Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Anis sunt alaturi de tine. Si eu sunt una din mamele care si-a dorit cu disperare sa isi alapteze copilul si te inteleg perfect. Trebuie sa reusesti sa scapi de necazul asta. Tinem pumnii.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

HAI Cristinna !!!
HAI Ioana !!!

Eu continui cu galeria daca nu am primit nici un semn de la voi.
Sper totusi ca s-a terminat sau se va termina curand cu bine.

Am modificat eu listuta cu proaspetele mamici. Avem 3 mamici de ziua unirii vad, si era cat pe ce sa fiu inclusa. Pentru mine maine e ziua marii intalniri, abia astept, dar si fac pe mine de frica. Sper sa reusesc sa dorm la noapte. As face ceva efort fizic sa ma ia somnul cum trebuie, dar mi-e sa nu se declanseze nasterea, nu mai am chef de schimbari in program. Mi-a ajuns!

criss 40s cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Hai ca azi-noapte am reusit sa dorm mai bine (m-am trezit numai de vreo 4 ori!). Am luat carbune medicinal si se pare ca a avut ceva efect contra arsurilor.
O sa-mi fac si eu bagajelul, ca maine intram in sapt. 38 si, cu toate ca sunt programata pe 7 februarie pt. cezariana, ma tot bate asa un gand: daca se rupe apa? Mai bine sa fiu pregatita.
Azi dimineata bebelina mea a tras un dans de toata frumusetea draga de ea, asta dupa ce azi-noapte n-am simtit-o deloc, de intrasem la ganduri...
Chestia cu nascutul acasa pare o gluma, dar aici in Germania e destul de la moda sa zic asa. Am chiar o colega de servici (nemtoaica) care a nascut acasa anul trecut, la 37 de ani, o fetita de 3,6 kg. A avut noroc ca a decurs totul ok. I-am spus ca e curajoasa, dar de fapt mi se pare cam inconstienta. Nu poti sa stii ce complicatii pot sa apara, e chiar periculos.

Tin pumnii fetelor care urmeaza sa nasca azi!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Aelita, cat de scumpa e fetita voastra! Si ce cuminte sta ea la baita!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna dimineata!

Felicitari proaspetelor mamici: Terbitza, Maryela!
Iar pentru cele care azi se pregatesc de marea intalnire, printre care si Cristinna, Ioana facem galerie

Daconst- sunt binevenite sfaturile despre alaptare

Aelita - ce ii place Sofiei la baita! E o scumpete!

Cris68 - o sa fie totul bine, o sa vezi... tocmai la sfarsit sa-ti fie frica...

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

BRAVO MARYELA , SA-TI TRAIASCA BAIETELUL , SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI

aelita , sofia ta e o dulce , ce frumos sta ea la baita noroc ca ii place , e asa de linistita

criss nu ai voie sa iti fie frica , nu acum cand ai ajuns la sf. cu bine

galerie pentru fetele care nasc azi , nastere usoara

40+

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

mihacarm , ce sa fac acum m-am obisnuit cu gandul , ia si posibilitatea
asta in calcul nu se stie niciodata , eu cu rabdarea stau mai prost

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna dimineata!

Bravo, Maryela, sa-ti traiasca Mihnea si sa te bucuri de el!

Aelita, m-am topit cand am vazut-o pe Sofia ta!vai, cat e de dulcica si cum sta de cuminte in cadita!

Curaj , Criss, fara fricaaa!!dau drumul la galerie

Ieri am exagerat un pic cu plimbarea si ma cam doare piciorul drept, care oricum e mai elefant decat stangul..si tot ieri am avut niste senzatii taare nasoale, o durere la dansa, jos, de nu mai puteam merge, ma opream din cand in cand, abia am ajuns acasa..ca niste junghiuri, si vad ca am si prin casa daca ma duc de colo colo, sau cand ma ridic...oare se apropie???

va pup,

ELI si burtica de 39s fiiiiix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

monykk, idem si in cazul meu legat de rabdare. Cand ma gandesc ca mai am de asteptat chiar si 4 sapt, nu pot sa fac decat sa ma rog sa pentru rabdare.

Mi-am facut bagajul de spital. Mai bine spus am pus in genti ce consider ca voi lua la mine. Vad ca mai trebuie sa cumpar cate ceva (desi eram convinsa ca am totul). Azi poate reusesc sa spal+calc lucrurile pt bebelina. Ma gandeam daca sa spal si geanta (care nu am folosit-o niciodata, dar o am de vreun an). Dar daca ma duc sa cumpar una noua aceea nu a stat pe raft si s-a umplut de praf?
Asta ca sa vedeti unde poate ajunge paranoia!

Niciodata nu am inteles de ce trebuie sa ma trezesc devreme daca nu am nimic de facut. Afara ploua, la TV nu e nimic de vazut... Cred ca ma duc sa .

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralpe spune:

Multumesc pentru indrumari, Criss68 si Aelita!
UM este 18 mai 2006, data nasterii mele: 1.07.1981, 35+, baietel - Luca.
Nastere usoara, criss! Ma gandesc la tine ca totul sa fie bine!

Mergi la inceput