Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT!!!

fetelor am cam pierdut firul discutiilor..citesc cand si cand..e mai complicat de acasa cu un bb de aproape 3 ani pe cap care cand vede ca te pui la calculator il apuca ca vrea si el ..oricum pe acasa treaba se gaseste non stop de facut asa ca oricum ecomplicat sa mai intru pe net..Insa capitolul asta l-am citit pe tot .
In rest eu cu dureri inghinale si de spate le urasc si abia astept sa scap de ele..
Ylilimic cat are Matei al tau? cum se comporta cu bb2? ca mie au inceput sa cam in dardaie dintii in gura cand ma gandesc cat de greu imi va fi ,mai ales ca fii mea acum numai cu mine vrea si daca mai e cineva in preajma o apuca crizele....atata am incercat sa ii explic de bb2 insa am imrp[esia ca nu va avea nici un efect toata teoria pt ca practica ne va omori

38+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana chiar ma gandeam ce se poate intampla daca nu apreciez bine situatia...acum m-a apucat o vaga durere ca la menstruatie...dar nu-mi vine sa-mi fac idei caci uite ca si pana acum a fost liniste. Oricum laptopul e pe pat deci sunt pe pozitie.
Deci in cel mai rau caz...am prosoape spalate la 60 gr, le intind pe pat in caz ca se hotareste sa iasa rapid...dezinfectez o foarfeca si ii tai ombilicul...cred ca e de preferat decat sa nasc in masina.
Dar sper totusi sa imi dea de stire si ragaz sa ajung la spital...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Mai Oana, tu nu esti "sanatoasa"? Cum sa nasti pe prosop acasa?? . Pai cum, tocmai tu care erai asa documentata, hai ca o sa recunosti mama contractiile alea! . Auzi la ea, ii tai buricul...

Felicitari Messa!! Felicitari Terbitza!! Sa va traiasca printesele!!

Mai fetelor, aveti grija cu no-spa-ul si cu alte medicamente..eu stiu ca dupa sapt. 36 nu se mai iau..se pare ca aceste contractii sunt normale si pregatesc nasterea si daca le potolesti cu medicamente nu e de bine..si durerile inghinale sunt ok caci bb e jos deja si apasa pe toate partile..

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Adinush, inca o data "saru-mina"! Eu stau pe linga Hala Traian, piata Muncii. Ce parc ai in apropiere? Poate la primavara, iesim la plimbarica si ne tinem de urit.

Cristiana, felicitari mami!

Felicitari din nou fetelor care au nascut sau care sint pe baricade! De abia astept sa fiu si eu "in focuri".

Marce 35+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006

Vine bebelina mea, Lara-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ce faceti gagici?Stati la barfa huh?Adinusha noastra mi-a cam bagat mintile in cap azi si m-a instruit sa fiu calma,sa numai ini fac griji.
R_MARCE conduci moto?Eu de abia azi ti-am vazut pozele si am constatat ca ai o oarecare legatura cu motoarele
Oanaaaa ai inebunit?????Cum sa nasti in pat?De fapt la cat de incapatanata ai fost sa ajungi la 40 de sapt nu m-ar mira sa o faci si pe asta.NEBUNICI!!!!

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA, zau ca esti dusa...noroc ca ai prosoape spalate la 60 de grade ha, ha, ha! Sa-ti spun un pont, daca iti vine sa faci lipsa mare, ai grija, ca s-ar putea sa fie copilul, ca senzatia cam aia e, asa ca ai grija ce faci.

Am mai vazut prin spital mame cu copii nascuti acasa, dar mai bine e sa nu faci treaba asta, ca sunt in stare sa te bage la septic, unde am fost si eu la inceput. Ai te rog grija, te rog eu mult.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

oana esti mortala cum sa nasti acasa ? cred ca nu a mai avut nimeni asa trevaliu scurt la prima nastere sau poate aelita
cristiana bebe david e foarte frumos si seamana asa mult cu tine ; de a. alina nu mai stiu nimic ultima oara renova casa si nu putea intra pe net cred ca daca nastea ne enunta ea
si eu mi-am expediat mama si soacra ma descurc si singura chiar daca acum o luna nu credeam vad ca e adevarata chestia aia cu instinctele
ylilimic numai 40 ml ? pai grasuna mea urla de ma stia tot orasul ; acum de cand ii dau cu bibe vad ca manca 120 la o masa chiar ma sperie , oare nu e prea mult ? o avea ea 4 kile si dar totusi ;
maine mergem la cantarit si mai intreb doctorita
omuletul meu tot nu vrea la san a avut aseara o tentativa dar s-a enervat repede si am abandonat
i-am facut baita nu prea i-a placut asteptam sa-i pice totusi buricutzu
azi a mers tati cu ea la plimbare sa i-a fetita putin aer
catalina foarte emotionanta povestea ta , te admir ptr cat ai luptat sa ai acest copil , iti doresc sa te bucuri de el toata viata
criss sa sti ca cezariana nu e chiar asa de rau eu sunt ca noua , astept vremea frumoasa si sa mai creasca buburuza mea si sa mergem la plimbare ( e si asta o forma de sport ) ; in plus doctorita mea mi-a zis ca are o tipa care face masaj la domiciliu si ma mai ajuta si aia la slabit ; daca vrei poti tu sti asta
uite totusi pun majoretele ptr tine sa nasti cum vrei tu
felicitari messa insfarsit ai scos copilul abia aspept sa vi acasa sa ne povestesti cum e cu plodul
roandre bine ai venit acasa

cam atat ma duc sa ma mai pun in pat ca acusi se trezeste mica terorista
va pupaceste adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aventura evident ca nu ma bate gandul la nascut acasa...insa e bine sa te gandesti care poate fi situatia mai neplacuta si asa scapi de temeri. Asa nu am nici o agitatie.
Am mai tot auzit de fete ale caror contractii dilatau fara sa fie percepute ca dureroase...deci iau si asta in considerare...
Cat despre pastile ce sa zic..eu ginypral am luat pana acu 2 zile timp de 5 luni fara sa pun la indoiala decizia doctorului caci ne-a adus cu bine pana aici. Iar no-spa-ul ni s-a recomandat ptr cazul in care nu putem aprecia distinctia dintre travaliu fals si cel real...fara sa adauge ca ar fi vreo interdictie de varsta a sarcinii...cred ca pana acum am luat un singur no-spa saptamana trecuta...cam atat...
Cred ca am sa ma delectez acum cu un dus...

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Bravo ADELA, imi place cum pui problema, cam asa simt si eu. Mama o sa se intoarca saptamana viitoare pe cateva zile, iar o sa ma puna la dieta, iar o sa plece acasa si o sa fie liniste. Totusi, cu ea mai pot discuta, dar soacra-mea se uita la mine cu privirea: "nici nu banuiesti la ce riscuri iti expui copilul". Sa fie sanatoasa.

Cu David nu sunt in clar cu cine seamana, oricum, pe parcursul copilariei va tot semana ba cu unul, ba cu altul. La nastere semana leit cu tata-sau, acum parca are si ceva din mine, sanatos sa fie! Norma noastra de mancare e cam de 450 ml pe zi, uneori mergem si peste, mai rar sub.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

mai fetelor, eu sunt o viitoere mamica de aprilie da mi-am facut curaj sa intru la voi abia azi...
ma tot zbantui pe mingia mea de pilates, imi curg lacrimile in farfuria cu mancare cand va citesc povestile celor care au nascut, si ma mai amuz de curajoasa de oana !
va pup mult si m-ati mai incurajat ca sunteti asa de optimiste!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput