Mamici de ianuarie-februarie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Felicitari Messa
pentru cele care urmeaza!

Azi fuseram si noi la ultima eco (36 sapt fix) la spital si cum era de asteptat fata mea isi respecta graficul de crestere, are 3300g, placenta OK, lichid in conditii normale si de acum mergem saptaminal la moasa sa ne masoare tensiunea si BCF si asteptaaam. Am discutat de nastere si nu se pune problema cezarienei, decat daca nu se poate natural, un bebe mare nu e motiv aici de ceza, asa ca ma pregatesc mental sa trec prin ce a trecut Ivona la nastere; acu sunt inca calma si am o leneee de zile mari, mai nou dorm ceva de speriat. Si au inceput durerile inghinale, ma doare rau dansa de 2 zile, durere continua cand merg, cica a coborat bebelina si apasa pe toate cele. Daca nu se intampla nimic si depasesc termenul (21 febr) am programare la spital la 41 de sapt, dar nu ptr inducere ci sa vedem cum stam cu colul! Inducere abia pe 3 martie cand bebele ar avea cam 4500g daca isi mentine curba de crestere! Eu sper sa nu ajung pina acolo si sa coboare bebelina cat mai repede. Cand ma gandesc ca mi-era asa de frica ca nu intru in luna a noua, ca am avut electrorezectie pe col in 2005 si aici nu mi-au masurat colul si nici nu s-au uitat la el niciodata!
Si am ditamai burtoiul, bebe mare, burta mare, ma misc ca un pinguin; am pus o poza in album, acu ne putem inscriem si noi mamicile de febr la concurs.

Va pup pe toate si va urmaresc si eu ca si Marce din umbra!
36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Adinush, saru-mina pt informatii si felicitari pt cum te descurci! Nu cred k e usor sa alergi cu acte asa taiata cum ai fost tu.
Imi mai poti spune cite ceva..? Poate bebe avea dubla cetatenie? Tu ai fost cu "tati" peste tot, la acte, cu pasaportul lui in original? Copiile dupa pasaportul lui au trebuit sa fie traduse si legalizate? Dak el pleaca, de ex, si ai nevoie de pasaportul lui din nou, e ok dak doar tii o copie la tine, fara sa fie el prezent cu originalul? In ce zi dupa ce ai nacut, a trebuit sa faci actul acela constatator si delcaratiile privind numele? (eu o sa nasc vineri dar el va veni duminica).
Siiii...alta intrebare ...dak nu te deranjeaza... In ce zona stai? Stai singura?

O alta nelamurire... Alocatia pt bebe cea de 200 ron se da din prima luna a nasterii lui bebe? Iar indemnizatia cea de 600 ron, numai dupa alea 42 zile de concediukl postnatal obligatoriu?

Marce 35+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006

Vine bebelina mea, Lara-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bravo, Terbitza...felicitari!!! Sa-ti traiasca buburuza!!!
Maria72 daca nu ai luat pana acum, atunci cand te mai apuca sa iei un no-spa...daca e travaliu fals se potoleste destul de repede.
Crishtinutza nu pot zice ca o fost greu...pot spune insa ca m-am simtit nemaipomenit...inca ma simt asa.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Aaa..am inceput cu actele si nu ti-am mai zis cum ma descurc
Pai partea buna e ca marea majoritate a timpului am parte de o bebelina cuminte,doarme de la 23 la 7,ziua nu plange mai mult de o ora=o ora jumate adunate(azi s-a scancit mai mult,sper sa-i treaca).
E greu intr-adevar ca trebuie sa iesi dupa diverse si nu poti sa lasa fata singura..mie mi-e cam frica sa ma duc si pana in fata blocului sa iau paine...ma intorc intr-un suflet desi ea doarme cate 2-3 ore in continuu.
Partea buna e ca inainte de nastere am fost in Cora si am facut provizii serioase..produse de curatenie,de igiena,frigiderul si congelatorul plin asa ca de cand am nascut nu am iesit decat asa dupa apa,lapte,paine pe care le am in fata blocului.Pana se termina proviziile se face si fata mai mare si iesim impreuna...doar sa nu vina iarna cum ne ameninta astia pe la meteo

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

FELICITARI TERBITZA , SA FITI SANATOASE , SA-TI TRAIASCA BEBELINA

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

multumesc de raspunsuri, am sunat la doctor, m-a intrebatdaca am ceva contractii, dureri(si nu am) si m-am chemat maine seara sa ma vada. Cine stie poate vine bebe maine seara.....sau in seara asta??
Daca mai apar chestii noi, o tai la spital direct!!!
Va multumesc pentru raspunsuri

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eu am nascut marti si el a venit joi.Certificatul ala la spital trebuie sa-l faci pana iesi din spital.Noi l-am facut vineri ca joi eram prea euforici.Duminica m-am externat,luni am fost cu el la primarie pt certificatul de nastere.
Trebuie sa fie prezent cand face declaratia aia cu numele..e dovada ca recunoaste copilul ca fiind al lui.Se poate face la spital sau la primarie.Pe certificatul meu constatator desi semnasem declaratia aia era oricum tata necunoscut,de la primarie iti recunoaste declaratia aia si-l trece si pe tata.Daca o faci la spital nu mai e nevoie de prezenta lui dar e nevoie de acte in original si copie.Deci chiar daca nu vine tre sa ai pasaportul lui,deci trebuie facut pana pleaca.
asa ca mai bine il iei cu tine...al meu era pe post de carje
Pt alocatie nu ai nevoie de nimic de la el iar pt CIC(aia 600 ron) nu stiu ca eu nu intru cu CIC,nu am avut 12 luni lucrate deoarece eram in Olanda.
Referitor la cetatenie,da poate avea doua e dreptul copilului sa aiba si cetatenia mamei si a tatalui iar daca ei au cetatenii diferite.. poate avea 2.
Si da,stam numai eu si bebelina pe langa statia de metrou de la Nicolae Grigorescu

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

FELICITARI TERBITZA!!!!!

Roxana, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

he-he, si ce am uitat sa spun e ca bebe e tot in pelvina si voi incerca nastere vaginala daca va fi posibil....cam nebuna eu si doctorii mei, nu? deci, morcovul, vorba Liudei, DE UN KILOMETRU!!!!
of,sa dea DD sa iasa bine...

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Felicitari TERBITZA, bravo fata, ai scapat repede! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!

R MARCE, ADINUSH, ma inscriu si eu pe lista mamelor partial singure, cu tati care o sa fie mai mult plecat! Asta e, lui i-a trebuit sferie la greu... De abia astept ca piticul sa fie suficient de mare ca sa-l pun in carucior sau marsupiu si sa o taiem incolo-incoace! Mama o sa mai vina, dar nimeni n-o sa se mute permanent aici ca sa stea cu noi, asta fiindca sunt eu nesuferita!

OANA, cred ca tu o sa nasti in fata tastaturii.

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput