** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, voi ati vazut ca se nasc multi copii mai devreme de termen decat sa se nasca mai tarziu??? Bine... cei mai multi, din fericire se nasc la termen, dar mai degraba se nasc inainte de termen decat dupa...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor, se vede treaba ca trebuie sa intru pe net de doua ori (dimineata si seara) ca sa pot tine pasul cu voi! E limpede ca lunile 5-6 sunt mai usoare caci se simte o harnicie pe net ...

Si eu sunt somnoroasa, mai ales daca uit sa iau dimineata elevitul si-l iau dupa-amiaza ...

Multumesc fetelor care mi-au raspuns, mai ales Dianeilaura - voi merge la eco apoi ma cumitesc si mai merg spre sfarsitul sarcinii.

Andrada multumesc pentru informatie.

Iulia - condoleante. Felicitari pentru fetita - i-ai ales un nume deosebit!

Michelle, bine ai venit printre noi!

Ciuffy - cred ca ai calculat gresit DPN. Eu am UM pe 16.08.2006 si DPN pe 22.05.2007. Uite si Michelle are UM pe 4.08 si DPN pe 11.05. Mai calculeaz-o o data sau cauta pe aces minunat site articolul referitor la calculul datei nasterii. Te lamuresti imediat! Sa-ti traiasca Nicolae Spiridon!

Multumim pentru noul capitol!

Pupici tuturor! Noapte buna!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Eu nu am reusit sa-mi atasez langa semnatura un carucior roz si saptamanile! Cum sa fac? Am intrat pe editare profil dar ... de unde iau caruciorul?

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

IuliaBraila, mult-mult curaj sa treci si peste asta. Condoleante!

Pe GinaM n-am prins-o, dar m-a emotionat mesajul ei. Felicitari!

Serbanela, pe site-ul ala erau si unele vitamine PRENATALE speciale. Ultimul trend e ca se adauga Omega 3! Am innebunit-o pe prietena mea din UK cind au aparut, ca eu nu maninc peste (habar nu am ce pesti sint astia pe aici...) dar stiu ca trebuie pentru dezvoltare creier bebe. Vreau sa-ti zic ca n-am avut nici o greata, si eu jur ca e de la vitaminele astea! M-am simtit mult mai bine de cind am inceput sa le iau si am si ramas insarcinata luna viitoare (probabil mi s-a echilibrat aportul de vitamine si minerale). O sa ma uit sa vad ce contin Duet ale tale comparativ cu astea, in mod normal ar trebui sa-ti aduca suficient fier.

Hai, pune pozele, fii serioasa! Cit despre iaurt, n-am incotro. Laptele nu imi place si pe aici nu e brinza buna...Toata e ca guma de mestecat. Mai e din aia topita, numai cu aia alternez. As vrea si eu o telemea....aaaaaaaaaaaaaaaaahhh! Sau Fagaras!!! Mai stie cineva Fagaras?

DidiAlex, zici ca epidurala face o mare diferenta? M-am gindit si eu, si sint fericita ca de vreo 3 ani se practica si in Japonia. Insa costa 350 EURO primele 2 ore, si apoi se adauga cite 35 pe ora...Poate sa le zic sa nu ma puna de la inceput??? Acusi trebuie sa duc "Planul de nastere" la spital...

Chiqui, azi stau cu pumnii strinsi pina vii de la doctor! Scrie numai "sint bine" si apoi fugi in pat!

Frumoase nume, fetele! Mie mi se pare ca la baieti e mai greu de gasit...Poate si fiindca mereu am cautat numai de fete. E subiect aprins de discutie la noi in familie, soacra-mea imi face liste zilnice, si mie nu-mi place nici unul ca sint prea ...nordice...Cum o sa mearga el in Romania la bunica lui cu un nume ca Ott sau Priit sau Ants???? Ce , astea-s nume, nene??? Dar la fel se strimba si ei cind zic Ionut sau Mircea, mai ales ca nu le pot pronunta

Asta e in casatoriile internationale...

Mie imi place Elias, sotul meu ma bate la cap cu Lennart. Nu-i asa ca al meu e mai frumos?

Pupici! Elteka,

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Motannel,ai ajuns bine in editare profil! La semnatura, scrie saptamina, de ex. 21+ si scrie [ fetita ] , exact cum vezi si in Smilies.

Fara pauze ca mine, ca daca scriam paranteza dreapta fetita paranteza dreapta, imi aparea direct caruciorul.

Si al meu e albastru

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza Burticutze!!!
ELTEKA, epidurala nu se face de la inceput oricum. Trebuie sa ai dilatatie de min. 4 cm ca sa iti faca anestezia (banuiesc ca e la fel si in Japonia ). In fine, am auzit ce-i drept si de cazuri EXCEPTIONALE cand s-a facut epidurala la dilatatie de 3 cm... Dar e clar ca nu iti face nimeni de la inceput

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

Da, stiu ca e problema cu DPN la mine si eu am folosit cred ca toate calculatoarele de DPN de pe aici si nu-mi iese 2Iunie nici cum...evemtial 24 mai mai iese. Problema e din cauza ciclului meu care era neregulat..si cand s-a regulat s-a stabilit pe undeva pe la 40 si de zile. Doctoru mi-a spus si acum si acuma o luna ca o sa nasc in iunie. Io nusj ce sa mai cred...am mai citit ca se poate sa fii avut si o dubla ovulatzie si deaia am ramas mai tarziu decat iese in calcule. Voi ce zicetzi de asta?? EU una is happy ca e bine bebe si cred ca el o sa hotarasca cand vine pe lume.
Ps cum fac sa apara carutzul albastru in dreptul numelui meu aici??

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare burticute!

Am reusit sa va citesc si eu si sa ma pun la curent cu noutatile.

IuliaBraila condoleante pt tatal tau. Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi dau seama ca esti distrusa, dar uite ca in viata primim ba o palma, ba o mangaiere. Mangaierea e acum fetita ta, care e sanatoasa si pe care o sa o tii in brate cat de curand .

Gina m-am bucurat atat de mult cand am citit mesajul tau. Felicitari pt sarcina si abia astept sa mai treci pe aici sa ne mai povestesti cum te simti. Chiar mi-ai luminat ziua !

Am vazut ca ati hotarat deja numele bebelusilor. (Pauly si Iulia tare frumoase numele alese de voi) Eu sunt super hotarata la numele de baietel - si credeti-ma ca m-am gandit un pic la el , caci am vrut un nume care sa sune romaneste, care sa poata fi transcris in kanji, care sa fie si cat de cat international si nu in cele din urma: sa se potriveasca si cu numele de familie. Deci va dati seama ca am avut ceva "sapaturi" de facut. La final l-am gasit ! Daca vine dr cu vestea ca bebe e fetita, mi-a dat peste cap tot planul, caci trebuie sa o iau de la capat cu ccc cautarile. Saptamana viitoare pe vremea asta SPER sa stiu exact ce culoare o sa aiba caruciorul meu.

Elteka m-a bufnit rasul cand mi-am inchipuit ce situatie e si la tine cu numele. Pe bune ca e tare greu in cazul casatoriilor internationale. Voiam sa te intreb de epidurala : cum adica platesti pe ora? Si eu tot cu epidurala o sa nasc, dar stiu ca se plateste trusa respectiva. Per total am inteles ca o sa ajunga in jur de 60.000 yeni - parca. O sa intreb exact preturi si detalii la urmatoarea consultatie . Te intreb de curiozitate caci ma gandesc ca poate sunt mai multe tipuri de epidurale ( crede-ma ca oricat am citit pe net de chestia asta tot in ceata sunt). Si apropo de procedura: am citit ca oricum nu se monteaza de la inceput ( poate sa iti prelungeasca travaliul cica, si isi pierde efectul chiar cand ti-a lumea mai "draga").

Eu mai citesc cand am timp din capitolele de mamici de anul trecut si sunt multe fete care au nascut cu epidurala. Mi-am dat seama ca ai nevoie de un anestezist bun , care se pricepe , caci trebuie sa stie si momentul exact cand ti-o monteaza, si cum ti-o monteaza. Abia astept sa il prind pe dr meu si sa il intreb de chestia asta mai in detaliu. Am facut o super lista cu intrebari.
Aaa, ti-am ramas datoare cu o parere despre o crema de gravi. Eu am folosesc de la Mama& Kids si am doua tipuri: "Medicinal natural mark Cream" ( pt elasticitatea pielii si prevenirea vergeturilor) si "Oligo Milk" (pe care eu il folosesc acum pt fata, gat, umeri ca mi se usuca pielea ceva de groaza). Imi plac ca au un miros ffff discret si la ingrediente nu am vazut nimic care sa ma alarmeze ( sunt fara alcool, contin ulei de masline organic etc etc) Singura faza e ca sunt cam scumpe ( eu l-am prins pe barbate-meu intr-un moment cand voia sa faca ceva pt mine si nu stia ce, si i-am cerut bani de creme pt " bebe". ) Pana la sfarsitul sarcinii am cu ce sa ma ung, asa ca alta crema nu cred ca o sa-mi mai cumpar. M-am uitat pe fundul cutiei mele de crema si am vazut ca e o pagina de net - www.natural-s.jp Daca vrei mai multe detalii intra aici.

Eu trebuie sa dau un telefon la posta ca mi-a venit pachetul din Ro pus de frate-meu: cartea lui Spock si cremele . Abia astept sa rasfoiesc cartea. Ce ma mir e ca au ajuns asa de repede . Apoi ma duc la mama unei amici ca m-a sunat si cica mi-a pregatit ceva ( "ceva-ul" asta e un fel de dulceata dintr-un fruct asemanator caiselor noastre.-uite ca nu i-am retinut numele dar o sa o intreb acum , cand ma duc-. La aspect zici ca e o pruna galbena, mare, dar nu are sambure tare, lemnos, ci samburi mici, ca cei de struguri. Sunt in stare sa manac ca sparta chestiile astea preparate asa.)

O zi faina tuturor!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Buna dimineata burticutelor!
In primul rand condoleante Iuliei pentru ca trece printr-un moment foarte greu si felicitarii Ginei pentru reusita!D-zeu sa fie alaturi de voi.

Noi suntem bine, desi din ce in ce mai obosita.Desi m-am ingrasat doar 4 kg ma misc foarte greu si simt o presiune constanta in partea inferioara a bazinului.Din pacate cred ca mi se trage de la multele ore petrecute in scaunul de la birou...incerc sa strecor miscare in programul meu, dar tot raman cele noua ore cind ponderea statului pe scaun e cea mai mare.Si cand ma gindesc ca vreau sa merg la servici pina la 1 mai....ma apuca descurajarea.
Fetelor care sunteti la a doua sarcina mai e vreuna dintre voi care are cezariana la activ?
Nu stiu ce sa fac...sa merg tot pe cezariana si a doua para sau sa incerc o nastere naturala.Mie mi-a fost foarte bine dupa prima cezariana..m-am recuperat extrem de repede si fara eforturi deosebite , dar nu stiu ce sa zic cum va fi dupa a doua.Practic mai am doar 15 saptamini in care sa ma hotarasc si parca vad ca vor trece foarte repede!
+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

Vai fetelor cat ati mai scris de ieri pana acum. Am avut o gramada de recuperat, pentru ca aseara imi era prea somn sa mai intru.

Iulia condoleante pentru tatal tau....Felicitari pentru bebelina ta. Frumos nume ai ales.

GINUTZAAAAAAAAAAAA ce veste minunata ne-ai dat. Sa iti dea Dumnezeu o sarcina frumoasa si usoara si acum te asteptam mai des pe la noi.

Elteka mai exista inca la noi branzica Fagaras. Sper ca nu ti-am facut pofta.

Mica 23+

Poze

Mergi la inceput