** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut
vreau si eu sa fiu printre voi dragi mamici de mai-iunie
dupa calendar bb vine in jur de 13 iunie
pupici si bb sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Michigan bine ai venit printre noi. Da-ne datele tale ca sa te trecem in listuta. DPN (data pentru nastere), UM (data ultimei menstruatii).

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna!
am citit povestea lui Roandre si am ramas foarte impresionata...Eu nici nu am simtit cand mi-au montat epidurala, dar imi amintesc ca mai inainte de a introduce acul in coloana, mi-au facut cateva anestezii locale in jurul locului respectiv.
Si ca sa-i raspund lui Sobi- in coloana ramane un cateter, introdus cu ajutorul acului. De cateter este legat un fel de furtunel pe care ti-l lipesc pe umar si in acel furtunel iti baga nestezicul.
Michigan, bine ai venit!

22+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

michigan bine ai venit printre noi.sarcina usoara in continuare.te asteptam sa ne scrii mai multe despre tine si bebele tau.

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,
Am primit rezultatul testului de sange si, DA sunt insarcinata!
Aseara am fost cu micutza Jessica la spital.Am stat acolo 5 ore si ne-am intors acasa franti de oboseala.S-a prins iarasi virusul acesta uart ce bantuie pe aici de ea iar, la urechiusa dreapta are un inceput de infectie .Abia spre dimineata am reusit sa inchid si eu ochii pentru ceva timp...
Am inceput tratamentul insa nu prea da roade iar daca situatia nu se va ameliora va trebui sa ne reitoarecem cu ea.Acestea ne-au fost indicatiile date.
Colac peste pupaza,m-am trezit cu niste dureri infernale si cu o pata de sange pe chilotzel...
Este posibil ca si de data aceasta ma va asteapta "cutitul".
Daca este sa fie asa, asta este!Voi pierde lupta, dar nu razboiul.
Ma inarmez sufleteste si sunt sigura ca voi trece cu bine si peste acest mare "hop" din viata mea.
Dumnezeu ne da, si tot El ne poate lua.De ce?!Nu are rost sa intreb.Sunt om, sunt finita si deocamdata mintea mea nu poate intelege.Tot ceea stiu este ca El, este in control si intr-o buna zi voi putea intelege de ce a fost sa fie asa.
Eu ii raman credincioasa, ma rog, ii multumesc si il binecuvantez in continuare.
Am sa va tin la curent.Acum ma pregatesc sa merg la investigatii sa vedem daca se mai poate face totusi ceva.
Aici, nu se prea da tratament de sustinere dar, daca mai este totusi speranta vom face tot posibilul sa fie bine.Va

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu tocmai am luat aseara rezultatul analizelor de sange si urina. Cele de secretie vor fi gata abia sapt viitoare. Deci eu mi-am facut analizele la sfarsitul saptamanii 23. E cam nasol ca mi-a iesit colesterolul total 247, adica crescut. In rest glicemia f. mica (70), mai mica decat in trim. I (75). Leucocite multe, monocit mare. In concluzie: leucocitoza cu neutrofilie. Monocitoza.
Oricum maine ma duc la doctor pt ca nu am fost de o luna. Si ma duc si cu rezultatul ecografiei morfologice pe care am facut-o la 21s.

Ma bucur ca in general sunteti ok.

Bun venit fetelor nou inscrise pe DC!

Anca, 23+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Florentina, multumesc pentru explicatii . Ma bucur sa aud ca exista si cazuri fericite de epidurala printre mamicile noastre de mai - iunie!

michigan bine ai venit pe odisee.

O seara buna tuturor si vise cat mai placute!

Andreea 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna mamici

Am fost si eu la medic.I-am aratat rezultatele ecografiei si am stat de vorba .nimic deosebit.Am aflat ca IR pe arterele ombilicale care rezultau cu valori marite,presupune un control mai atent mai ales in trimestrul III.E posibil,dar nu neaparat,sa fie vorba de o nastere mai devreme de termen.Asta daca in timp IR nu intra in limite normale.In schim placenta e ok,de gr I,deci nu ar avea de ce sa nu fie bine pana la sfarsit;
Gina ce m-i se pare mie ciudat e ca acolo nu se dau tratamente de sustinere,pacat!!!!Iti tin pumnii,sa fie bine pana la urma;

poze
Iri +23 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

GinaM, m-am necajit de ce ai scris. Dar trebuie sa fie bine pana la urma, sa te ajute Dumnezeu!
M-am speriat si eu de ce am citit in legatura cu epidurala. Bine ca totul s-a terminat cu bine pentru Roandre. Eram foarte hotarata sa nasc cu epidurala, dar acum a inceput sa-mi fie frica...

Michelle 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

GinaM sunt foarte bucuroasa ca testul de sange o iesit bine...dar ma intristeaza mica ta sangerare...incearca sa vorbesti cu un doctor, in astfel de cazuri ar trebui sa-ti dea un tratament de sustinere.ma rog ptr tine sa ti se rezolve problemuta.

iri ma bucur ca totul o fost ok la control.

ancamari am auzit ca leucocitoza ii frecventa in sarcina...oricum doxtorul te va lamuri mult mai bine.i-ti tin pumnii sa fie totul ok.

19+
poze

Mergi la inceput