Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

va multumesc pentru incurajari.
teodora, stai cat mai linistita si incearca sa gandesti pozitiv.

am vazut ca mai sunt fete care lucreaza in finante. si eu asemenea.
Mie imi convine programul 8.30-16.30 fiindca am prietene care ajung si la 9 seara acasa si au si ele copii. cred ca nu faceam fata.
chiar daca nu am atata activitate in perioada asta e bine si pot lucra la doctorat.

Va pup si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor! eu trag chiulul in sensul ca nu prea sunt activa insa de citit va citesc...

Teodoran ai ganduri mult prea negre... stai linistita ca totul e OK. Eu sunt un pic mai "maricica" decat tine dar in jurul a 7 saptamani si ceva am avut si eu sangerari (spottinguri) maronii si tot asa am eliminat o membrana ciudata si mici firisoare de chegulete. A tinut din noaptea de Revelion si pana pe 5 ianuarie cand m-am hotarat sa merg si eu la Marinescu sa ma vada. Totul era OK, copiii nu aveau nimic, ba mai mult atunci le-am vazut si inimioarele. Explicatia a fost ca eu avand uter fibromatos si cateva mioame intramurale localizate chiar in zona endometrului, s-ar putea elimina ceva s-ar putea "curata" putin zona...gandeste-te ca acum e si placenta in formare si ea se prinde tot de peretele uterin. Varianta ca poate ar fi un al 3-lea embrion care a incercat sa se prinda si s-a desprins si s-a eliminat nu mi-a placut asa ca nu am luat-o in calcul.
Ideea e ca nu sunt anormale aceste sangerari in primul trimestru. Citeam insa la FIV ca tu ai avut si sangerari mai abundente si rosii la culoare. Asta e mai periculos, nu e bine in general sa fie rosii la culoare dar in acelasi timp poate fi totul OK. eu zic sa bagi un gravibinon la 7 zile si sa cresti un pic doza de utrogestan. Eu am crescut-o pana la 9 pe zi, fara sa-i spun nimic medicului.
Bafta!

lachi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

teodora nu trebuie sa te impacientezi. Sangerarile nu sunt neaparat de la bebe. E bine ca ti-ai luat concediu, incearca sa stai cat mai linistita o vreme, cedeaza si rolul de bucatar-sef si ai sa vezi ca va fi bine

Ioana mersi, voi avea grija. Faza e ca ma trezesc cu niste dureri de spate de la astfel de pozitii...

Andraz daca sut doar intepaturi fine e normal. Menajeaza-te si mai odihneste-te din cand in cand. Daca intepaturile sunt mai intense, de genul ca iti vine sa te faci covrig, abia atunci sa te ingrijorezi. Dar totul se rezolva pana la urma cu liniste, calm si repaus si bineinteles, cu mult optimism.

Alina na ca parca ma cam mananca si pe mine popoul Cred ca e contagios de la Arad

Samurai-lady nu am luat mult in greutate, dar nu cred ca am avut burta mai mare ca acum . Mi se intinde pielea, asta o fi. Dar voi tine cont de sfaturile voastre si imi voi hidrata pielea de cel putin 2 ori pe zi, ca sa fiu sigura

nasica de moflea burtica
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Da intr-adevar am avut intr-o dimineta o hemoragie rosie, dar a trecut foarte repede si mi-a spus ca probabil am eliminat un hematom sau poate chiar am eliminat al doilea embrion.
Sper sa fie pana la urma bine.

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele....mii de scuze....am disparyt in ceata...dar sunt atat de ocupata ca nu imi vad capul.............

am cumparat o casuta noua si suntem innebuniti cu aprobarile...inceperea renovarilor...am fost plecata prin strainataturi si sambata plec iar........bussines..

am aflat intre timp ca probabil e baietel......de unde noi eram ferm convinsi ca e fetitza..sanatos sa fie!
vineri merg la buc pt masuratorile lui bb...desi am facut un eco si aici la mine...si era ok!sa vedem mai tarziu cand am sa incep cu dozarile de anticorpi ........am ceva emotii!!!!!!!!!
ce sa va mai zic,am sa fiu probabil ceva mai rarut o perioada pe aici,dar sunt mereu cu gandul la voi!

va pupacim muuuuuult..........

oana13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna fetelor
Am citit toate capitolele de mamici iul-august si am ajuns la final asa ca ma-m hotrat sa ma inscriu si eu.
Sunt mamica de sapte ani si voi mai fi o data DAN 22IUL 2007.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta.
Maine sunt programata pt primul eco asa voi veni cu detalii mai multe.
Am totusi o intrebare:am suferit in vara lui 2006 o operatie de hernie-disc si ma intrebam daca o sa am probleme la nastere sau nu?
Daca stiti de vreun caz de genu asta va rog sa-mi scrieti
Va pup pe toate

12+

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

lorinao1, o sa incerc sa ma menajez cat pot. durerile sunt ok, suportabile. uneori ma gandesc ca poate da bb din picioare si eu ma sperii ca proasta. apropo, felicitari pt caruciorul roz. din cate stiu parca iti doreai fetitza, nu?

chiar vroiam sa va intreb ceva: credeti ca iti poti simti copilul mai devreme de 16 saptamani?

oanabbb, ma bucur sa aud ca sunteti bine. chiar ma gandeam la tine deunazi....ca amandoua am cam chiulit de pe DC ai grija de tine si de pushtiulica!

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
[url = " http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK "] nunta [/url]
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

teodoran desi am ramas insarcinata natural,spotingul de care vorbesti tu l-am avut si eu intre 6 si 9 saptamani plus dureri.din pacate durerile au ramas si eu am un uter fibromatos si din pacate la ultima eco placenta previa centrala.tu nu trebuie sa te sperii tratamentul pe care il iei tu l-am luat si eu pana la 12 saptamani si atunci cand mi-am facut eco balerina mkea crescuse f bine,era cu 2-3 zile mai mare. regula de aur este repaos cat mai mult si nu pe scaun in pat.vor trece ai sa vezi.eu intr-o zi am eliminat ca un mal negru,destul de dens,binenyeles ca am crezut ca e embrionul...dar asta este suntem mamici si ne dorim din toata inima ca bb sa fie bine si deaia ne panicam atat.multa sanatate!
andraz ce povestesti tu de scarba ta de sef ca nu-i pot sa-i spun altfel este groaznic! eu zic sa dai o fuguta pe la fortele de munca sau vorbeste cu fetele de la legislatie despre cate concedii medicale poti sa-ti bagi si de cand poti intra in prenatal. nu pune la inima,nu are cum sa te dea afara si chiar daca suna a film de actiune inregistreaza-l cu telefonul cand face o creiza.asa pentru siguranta ta. la cat e de idiot cu siguranta iti vei cauta in cei 2 ani altceva de lucru. si fa tot posibilul sa nu le pui la inima ca nu face bine la bb.ok?
oana bb ma bucur ca esti bine asta e tot ce conteaza!si la multi ani pentru ziua ta daca nu ai citit di urma.
nma tu ai avut la prima sarcina previa centrala?eu asta am acum.

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

alina.a stii ce ma uimeste? ca pana sa raman gravida totul a fost ok. relatiile erau super....mai mult de prietenie decat de colegialitate. de vis. si asta timp de un an si ceva. brusc s-a intors la 180 de grade si nu inteleg de ce. spune mereu ca are nevoie de mine si apoi ca nu sunt buna de nimic. cred ca sunt prima gravida pe care o are in subordine, ca altfel nu am cum sa imi explic comportamentul lui. orium eu voi sta cu copilul acasa 1 an de zile, pana cand il pun pe picioare. intre timp imi dau si examenele restante si apoi incep sa-mi caut de munca. sotzul meu este foarte inversunat si mi-a explicat ca decat sa fie de acord sa ma lase sa ma intorc in firma asta, mai bine isi ia doua job-uri, numai sa ne stie pe noi linistiti acasa. in ceea ce priveste concediile medicale, voi vb cu medicul de familie sa vad ce imi recomanada el. oricum am 22 de zile de concediu de odihna....plus vreo 150 de zile de concediu medical, plus prenatalul....cred ca pot sa plec de acum in concediu. si sa-l vad pe sefu' ce va face cand va ramane fara "omul lui de baza" .
nu va mai stresez cu problemele mele ca astea sunt insignifiante pe langa fericirea care o am cand imi mangai burtica.

aporpo. imi dati si mie pe PM parola de la mailul comun?

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andra ti-am trimis email,dar mai bine pe viitor activeaza-ti PM-ul.
sti ce lasa-l in pace,vezi cum faci sa-ti iei concedii cat mai multe acum tu contezi si bb nu el!eu am mai auzit cazuri si ma scot din minti chestiile astea.

alina 13+

Mergi la inceput