** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna dimineatza burticutze,

Am schimbat si noi saptamana si cred ca am intrat in luna a 6-a.

Dianalaura am o prietena cu aceeasi problema ca a ta. Si ei de la inceput i s-a spus ca o sa nasca prin cezariana.

Pistachio felicitari pentru baietel.

Motannel ce frumos nume ai ales pentru fetita ta. Ti l-am trecut in listuta.

Moko pentru ca nu vrei sa afli sexul lui bebe ti-am trecut in listuta . Sper ca e ok.

Hai pupici,

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

DidiAlex, sa stii ca ai dreptate! Am citit si eu chestia asta cu comportament deviant.

Dupa "lupte seculare care au durat 4 nopti", a la Caragiale, ne-am hotarit pe o lista de 4 si cica il numim dupa ce il vedem...Degeaba vreau eu sa-l cheme Atilla Hunul, daca el e mic si blond, cu ochi de inger ca baietelul tau...

Pe de alta parte, eu nu de Japonia imi fac probleme, ci ca sotul meu nu e roman (sa vezi cum le stilceste pe romaneste, mori de ris). Mai mult, noi cam calatorim prin lume din cauza serviciului: anul trecut la New York, acum un an la Tokyo, la anul la Tallinn...apoi cine stie pe unde ne mai duce viata.

Andrada, de cind te asteptam sa te trezesti La mine e dupa-masa si de la prinz mi se scurg ochii pe DC, numai sa scrie cineva (de obicei tu esti cea mai matinala). Sa ai o zi buuuuuuuuuna!

Si voi toate!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Am citit ieri o poveste extraordinara postata de o mamica de ianuarie-februarie 2007. Povestea nasterii ingerasului ei si am plans o gramada. O puteti gasi in Mamici de ianuarie-februarie 2007 capitolul 57 pagina 16 .
Este ceva cu adevarat emotionant.

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

ne-am trezit si noi...si surpriza fulguia, dar din pacate nu a tinut mult.mie incer mia lipsit iarna....i-mi place foarte mult zapada si cum nu am fost plecata niciunde(la munte)..nu am prea apucat sa vad.
in rest am dormit bine...am vista mult de tot , dar deja m-am obisnuit si ma trezesc la pisu de trei ori pe noapte..dar adevarul e ca si beau multa apa.
mica felicitari ptr luna a sasea.

chiqui cum merge invatatul?ca la mine groaznic de incet...

serbanela exact asa face si printesa mea...misca , misca si tare de ma doare burta cum o ridica...iar cand pune mana tatii nu mai misca...cum pleaca incepe din nou, el nu e suparat dar parca mi un pic ciuda ca nu reuseste sa o prinda si el.

ma duc sa invat,ca maine am examen.

pupici

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA, daca stiam ca as avea cu cine sa ma "intretzin la vorba" asa devreme... mai amanam curatenia! Dar, am terminat eu repede... ca nu era mare lucru si m-am intors. Ba chiar am cautat ceva pe net in legatura cu legislatia cu indemnizatia de maternitate.

Pentru cele interesate, puteti gasi chiar www.cdep.ro/comisii/egalitate_sanse/pdf/2006/av669_05.pdf" target="_blank">AICI

Va

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc fetelor (tuturor, nu va mai enumar) de incurajari!
Oricum, prin luna februarie ma voi duce la un control oftalmologic...eu port ochelari de la 8 ani, deci de 20 de ani...miopie cu astigmatism..chiar voiam intr-o perioada sa ma operez, dar am inteles ca in astigmatism e mai cu cantec operatia...si se poate sa nu prea dea rezultate...oricum in astia 20 de ani, desi am purtat ochelari non stop (vreau sa zic ca uneori adorm cu ei, asa sunt de atasati de mine)vederea doar mi s-a inrautatit, nici macar o singura data n-am fost si eu satisfacuta, sa ma duc la un control si sa imi fie scazute diopriile ...mai ales cu stangul vad destul de rau, de abia pot vedea ce scrie pe primul si al doilea rand...dar se mai compenseaza cu dreptul cand port ochelari..
In fine, ma voi mai consulta si cu alti doctori, dar pe de alta parte decat sa ma tina in travaliu 20 ore pt nastere normala si apoi sa ma bage in cezariana, cum a patit var'mea, mai bine cezariana din start.
Elteka, esti o scumpa, multumesc de link..e super interesant..ce am mai citit eu pe site-urile romanesti tot asa zicea de copilul geaman...s-ar putea sa fie geaman, ca ma gandeam la situatia practica....ma internez lunea pt analize si marti dimineata sa imi faca cezariana..ca pe vineri daca da Domnul si e totul bine sa ma lase acasa, sa nu imi petrec un weekend in spital....si atunci am zis sa nasc undeva pe 22 mai, care e prima zi din zodia gemeni.
Eu vorbesc acuma, dar pana atunci nu se stie nicioadata..apropo, fetele care ati mai facut cezariana, cat te tine in spital daca totul e ok si nu intervin alte probleme? ca vedeti eu deja imi fac planuri, pe weekend sa plec acasa...

dia 23 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

andradap exact asa am patzit si eu, nu am vrut sa stiu ce e bebe dar la eco a fost inevitabil de observat acea protuberantza Oricum eram aproape sigura ca va fi baietzel, asa din vocea interioara, si prima data am gasit numele asta de baietzel. Vorba voastra nici eu nu ma prea vad mama de fetitze gingase si curatzele...poate si din cauza ca am fost mai baietzoasa cand eram mica.

In alta ordine de idei, voi ce vitamine si minerale luatzi? Mie medicul mi-a prescris Tardyferon Fol (fier+acid folic) si Elevit pronatal. Ceva calciu magneziu nu ar trebui? Am mai vorbit cu cineva si mi-a spus ca ei i-a intrerupt acidul folic din luna a 3-a...Nusj ce sa zic...dar eu nu ma bazez numai pe un doctor niciodata deaia va intreb pe voi ce mai luatzi?

Iuli22+,Nicolae Spiridon

Mergi la inceput

Mirela05 LA MULTI ANI sa fii fericita si sanatoasa si sa ai un bebe sanatos. De ce nu mai intri pe forum?

Ciuffy eu mai iau doar Elevit. Din cate stiu contine toate vitaminele (inclusiv acid folic).

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ciuffy, eu acum iau numai Maltofer fol, care e tot acid folic cu fier. Insa ieri cand am fost la ginecologie mi-a dat scrisoare medicala catre dr. de familie sa imi scrie si Centru Materna (e ca elevitul, doar ca are cica 2 elemente in plus) si ceva calciu. De fapt am stiut de la dr. de familie ca la urmatorul control, la inceputul lui februarie, imi va da si calciu.
Ziceau fetele pe aici ca acest calciu provoaca contractii, dar din cate am inteles eu doar daca il iei in doze mai mari si spre sfarsitul sarcinii. O cura de calciu e recomandata, chiar mi-a aratat dr de familie, au un indrumar de la colegiul medicilor, oricum o chestie la nivel mondial, cu ce vitamine se recomanda in sarcina.

dia 23 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Buna dimineata,

Andrada multumim de legislatie, ii dau un print acum si ma apuc sa o studiez.

Vroiam sa intreb mamicile care au nascut cu epidurala, cristalina parca a povestit ieri, am inteles ca iti baga un ac in coloana si iti mai pune inca un fel de perfuzie in mana / umar prin care curge anestezicul. Nu prea inteleg ce e cu acul ala in coloana - iti face un fel de injectie? ramane acul acolo pe toata perioada travaliului? poate ma lamuriti si pe mine...

Voi cam in ce saptamana ati facut analizele pentru trimestrul 2 de sange si de urina? Imi fac un calendar pentru luna februarie legat de ce trebuie sa fac pentru ala mic (eco, analize, controale)...

v-am asasinat cu intrebari...

va pup.

Andreea 18+

Mergi la inceput