Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anis,

Iti dadusem de doua ori nr... am presupus ca l-ai notat si ca e alegerea ta daca il folosesti sau nu.

Spuneam ca in Elias era o doamna care se ocupa cu sfaturi pentru alaptat, o persoana care mie personal mi-a placut tare mult - cu un bun simtz admirabil si fara tendinta aceea de a ajuta "interesat":

se cheama dna Musat: 0744102663. Sun-o si explica-i ce si cum ai patit, cred ca vei primi un sfat competent.

poate ca ai vazut-o si tu si o stii, dar nu i-ai dat importanta ... din motive de stres provocat de mesafirii colegei de rezerva

pupici, sa te faci bine!!1

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

wannajo...intr-adevar mierea e interzisa ptr bebei pana la un an insa cristia se referea la consumul mierii de catre mama.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, cred ca, din pacate, laptele meu s-a cam dus pe apa sambetei. Nu mai curge nimic, nici in gurita la bebe, nici in pompa. Sunt tare trista, as fi dorit sa-mi alaptez copilul mult si bine. Poate ca de vina e startul slab (bebe prematur care a inceput sa suga cam pe la trei saptamani), poate stresul din spital poate varsta mea. Asta e.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Oana, ca te-ai gandit la mine. De ceva vreme in fiecare noapte stau si analizez ceea ce simt, uneori incerc sa fac diferenta intre durere si intarirea burtii sau miscarile obisnuite ale bb-lui. Nici somnul nu ma ia, a devenit un stress mai mult asteparea aceasta. La tine e doar inceputul, dar poate nu va dura atat de mult incat sa devina obositor, in plus esti si f echilibrata.

monikk, ma bucur ca esti bine si doar nerabdatoare sa cunosti cetateanul care se ascunde in burtica.

Maryela, FELICITARI!!!Sa va traiasca Mihnea Gabriel si sa va faca viata fericita!

Daconst, multumim pentru precizari, sunt cat se poate de clare si la obiect, la noi sunt rare cazurile in care avem de unde invata cum se procedeaz\ cu alaptatul. Bravo tie ca ai reusit si e nemaipomenit ca ai lapte suficient. Sa ne spui cum stai cu kg, poiate ne incurajeaza raspunsul tau.

Cristiana70, chiar daca nu vei mai putea alapta, noi stim ca esti o mama buna, ai facut tot ce ai putut pt puiul tau, iar daca a fost stress, cred ca ai avut si motive. Cu varsta nu ma speria, ca eu stau si mai prost la capitolul asta.

va las ca ma ia somnul

criss 40s cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am scris muuult si inainte sa termin mi- dat o eroare si s-a dus.
nu pot sa o mai iau de la capat..

azi noapte am avut febra,am luat eferalgan,ma gandeam cum o sa stau ziua singura cu copilul..dar am avut noroc ca mi-a trecut.pt ca mandra a fost cu dureri de burtica toata ziua,si a stat doar in brate si a dormit doar pe mine,nu am putut sa fac nimic,nici sa mananc,am mancat dimineata cozonac si un pahar de lapte,si seara o felie de tort.acum am mancat un crenvusti,mi s-a dus si foamea..

adinus costumasul de la buni e foarte frumos,dar mai ales printesa !!!!
messa ,felicitari!!! hai,mami,vino acasa !! abia astept sa ne povestesti !!!recuperare rapida!!

fetelor,va scrisesem tutror,va felicitasem...nu pot sa o mai iau de la capat...

bine ai venit,ralpe !!trebuie sa lasi numele copilului daca il aveti deja, daca vrei data ta de nastere.si ultimul ciclu.
anis nu e normal prin ce treci!! eu am scapat in cateva zile cu pompa aia!! nu ii mai da sa suga cateva zile,pana nu te vindeci sa nu te mai atingi la sani,doar scoti cu pompa ca sa nu se umfle.
si baga paracetamol continuu pt febra.
of...imi pare asa rau ca treci prin asta !!
pup si iti tin pumnii sa scapi repede!!
esti o curajoasa,eu renuntam,cred,la lapte..
maryela
,FELICITARI !!!pt Mihnea Gabriel,sa creasca mare si frumos si sanatos !!
daconst ce bine ca nu ai patit nimic la sani!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

un filmulet scurt cu www.dropshots.com/day.php?userid=219089&cdate=20070124&ctime=165403" target="_blank">baitza noastra .

S.

p.s. : asistau TREI barbati la baita ,curiosi nevoie mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Terbitza, Felicitari pentru fetita! Sa va bucurati de ea, sa creasca mare, sanatoasa, voioasa, desteapta!

Monikk, si eu credeam ca voi naste inainte de 40+. Asta la cata miscare am facut pana in sapt.35+.
Liliana, starea ta de spirit din spital m-a incurajat tare mult. Erai tare senina, sigura de tine. Voi cauta sa tin cont de sfaturile tale si sa nu bag in seama toate rautatile ca imi fac mai mult rau si voi transmite bebelinei.
cristina70, asa vedem si noi iesirea din spital, adica mama, tata si bebele. Nu vad cum o voi pune si in practica. Duminica mama m-a sunat pe toate telefoanele disperata: credea ca sunt in spital si pe ea nu am anuntat-o. Noi de la inceput ne-am anuntat mamele ca or sa afle ca am nascut cand ne intoarcem din spital. Asa ca duminica mi-a spus cu durere in glas ca se va supara daca nu o voi anunta. Acum, nu vreau nici sa le supar (pe mame), ca nu din rautate sunt asa. Ele vor sa ajute, insa ne asfixiaza.

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Aelita, m-am topit toata! Ce frumos sta la baitza fetita voastra! Si se face din ce in ce mai frumoasa... M-as uita non-stop la ea. Da' tata ii facea baitza? Il chem si pe al meu sa il ia lectii.
pe Sofia din partea mea!

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna fetele,

eu mai rar pe aici, desi mi=as dori tare mult sa mai vb cu voi, nu am timp de nimic , noroc cu sotul meu ca mai sta in concediu ca altfel as fi ajuns la nebuni......

Va scriu pentru ca IOANA se pregateste de nastere, azi va merge la spital, sa ii tinem pumnii si sa ii facem galerie

HAI IOANA, FII BARBATA!!!!!!!!

Va voi tine la curent cu vesti despre Ioana

Va sarut pe toate si pe burtic si pe bebei

Ralu + SERBAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Daca mama mananca miere, ii poate cauza bb-ului diaree.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput