Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna,parerea mea personala este ca cel mai bine ar fi sa-ti faci transnucala. Dai un ban dar stii ca face. cred ca ei stiu mai bine care este marja de siguranta la aceste teste si dea aceea e de apreciat ca ti-au spus adevarul. dar nu le poti face pe amandoua de fapt? ca triplul test ziceai ca e gratuit, asa ca te duci si iti faci si eco dupa ce afli cum e cu triplul test. plus ca tot ziceai ca suferi ca nu iti fac destule ecografii, asa ca odata cu transnucala mai vezi si tu ce face bb si uite asa iti faci si ecografia la 12 sapt. am o prietena in Southampton si din cate stiu de la ea 140 de lire nu este o suma extraordinara in Anglia. acum depinde si de salarii, dar cred ca e ceva de genul 1.4 milioane la noi, nu-i asa?

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ma scuzatzi ca ma bag,dar am un mesaj ptr luna1
iubita,unde sunt eu,pot sa imi vad bebele in fiecare saptamana daca vreau,moasa,trebuie sa o vad obligatoriu in fiecare saptamana sa ma poata tine sub supraveghere si sa aibe grija de mine.
depinde foarte mult si de spitalele la care mergi sau medici de familie.
eu am programare pe 12 februarie,unde mi-a zis ca o sa fac un simplu test de urina sa mai comfirme inca o data sarcina si apoi la analize de sange si restul.
la ce spital mergi tu?

sa ai o sarcina usoara

danielle 4+

http://bd.lilypie.com/KYB70.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

Ha-ha, Luna, acum am vazut a ai scris. Pana ti-am urat eu bafta, te-ai si intors, ce sa-i faci daca sunt asa de matinala.

Eu la 6 ore dupa nastere nu puteam sa ma misc de durere (am nascut normal, fara anestezie si epiziotomia a fost cosmar), eram cracanata, daca ma trimiteau acasa cred ca-i strangeam de gat.

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Anto pai si ea a zis ca daca totul e bine si sunt in stare plec acasa dupa sase ore. Si eu am nascut tot natural prima oara, fara nici o anestezie si ma chiar si a treia zi eram inca ametita (chiar o adusesera pe una in salon cu mine, nascuse cu trei ore mai devreme si cum a ajuns gata s-a ridicat din pat, s-a dus la toaleta, a plecat sa ia o gura de aer in curte... ) insa as fi preferat sa zac acasa decat in spital. Aici vine moasa acasa oricum dupa ce nasti, face trei vizite, una imediat dupa ce ai plecat din spital ( a doua zi) si inca doua sa vada ca esti ok. Asa ca ce sens ar avea sa stau acolo? Mai bine acasa sa-l stresez pe barbatu-miu!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AndraZ

Luna,parerea mea personala este ca cel mai bine ar fi sa-ti faci transnucala. Dai un ban dar stii ca face. cred ca ei stiu mai bine care este marja de siguranta la aceste teste si dea aceea e de apreciat ca ti-au spus adevarul. dar nu le poti face pe amandoua de fapt? ca triplul test ziceai ca e gratuit, asa ca te duci si iti faci si eco dupa ce afli cum e cu triplul test. plus ca tot ziceai ca suferi ca nu iti fac destule ecografii, asa ca odata cu transnucala mai vezi si tu ce face bb si uite asa iti faci si ecografia la 12 sapt. am o prietena in Southampton si din cate stiu de la ea 140 de lire nu este o suma extraordinara in Anglia. acum depinde si de salarii, dar cred ca e ceva de genul 1.4 milioane la noi, nu-i asa?

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Andra tocmai am vorbit cu sotul si asa am hotarat amandoi, decat sa ma duc sa-mi ia iar sange etc, mai bine il fac pe cel privat, vad si pe bebe, si e si mai sigur, 140 lire sunt ceva bani insa nu atat de multi incat sa nu merite. Adica sa-ti dau un ex 140 lire costa patutul ep care il vreau eu la bebe. Insa las ca d'aia muncesc, macar sa-l vad pe bebe sa fiu sigura ca e ok.

te pup.

Mergi la inceput

luna, exact gandesc si eu. de exemplu eu platesc fiecare ecografie sau control ginecologic. prefer sa ma duc la privat, acolo unde dr respecta programul si are super aparatura, decat sa ma duc sa astept ore intregi in spital si sa folosesc o aparatura mai veche decat noi. si eu fac anul asta 27 de ani si dr mi-a zis sa nu ma impacinetez pt ca abia de la 30 de ani in sus se recomanda triplu test si dublu test.
in ceea ce priveste banii, vad ca e putin mai scump decat credeam eu. oricum in Ro costa mult ecografiile. salariul meu inseamna cam 250 de lire sterline iar eu platesc lunar cam cate 150 pe ecografii si tratament pt sarcina. dar exact ca si voi, gandim ca bb merita tot ce e mai bun si toata atentia noastra.

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Andra si tu ce teste faci? Faci triplu test sau faci doar transnucala? (adica probabil ai facut transnucala ca esti trecuta de perioada cand se face)

Mergi la inceput

Luna, eu nu fac nici un fel de test in afara de analizele de sange pe care mi le-a dat dr ginecolog de facut. Inca nu am facut transnucala pt ca nu s-a putut cand trebuia, asa ca luni cand ma voi duce la ecografie imi va masura pliul nucal ceea ce e tot ok. Am mare incredere in doctorita mea ca stie ce face pt ca multi mi-au recomandat-o cu ani in urma, inainte de a ajunge eu la ea. De 3-4 ani sunt pacienta dansei si este pe aceeasi lngime de unda cu mine, ceea ce e foarte important. Plus ca ea imi cunoaste tot trecutul medical pe parte de ginecologie si stie cate tratamente am facut pt instalatia mea dereglata. Asa ca am incredere in ea 100%. Stiu sigur ca daca va vedea ceva la ecografie ma va trimite la testare. Eu m-am calmat cu testele pt ca nu stiu daca as renunta la copil daca ar avea probleme. De aceea nici nu vreau sa ma gandesc la asta. am incredere ca totul va fi bine.

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Buna fetelor si bine a-ti venit mamici noi !

A durat ceva pana am citit tot ce a-ti scris. Nu am reusit sa intru de trei zile ca imi era mereu rau, nu pot sa spun ca acum e super dar merge cat de cat. Cu cateva ore m-am pus iar sa va citesc si dupa ce am mancat mi s-a facut asa de rau, cu senzatii de voma ca trebuia sa fug repede in pat sa ma linistesc, asa ca am ajuns sa dorm o ora.
Aici e zapada de trei zile si m-am cam saturat de ea, pentru ca totul e haos, trenurile locale din oras au intarzieri, e foarte frig si nu am chef nici sa ies afara.......
NIKOLE - nici mie nu-mi place sa conduc, am incercat de cateva ori si am lasat-o balta, inainte sa mai fac vreun accident. Am considerat ca trebuie sa fi foarte atent la volan, concentratie de 100%, iar eu sunt omul care savureaza imprejurimile si nu sa ma stressez cu strada si altii care nu stiu sa conduca.
Cat despre zbor, anul trecut cand am zburat a fost in spate una care era insarcinata in a 6a luna si au oprit-o trebuia sa intrebe daca sa-i dea voie sa zboare sau nu. Eu zic sa nu risti si sa zbori mai repede sau dupa ce bebe e deja venit. Normal nu ar trebui sa ai nici probleme cu viza, daca esti casatorita cu sotul tau, normal nu te poate desparte de el. Ar trebui sa rezolvi de pe acuma problema cu viza, ca sa ti-o prelungeasca. Nu e indicat sa astepti ultima clipa.
NARCISA - in ce spital ai fost ??? Nu am prea inteles cu periferiile.... nu stiu la ce periferie esti.
LUNA1- ai innebunit toate fetele cu rochia ta, dar sa stii ca si mie imi place. E super! Cred ca ai si fost in centrul atentiei. Si eu sunt de parere sa iti vezi bebele si ma mir ca nu se face la voi eco in sapt. 12a, am scris mai inainte ca platesc 120 euro si primesc la fiecare consultatie un eco. De moasa e la fel ca la voi vine de 3 ori dupa nastere, mie insa nu mi-a prea folosit. Cat priveste greturile nu cred ca ai tu gemeni, si mie imi e la fel, uneori am senzatia ca e mai mult decat la prima sarcina si azi mi-a sangerat si nara stanga, sper sa nu continue, la prima sarcina am avut acelasi lucru, si a durat cateva luni.
Aveti grija de voi si va doresc o zi buna fara greturi, vome, sau dureri..... oridecare ar fi ele.....
Va pup,
9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AndraZ

Luna, eu nu fac nici un fel de test in afara de analizele de sange pe care mi le-a dat dr ginecolog de facut. Inca nu am facut transnucala pt ca nu s-a putut cand trebuia, asa ca luni cand ma voi duce la ecografie imi va masura pliul nucal ceea ce e tot ok. Am mare incredere in doctorita mea ca stie ce face pt ca multi mi-au recomandat-o cu ani in urma, inainte de a ajunge eu la ea. De 3-4 ani sunt pacienta dansei si este pe aceeasi lngime de unda cu mine, ceea ce e foarte important. Plus ca ea imi cunoaste tot trecutul medical pe parte de ginecologie si stie cate tratamente am facut pt instalatia mea dereglata. Asa ca am incredere in ea 100%. Stiu sigur ca daca va vedea ceva la ecografie ma va trimite la testare. Eu m-am calmat cu testele pt ca nu stiu daca as renunta la copil daca ar avea probleme. De aceea nici nu vreau sa ma gandesc la asta. am incredere ca totul va fi bine.

Andra
14+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Ai mare dreptate referitor la renuntatul la bebe daca ar avea probleme. Nici eu nu stiu ce as face...

Cum o cheama pe doc ta? La ce spital este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by taedi

buna fetelor
ati avut sau aveti dureri la san?
eu am dureri mari si uneori am impresia ca imi explodeaza,noaptea de multe ori ma trezesc din cauza durerilor.
ce sa fac sa nu am sas dureri mari?

va pup12+

edith

Edith si eu am dureri de sani de vreo saptamana, mai ales dimineata cand ma dau jos din pat. Dar nu stiu ce ai putea sa iei ca sa treaca, probabil nimic. Trece de la sine, cu timpul .

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput