** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly, nu-i nimik!!! Eu credeam ca nu esti angajata fiind studenta... si ca deci probabil te-ai interesat pt tine cum stau lucrurile... Dar intre timp am aflat... dupa cum am postat si pe pag. precedenta... nu se intrevad mari sanse... dar daca e BEBE sanatos... nU CONTEAZA!!!

Aaah...si inca ceva BAFTA MULTA la EXAMEN!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lightly2003, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si tu si puiutzul tau!!! Si sa ne dai vesti bune aici pe forum... chiar daca nu ai mai postat de ceva vreme!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare burtici,

Pepsica, pupam mama de baietii!!!!

Andrada, ca tot m-am gandit la o solutie pt a ta situatie. Este o mamica in devenire aici pe DC cam intr-o situatie asemanatoare cu a ta. A terminat fac in vara a luat rezidentiatul pe 2006 si de la 15 ianuarie s-a angajat. Dar ea o sa fie mamica de feb. Deci are experienta cat de cat. E Magda, cu nick-ul Megbeng si o gasesti la Mamici de Ianuarie februarie. Magda, scuza-ma ca te folosesc ca material didactic pe aici

Vad ca ati fost speriate de povestea Roandre-ei. He, he..dar voi ce ati crezut cand v-am povestit ca eu nu am mai vrut epidurala.Credeati ca sunt io mai mama eroina...nuuuuuu doar ca contexul era unul neprielnic pt anestezia mea. Sunt anestezisti si anestezisti. Cum o stiu pe fata asta ca daca trecuta eram la bb1 in aceesi grupa, pot sa spun ca data asta a avut ghinion, acum in legatura cu anestezia. Oricum s-a terminat cu bine. Asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

lightly2003.multa sanatate atat tie cat si puiului tau.

andradap un ptr tine.

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

DidiAlex banuiesc ca gravidutza de care vorbesti s-a angajat de la 15 ianuarie 2006 nu 2007?

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticute gravidute!

La noi nimic nou pe front, putin sport in burtic dar in rest tot tusesc, tot ma doare in gat

Intreba cineva cum poti sta la Munucipal in rezerva. De rezervat nu prea ai cum (numai dc faci cezariana), apoi nu e chiar bine dc stai singura (si din cate stiu eu nu prea lasa pe nimeni din familie in rezerva, deh politica de spital), dca mai sunt si alte fete cu tine in camera poti pleca mai linistita sa faci un pp. Ca sa ajungi in rezerva de 2 sau 3 paturi, si in aripa cu desene cred ca depinde de dr. cu care nasti (inclusiv atitudinea asistentelor).

Liviana - am o mare rugaminte, am vazut ca te impaci destul de bine cu cei de la tine de la serviciu de la hr, ai putea sa intrebi cum este si cu cat se va plati concediul de maternitate (cel de 126 de zile). Eu tot citesc pe net si nu ma dumiresc, pentru mine ar fi o mare lovitura sa primesc doar 550 ron asa cum spun unii; chipurile se da 85% lunar din media veniturilor pe ult. 6 luni in limita a 12 salarii minime pe economie iar de aici unii au tras concluzia ca se da max 2 sal minim pe economie iar eu de can is gravida zau ca nu mai pot sa gandesc

Gina - iti tinem pumnii.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, burticute.

sunteti foarte harnice, scrieti mult siasta e bine, macar undele dintre noi sa fie mai active....eu va citesc zilnic, dar nu am mai reusit nicicum sa scriu.

v-am zis ca noi suntem in nebunia mutatului...am terminat cu un santier, mai avem unul , dar poate pana la pasti e gata si locuinta noastra, ca sa am timp sa savurez si eu ultima parte a sarcinii si sa pregatesc camera bebeului.

altminteri eu nu am noutati, simt zilnic miscarile bebeului dar nu se vede nimic din exterior, si nici nu se simte. macar stiu ca e activ. cu toate astea, abia astept sa il vad saptamana viitoare, cand am programare pentru eco morfologica.

sunt cam enervata ca am probleme cu cei de la servici, care sunt nemultumiti ca mi-am luat concediu medical. eu insa nu mai rezistam la programul ala ingrozitor de munca, si acum astia au venit cu ideea ca ar fi poate bine sa imi schimb doctorul, ca al meu nu vrea sa imi dea nu stiu ce fel de adeverinta care le-ar permite lor sa isi recupereze banii de la casa de asigurari. sunt cam stresata ca mi-i pun in cap, dar doctorul in nici un caz nu il schimb. asta e.

didialex, stii cumva daca gasesc aici cartea doctorului spock? chiar in germana, nu m-ar deranja...am incercat sa caut informatii pe net, dar nu am gasit nimic satisfacator. merci mult.

sanatate si voua si bebeilor, si sa auzim de bine.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

sunt fericita ca am invatat si eu sa scriu colorat. tot de la voi.

si mi-am amintit ca vroiam sa va mai intreb ceva. aseara mi-a iesit un herpes, si azi de dimineata am descoperit ca mi-a mai iesit unul, deci am aproape toata buza superioara plina de herpes. oare il poate afecta pe bebe?? eu cred ca nu, dar astept si parerile voastre.

pupilici inca o data

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi ani, lightly2003! Sa fii sanatoasa si fericita!
Fetele, vreau sa citesc si eu povestea lui Roandre. Imi da cineva linkul? Merci.
eimotto, o sa intreb la HR si despre acest aspect, insa nu chiar acum. Nu pot sa deranjez oamenii in fiec zi cu intrebarile mele, oricat de amabili ar fi...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Liviana - multumesc, sunt cuminte si am rabdare. Daca cumva aflu ceva si nu mai e nevoie sa vb iti spun. Oricum mi s-ar parea o maaaare nedreptate sa limiteze astfel concediul de maternitate.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 25+

Mergi la inceput