Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

alina, am activat PM-ul....nici nu vazusem ca e dezactivat merci pt parola. o sa incerc sa imi ignor seful cat pot, cand nu se mai poate bag 2 sapt de medical....si tot asa.....si uite acum se face 1 iunie si intru in concediu....

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Andraz, in majoritatea cazurilor durerile sunt normale, cum ziceau si fetele, dureri de crestere, ligamente, contractii usoare, etc. Dar la vizita urmatoare la doctor spune-i si lui despre dureri, eventual sa se uite si la col, sa vezi daca e afectat sau nu de asta.
E bine ca faci deja tratament, nu e bine ca lucrezi mult si te stresezi, mi se zbarleste pielea pe mine cand aud de specimene ca seful tau. Doua cuvinte: concediu medical!!!
Sanatate si bafta.

Ioana, mersi, .

Monjum, nasol cu socrela si cu sotul care-i tine partea. Imi place ca te tii tare pe pozitie, asa trebuie, nu pune la suflet aceste discutii, sunt lucruri spuse la suparare si de fapt nu conteaza, important e sa fiti sanatosi cu totii.

Teodoran, de ce nu-l suni pe doctor?
Bafta si sanatate.

Oanabb, felicitari pt casa si pt baietel. Ce de vesti bune.

Pup fetele,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra nu pot sa cred ce se intampla. Zici ca te va plati din buzunarul tau asa reactioneza. Nu stiu cat de mare e firma la care lucrezi insa daca aveti organizat birou de HR eu as depune o plangere, si abia apoi mi-as lua medical, asta nu neaparat pentru tine insa daca tu nu faci nimic va continua sa se poarte asa cu toate femeile. Asta este hartuire, pe bune!
Aici spre ex te plateste angajatorul, iar seful meu direct e patronul firmei deci chiar el ma va plati (e adevarat doar 3 luni) insa nu si-a permis sa se poarte aiurea ca stie ca il bag la cheltuieli. Aici asa e, cum te hartuieste cineva plangere si gat. Asa s-au educat toti si gandesc inainte sa vorbeasca. Iar daca tu nu faci nimic si toate femeile in situatii similare tac va domni hartuirea in Romania mereu. Crede-ma nu ai ce pierde. Fa-i o plangere. Imi pare rau ca te stresezi atat din cauza unui porc.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Andra si eu am avut aceeasi problema. Din omul de baza am devenit brusc persoana care pirde vremea, nu stie nimic, etc. A inceput sa imi dea dublu de lucru fata de ceilalti. Am incercat sa imi fac treaba in timpul acid iar pentru remarcile acide am folosit casti cu muzica la maxim. Acum sunt in concediu medical de aproape 3 saptamani (probleme cu sarcina). Inca nu vreau sa merg la serv mai ales ca fac un master si sunt in sesiune. Daca nu primesc medical imi iau concediul de odihna (sper sa mi-l aprobe caci eram programata in aprilie). probabil voi mai merge la serviciu maxim 3 luni. Sefu e cam disperat caci nu prea are cine face treaba, dar poate se invata minte si se poarta mai frumos.
Te , ai grija de tine.
10+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna burtici! si bun venit noilor gravidutze!

In sfarsit reusesc sa scriu si eu cateva vorbe, ca tot vorbeati
de chiulangioaice .
Saptamana asta am tare mult de munca la servici si ajung acasa franta, dupa ce mosmondesc cele necesare cad impuscata si nu mai am putere de nimic.
Vorbeati de intepaturi la baza burticii, si eu am din cand in cand, dar nu puternice, mai mult ma jeneaza, ma tine cumva...sper ca nu e nimic anormal. Pe mine ma chinuie mijlocul aproape zilnic, noroc ca imi trece daca stau la orizontala un pic.
Cat despre ce spune soacra, mama, x-uleasca ca de ce faci asa si nu invers, eu tratez cu indiferenta, pur si simplu! e treaba mea ce fac si cum fac, ca nu s-au chinuit ele sa ajunga pana aici! unde nu-mi permit sa le-o retez scurt, dau din cap ca "da" si fac ca mine.

Teodoran, si eu am avut pe la 8 sapt. spoting maroniu, si inca cateva fete pe-aici. Toate am trecut cu bine prin asta, adica bebeii cresc sanatosi si totul e in regula. Nu trebuie sa te stresezi prea tare de asta! atata vreme cat dr spune ca bebe e ok, n-ai de ce sa te ingrijorezi! sfatul meu: stai cat mai cuminte posibil, sa nu faci efort deloc si stai in pat de cate ori ai ocazia! o sa treaca prin repaus!
Lachi, ce face burtikul cu bebei ? cum te mai simti?

In rest, am momente cand uit ca sunt insarcinata! daca nu m-as duce des la baie si nu mi-as vedea burtikul in oglinda, pe bune c-as uita ! ma si ingrijoreaza starea asta! sper ca bebe e bine acolo, abia astept sa-l vad maine la eco!

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

andicule eu sunt bine, cam nesimtita as spune...nu tu greturi, nu tu nimic, cateodata ma intreb oare chiar oi fi gravi? si atunci scot repede pozele, ma holbez la ozn-urile alea mici de acolo si spun: "uite ca sunt gravida!". sunt suparata ca o sa ma fac cat casa poporului in mod sigur, pentru ca deja am luat 4 kg.
Mai sunt 2 saptamani si merg iar la medic si atunci vreau sa ma lamuresc cu mai multe. Mi-e frica de nastere prematura, mi-e frica de burtoiul pe care o sa-l am si tot asa. Dintotdeauna mi-a fost frica de crescutul burtii.
Si cam atat. toate fetele.

lachi 10+

Mergi la inceput

Antoanela23, luni ma duc la ecografie si ii voi spune d-nei dr despre aceste dureri. Sper doar sa fie ceva normal, ca de burtica mea da semne ca tot creste....deci ma latzesc si eu. In ceea ce priveste dimensiunile colului sunt putin speriata. Am tot citit la voi ca daca e colul sub 3 cm e nasol.....eu il am 3.04 conform ultimei ecografii. e drept ca aceasta eco dateaza de pe 6 dec 2006. eu sper ca intre timp colul meu sa fi crescut putin. vedem luni care este realitatea.
in ceea ce-l priveste pe sefu.....prefer sa cred ca sunt printre putinele care patesc asa ceva si prefer sa ma bucur pt cele care au parte de un trataament pe masura.

Luna, frma mea nu este nici f mica, nici f mare, dar nu avem departament de HR. deci nu am cui sa ma plang. seful este directorul general al firmei, nu patronul. patronul nu este roman si nu sta in Romania, deci nu are habar ce se intampla aici. la noi inca nu se stie de hartuire....se merge inca pe burta. ce ma intriga este faptul ca pe mine ma plateste angajatorul 3 luni dupa ce nasc si apoi ma plateste statul cu "imensa" suma de 8 milioane pe luna.....de ce mai face omul asta atata caz? de ce pana acum am fost mana lui dreapta si acum nu mai sunt buna decat de sclava? dar oricum sunt f hotarata sa nu las de la mine si sa fac orice sa ma protejez. bb e mult mai important!

va pup!

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

nma, se pare ca si eu tre' sa ii aplic acelasi tratament sefului meu. din pacate vad ca se intampla des in Romania asa ceva. eu oricum incerc sa am o discutie serioasa cu el, pt ca altfel nu se poate. pt unii muma si pt altii ciuma. uneori imi pare rau ca am fost dragutza si am facut tot posibilul sa vin la munca desi aveam migrene de nu ma puteam da jos din pat. dar asa sunt eu: fata buna...de acum inainte il pun pe bb pe primul loc si apoi serviciul. am dreptul la liniste si am de gand sa profit de drepturile mele de gravida. imi pare rau ca ai probleme cu sarcina. si eu iau tratament, dar rezist eroic la servici. te pup si ai grija de tine si de puiul mic!

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

BUNA FETELOR,

eu sunt o graviduta de septembrie si am un mesaj pt MIOARA2004,iam trimis un e-mail in legatura cu dr care fac ecografie morfofetala la cluj si unde sa fac dublu si triplu testul,nu stiu daca a reusit sa citeasca.

MIOARA iti trimiteam PM ,dar nu este activat,daca citesti mesajul meu terog sa ma ajuti cu o informatie,poti sa-mi trimiti un PM.

va pup si va doresc sarcini usoare.

LAVINIA8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

lavinia nu stiu cum sa-mi activez PM. Daca stie cineva, help!
Iti trimit acum un email cu detalii. Mioara

17+

Mergi la inceput