** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Va multumesc fetelor pentru felicitari, sunteti toate foarte dragute!
Felicitari Gina M pentru burtica ta.

Michelle35 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

sobi, petit_ange.

iulia braila super numele bebitei.sa-ti traiasca.

serbanela mi-ai facut pofta cu smantana ...cred ca fug sa-mi cumpar.

cat despre kg...pana acuma am luat 3,5kg, iar inaltimea e 1,67.de acuma incolo urmeaza greul.

pupici,

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Iulia, imi pare tare rau pentru tatal tau, condoleante. Sper sa ai puterea sa te remontezi pentru bebelina ta.

GinaMfelicitari pentru sarcina!

Fetelor, eu tocmai vin de la prietena mea care a nascut la CFR2, acolo unde as fi vrut sa nasc si eu. Si sunt tare dezamagita. Am mai fost in spital acum 2 ani si ceva si arata bine, tocmai fusese renovata, era curat. Acum, pe langa faptul ca era foarte aglomerat (la prietena mea in salon erau 5 paturi intr-un spatiu destul de mic si o caldura infioratoare - trebuiau sa stea cu usa deschisa) mi s-a parut si mizerie - pe jos, in salon, erau pansamete murdare aruncate si nu le strangea nimeni, desi pe acolo s-au perindat asistentele si puteau chema o femeie de serviciu. Prietena mea imi spunea chiar ca a vazut si gandaci pe hol. Apa calda nu curgea. Si asta intr-o maternitate cu bun renume. Ma gandesc cu groaza ce o fi in celelalte. Oricum eu stau sa ma gandesc serios daca mai vreau sa nasc aici. M-as reorienta spre Municipal. Asa ca vreau sa le intreb pe fetele care vor naste la Municipal: voi ati fost sa vizitati maternitatea? Si daca da, puteti sa imi impartasiti din impresii, va rog.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

iulia, condoleante ptr tatal tau!felicitari ptr fetita!

GinaM, vai ce tare ma bucur, eram dezamagita la aspirante cind ai spus ca nu era, si acuma esti gravi, te-am felicitat atunci si te felicit si aici!e super, vei fi coleguta cu fete tare dragi mie!sarcina usoara si bebe sanatos!

chiguitita, ai mare grija de tine, sanatate si bafta la examene!

didi, merci ptr capitol, dar ce are puiul tau mic de trebuie operat?

vad ca fetele sint minoritare, sa vedem ce-o sa avem si noi, joi aflam, am sa va spun ce carucior sa-mi puneti!
in legatura cu kg in plus, eu, am pus pina acuma 4 kg, ceea ce nu e mult, dar.....la primul a fost la fel, si m-am ales pina la urma cu 21 bucata kg in plus!am pus totul dupa ce am fost suspecta de diabet pe la 24s!

Flavia 20+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Madi Nu stiu cum e acum maternitatea de la Municipal, dar am fost internata acolo la chirurgie acum cativa ani si mi s-a parut foarte urat.Poate, totusi, acum s-a schimbat ceva.Tu ai dreptate, cel mai bine este sa mergi si sa vezi cum e.
Cand citesc ce ati scris despre kilogramele in plus incep sa ma sperii...Eu am luat cam 7-8 kg pana acum :( . Nu prea am cu cine ma compara pentru ca nemtoaicele sunt in general grase si cand sunt insarcinate sunt si mai grase...Eu ma simt slaba pe langa ele.

Michelle 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

GinaM felicitari!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ginuta FELICITARI!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa mai treci pe la noi!!
Michelle bine ai venit!
Chiqui sanatate multa! Sa ne dai vesti bune maine!
Iulia condoleante!
Poohy merci pt link!

cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
gina, felicitari pt sarcina!
si noi ne-am cam hotarat in ce priveste numele cu toate ca e fooarte greu ...
deci, daca e chiar fetita cred ca o s-o cheme emma tabea si daca e baietel lukas manuel.
bebita mea da din picioare bine de tot, gimnasta o fac!
va pup si numai bine!

25+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Foarte frumoase cele dou nume alese...de fapt 4... Imi plac mult!!! Mai ales LUKAS si TABEA

Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly, noroc ca am vazut in semnatura ta ca tu ai 19 sapt. de sarcina... ca ma speriasem... Daca mi-a zis doctorul sa iau 7-9 kg, max. 10 kg pe mine in timpul asta de 9 luni... incerc sa ma tin cat mai strict de program....

Si cand am vazut ca tu ai luat doar 3,5... ma speriasem ca am mancat eu prea multe dulciuri (de care in ultimul timp cam fac abuz... )... Dar m-am linistit... Oricum cred ca grijilie astea cu greutatea ni le facem mai mult noi cele la prima sarcina...Mamicile veterane cred ca trecand o data prin asta stiu ca nu au de ce sa se teama...

Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput