Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza6 spune:

Buna,
ma numesc Anca si as dorii sa fac si eu parte din grupul de burtici iulie - august
UM 06.11.2006; DPN: 13.08.2007

Sarcina usoara tuturor

Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Dragelor, a facut cineva dublu testul? Acela pentru stabilirea riscului de trisomie 21 si trisomie 18, care se face in jur de saptamana 12? Mie mi l-a recomandat dr., l-am facut, iar riscul, cel putin la trisomia 21, mi-a iesit de 1/203 (limita fiind de 1/380). Am inteles ca, procentual, riscul de rezultat fals pozitiv este destul de mare. Medicii vostri ce zic? Ca pe mine rezultatul asta m-a bagat in sperieti.

BBPuck
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

pomelo asta are dimensiunea unei mingi de hambal sau mai mare cateodata si aspectul 100% de gref.defapt cerd ca aste e un gref dulce. eu abia ma pot opri la jumatate cand ma apuc de unu.hai ca am exagerat cu descrierea scuze burtici cu pofte!
acum incerc sa pun pozele cu cainii mei lupi pe webshots.iti dau adresa linkului imediat. dar prea esti pe aceeasi lungime de unda cu mine,eu ador ciobanestii germani si labradorii.urmatorul caine va fi un labrador.
si eu ca nesimtita nu zic nimic noilor burtici,asa ca bine ati venit si sarcina usoara!
jadi ma gandeam eu ca mai arunci un ochi pe aici....

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by alina.a

pomelo asta are dimensiunea unei mingi de hambal sau mai mare cateodata si aspectul 100% de gref.defapt cerd ca aste e un gref dulce. eu abia ma pot opri la jumatate cand ma apuc de unu.hai ca am exagerat cu descrierea scuze burtici cu pofte!
acum incerc sa pun pozele cu cainii mei lupi pe webshots.iti dau adresa linkului imediat. dar prea esti pe aceeasi lungime de unda cu mine,eu ador ciobanestii germani si labradorii.urmatorul caine va fi un labrador.
si eu ca nesimtita nu zic nimic noilor burtici,asa ca bine ati venit si sarcina usoara!
jadi ma gandeam eu ca mai arunci un ochi pe aici...

alina 13+

Minge de hambal????clar ca nu am mancat nicodataaaaaaaa, si nici nu am vazut pe aici.
Alina, stai la casa, nu?
Ptr catei de talie mare, iti trebuie spatiu, mi se pare imposibil sa-i tii intr-un apartament, oricat de spatios ar fi el....
al meu tot viseaza sa reusim sa facem o casa, cu o piscina, si mare gradina cu lamai, si nu-s ce fantanita, efecte speciale mai are el in cap...si atunci abia ia in calcul si mult adoratul meu labrador!
El zice ca daca nu avem casa, nu vrea sa tina nici un catel ca il chinuie si nu e drept.Poate doar un canish, de dragul meu, ca ala ii mai micut si nu ii trebuie asa mult spatiu...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

daca tot sunt off topic de vreo juma de ora
aici e pozata shelly care e tare linistita si "sta" la poze cat de cat
http://good-times.webshots.com/album/557165746oLRxWc
si aici e jar care e fff energic si greu il prinzi pe loc
http://good-times.webshots.com/album/557167122xBeupI

da nikole noi stam la casa e cu etaj si are 2 apartamente cu 2 camere decomandate total,sub noi sta soacra mea cu canishul ei.
casa a mostenit-o sotul dar neamenajata de 30 de ani ,mai avem de facut baia si de mobilat bucataria dar sau cam terminat toti banii,nici credite nu mai putem lua... sanatosi sa fim ca le facem pe toate mai tarziu.noi fara credite nu reuseam prea multe.
sotul a avut cainele,avea 6 luni cand m-am mutat aici ,acum 2 ani am adus-o din valcea de unde sunt eu pe shelly a mea care ramasese cam a nimanui,avea 16 kg la un lup de talie mare... era sa moara dar nu am lasat-o,acum are 45 de kg si ne iubeste pe toti fantastic!
ei uite ca iar m-am intins.scuze fetele!

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu tot la servici, vreau acasa!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Simo, Catralu, ce frumos ca v-ati vazut bebicii, felicitari.
Iulia, BBPuck bine ati venit sarcini usoare si bebei sanatosi !
BBPuck-nu esti cea mai mare-eu sunt din 14 ianuarie 1971, si sunt la al doilea bebe. Noi, sa fim sanatoase si la anul pe vremea asta sa scriem pe site cu bebe in brate !
Nikole-pomelo e un fruct mai mare ca un gref si la gust e suuuuuuuuuuper bun. E ceva combinat intre gustul de banana (dulce) si portocala. E foarte bunutz.
Nonni-nici eu nu am luat deloc in greutate INSA am mai spus-o, am reusit sa pun un colac pe burta desi cantarul si hainele sunt tot cele pe care le purtam inainte de sarcina, INCA.
Mirela1974-Nu te apuca de cura, doar fereste-te de fainoase, cartofi, dulciuri, cartofi. Acum conteaza doar bebe nu silueta noastra. Dupa nastere mergem la sala, tinem cura, atunci e altceva, acum insa doar putem evita unele alimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

No, ca m-a topit Shelly a ta cu ochisorii aia blanzi ai ei..
cu casa stai linistita, IMPORTANT e ca o ai, ai sa o faci tu si cum ti-o doresti cu siguranta, chiar daca va dura ceva timp...
noi ce sa spunem ca nu o avem, decat pe cea din visele lui al meu,...si tare mi-e teama ca sugereaza sa mai stam ceva anisori pe aici ...ca ce vrea el ajunge in Brasil vreo 200.000 $.Doamne....poi uite asa o sa mai stau cativa ani si o astept si pe Jadi su sotul in vizita in Japan.
Bun venit noilor gravidutze, copii sanatosi si odisee de vis va doresc.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Am revenit !
Jadi scumpa mea, da ai perfecta dreptate-sincer si eu m-am lovit de ani de zile de "minunile" din finante, nu stiu de fapt ce speram. Probabil in disperarea mea de a ma angaja undeva era bun orice. Stii ca nu voii beneficia nici de cele 6 milioane de la Primarie, macar sa fiu prinsa undeva cat stau acasa cu bebe. Si intre timp voi cauta un job bun. Nu am fost obisnuita sa merg la servici sa stau cam toata ziua. Pana sa plec din Buc, in ultimii 3 ani am avut 2 joburi, si acum dintr-o data sa merg la servici sa fac cat faceam intr-o ora de munca in alte vremuri ? E ciudat. Plus ca e f ciudat fara net la servici sincer. Daaaaaaaaaaaaae pe de alta parte cum zice si Carla si Antonela23 nu mor inca cateva luni, apoi voi cauta altceva. Apoi a e f bine pe de alta parte ca in perioada asta nu ma agit cine stie ce la servici, nu de asta am nevoie acum.
Carla- da, am rezolvat cu hainutele la turta sambata. Am gasit un costumas f dragut in Buc intr-un magazin unde mi-am gasit si mie o fusta numai buna pt primavara-vara cand voi fi cu burtica mare.

Mergi la inceput

Nma-si eu mi-am facut masterul anul trecut dar l-am facut ca am vrut eu si pt mine. Iar cand mi-am depus actele la examen aici in Finante chiar a fost "deranjata" una de la personal ca depun atatea diplome. In fine, sincer nu merita sa te agiti pt finante. Si lucrez in Directia Generala de Finante a judetului, nu in cine stie ce administratie de oras, si repet nivelul e f scazut. Ma rog, repet, inca cateva luni nu mor, asta e. Insa sincer, dupa ce nasc imi caut un servici si plec vazand cu ochii.
E adevarat programul e lejer 8-16, nu am avut asa program scuret niciodata de cand lucrez, insa eu personal uneori simt ca ma sufoc aici. Am si fost invatata cu alt ritm, cu alt nivel (nu ma credeti snoaba va rog frumos).
Daca vrei detalii, mai povestim pe mess.............

Mergi la inceput