era Xenia, nu Xena! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Idaira spune:
Ehe-he,eram dependenta de serialul ala.Si ce mai vroiam si eu inelul lui RumburaK...imi treziti amintiri tare,tare placute.
bb_alinus spune:
Si eu sunt mare fan al serialului! L-am vazut de multe ori cand eram mica, odata la romani si de vreo 2-3 ori pe bulgari.
Eram fascinata de inelele si hainele din film, pe Arabela o visam in fiecare noapte iar pe Xena nu o puteam suferi, nici nu vedeam cat e de frumusica din cauza ca mi se parea tare rea. De Rumburak ce sa mai zic, un cosmar cu pelerina lui cu tot:))
Eu am gasit recent cateva episoade pe net, dar sunt in ceha de nu inteleg nimic dar tot ma uit ca tampita fara sa respir...si savurez fiecare imagine.![]()
Bic spune:
Alinush, da si tu te rog link-ul, chiar asa in ceheste. ![]()
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
sali spune:
Phiii...ce vremuri! Imi amintesc ca nu ma puteam hotara ce vreau
mai mult: inelul sau globul ala in care vedeai ce face o persoana la un moment dat. Pe urma m-am prins ca e rentabil sa vreau inelul, ca nu trebuia decat sa-l rasucesc pe deget si hocus pocus, imi doream globul si gata, il obtineam!
Imi placea mult de tot cand eram copil dar ma intreb daca fetitei mele i-ar placea?
Cred ca ar prefera varianta moderna a Arabellei, adica Harry Potter!