** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata fetele,

GinaM i-mi pare rau ca treci din nou prin suferinta...incearca sa fi tare si sa mergi inainte, Dumnezeu ii mare si ne ajuta.

pepsi felicitari ptr baietel...si felicitari ptr placenta..

in rest noi am dormit bine...chiar cu zambete , zic asta ptr ca de fiecare data cand ma intorceam se misca si bebelina...si sincer ma facea sa zambesc...mi asa de draga.

astazi am examen...si sunt cam pe langa , dar asta e

pupici la toate,

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ralucami vezi ca exista pe forum un capitol cu Listuta de spital, o sa gasesti o gramada de informatii acolo despre ce ai nevoie tu si bebe. Sunt o gramada de lucruri acolo trecute, la care evident eu nu m-as fi gandit niciodata.

Liviana multumim pentru informatii .

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

GinaM, suntem langa tine
Felicitari mamicilor care au aflat sexul bebeilor! Pepsi, sa te bucuri de baieti si sa fiti fericiti :)

Liviana, nu-mi zi asta! Ma bucuram ca mi-au zis cele de la HR ca am dreptul la tot concediul, si asa daca intru prin mai in prenatal (cum vreau eu) o sa am doar 2-3 luni cu 6.000.000.
Partea proasta e ca legat de salariul in plus mi-au zis ca tocmai studiau codul muncii pe 2007, si ca urmau sa se intereseze la minister daca se aplica si la noi la firma. Daca se razgandesc si nu mai imi dau toate zilele ? :((

Eh, asta e, bebelu' sa fie sanatos!

pupici,

Anca 22+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly, dar si cele care mai sunteti studente... ce stiti...fiind studente la zi la o facultate de stat, beneficiatzi de indemnizatia de crestere a copilului de pana la 2 ani??? Nu de alta dar daca eu chiar nu voi putea beneficia ... makr sotul sa beneficieze... care este student in an terminal!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am intrebat eu tot aici pe forum la probleme legislative... si mi s-a raspuns... Uitati ce raspuns am primit chiar aici Asa ca poate cu putin noroc... sau poate cu mai mult, vom putea beneficia si noi... dar deocamdata nu e intrata legea in vigoare!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Lightly2003 LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de bebeul tau. Si te mai asteptam pe forum.

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Gina,sper din tot sufeletul sa fie bine, suntem alaturi de tine.

18+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, imi pare rau, si eu as fi vrut sa fie altfel. Cred ca cel mai mult conteaza sa ai informatia corecta, decat sa suferi din lipsa de CO sau restituire de bani mai tarziu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap chiar nu stiu nimic despre problemuta ta ....daca aflu cumva te anunt.

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Gina, iti tin pumnii sa fie totul bine si sper sa nu treci din nou prin acele chinuri...

pauly succes la examen!

20+

Mergi la inceput