Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Mai fetelor sa stiti ca eu chiar nu am ganduri de nascut acasa...dar cine stie daca n-oi fi un caz fara contractii dureroase pana la momentul x...si atunci mi-e mai usor sa iau situatia probabila si ma lipsesc de panica...

Cristiana am auzit de ceva vreme la scoala de mamici de partea cu sala de travaliu la septic ca si de statul de dupa...aia m-a frichinit destul ...asa ca am avut o grija maniaca cu racelile...am tot luat oscilococcinum.
Asta ar fi intr-adevar naspa...evident ca nu vreau sa-mi favorizez motive ptr asa ceva.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

AlinaTxa, da... merg pe moto. Am mers pe moto si gravi pina la 3 luni. Dupa aia, as mai fi mers dar am zis k nu stiu cu "ceasu' rau ..pisica neagra.." si nu am vrut sa mai risc nimic, asa k am pus-o pe Suzi a mea la garaj.
Eu merg pe moto din 2000. Sint/eram destul de cunoscuta, pt k am fost printre primele gagici pe motor, pe aici, prin Buc. in ultimii 2 ani nu prea am mai frecventat intilnirile si intrunirile de moto asa mult, dar Suzi a mea e (re)cunoscuta de la o posta dupa culoarea portocaliu turbat. (a fost si in postere, reclama la Bergenbier, prin oras).
De abia astept sa vina primavara,sa ma refac un pic si sa am cu cine sa o las pe bebelina mea, macar cite 2 ore din cind in cind.

Marce 35+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006

Vine bebelina mea, Lara-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Am intrat sa va spun despre Cristinna e la spital si au inceput contractiile, nu stiu prea multe doar ca il asteapta cu mare drag pe micutul David. Eu ii urez o nastere usoara si refacere rapida, sa fie bebelicu sanatos si mancacios.

Multe felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate bebelicilor sa fie mancaciosi, sa creasca frumos si sa va bucurati cat mai mult acum cand sunt in bratele voastre ca dupa ce or incepe sa umble...fugiti dupa ei ca sa-i strangeti la piept.

Urez nasteri usoare gravidutelor care inca mai asteapta marea intalnire...sa aveti putere si curaj...

Numai bine de la noi

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

R_MARCE poate ne vedem prin oras.
Nana,Mihai tinuta sau Bardac iti spune ceva?

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

eli eu m-am pregatit sufleteste ptr. cazul in care se va naste mai devreme,
la cealalta ipostaza nu m-am gandit , se cam lasa asteptat , asa ca pregateste-te
si ptr. cealalta situatie , acum nu am decat sa astept

oana te rog eu revino-ti ,te admir cat esti de curajoasa , dar totusi nu vrei tu sa nasti
cu doctorelul tau

40s si astept

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

AlinaTxa, cu moto sa ne vdm prin oras? Cu mare drag...

hai Cristinna!

Marce 35+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006

Vine bebelina mea, Lara-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

R_MARCE cu moto in oras cu bebelu si bebelusha in parc pe langa moto!!!!

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Referitor la baia copilului spuneti-mi si mie un lucru: cum fac - ii fac baie in baie - ridicind temeperatura la 24C si apoi o iau in prosop si o duc la masuta de infasat care e in camera ei unde temeperatura e de 20 - 21 de grade? Nu raceste? Voi cum procedati?

Cristina, sint de acord cu tine referitor la rolul bunicilor si faptul ca se tot baga - eu i-am rezolvat repejor turnindu-le la informatii despre tot felul de chestii de care ele nu au auzit incit s-au cam speriat si nu mai dau sfaturi. Se simt putin depasite... Iar daca soacra-mea (care are tupeu nu gluma) zice ceva - o sa ii servesc faptul ca pe fi-su l-a crescut doar citeva luni - apoi l-a trimis la bunici - deci habar nu are sa creasca un copil... Contiunui sa le spun ca daca o sa am nevoie o sa spun cu siguranta!

mcbeal - eu am arsuri (nici nu stiu daca sa le numesc asa) dupa ce maninc dulce. incerc sa ma abtin- asta facindu-mi ceva bine si apropos la kgle cistigate in sarcina asta (f multe peste normal)

R_Marce - eu nasc chiar spre sfirsitul lui feb - asa ca sint alaturi de tine. Si daca bbe mare - aflu pe 30 - poate ma programeaza si pe mine la cezariana mai devreme - ca oricum pishcotzica e cu capul in sus, n-are treaba!

Pe mine ma chinuie noaptea - sint obosita si nu pot sa dorm - ma trezesc din ora in ora - cind ma intorc de pe o parte pe alta sau cind ma duc la baie... Uffff... aproape ca nu-mi doresc sa mai vina noaptea.. iar dimineata mi-e aprope imposibil sa mai adorm. Eu care dormeam si 16 ore pe zi daca vroiam sau nu aveam ce face!

Pentru fetele care nasc:

Pt cele ce mai au de asteptat: va doresc rabdare, curaj si mult optimism!

Pup!

Dada 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am patit-o iar. febra frisoane, etc..durereeeee..acelasi san e problema. Sper sa ajung maine la un obstretician ca nu mai rezist.Traiesc de 2 sapt in durere maxima, zi si noapte ..zi si noapte..
Nici nu pot avea grija ca lumea de Iarina...plus ca Ingrid azi a facut si ea febra si un pic diaree..ma urc pe pereti..vai de mineeeeee

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

A... de Maryela mai stie cineva ceva? A nascut? E ok?

Dada 36

Mergi la inceput