Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si al meu bb a fost f jucaush la ecografie. Si dr s-a mirat ca se ascundea si nu o lasa sa ii masoare TN. L-a pacalit pana la urma. Iar sexul l-am aflat din primele minute, pt ca imediat ce a simtit sonda endovaginala s-a intors cu funduletzul in sus. E nostim rau! Arata parca ar sta in funduletz pe un scaun! Iar show-ul cu miscarile a fost f nostim si ma uit la filmuletz in fiecare zi sa ma mai minunez putin de el! Cel mai tare mi s-a parut ca s-a asezat ca o broscutza si impingea din picioare f brusc. Parca inota! Ca sa nu mai zic ca ba era cu capul in sus, ba cu picioarele, ba arata fundul, ba era pe burta!
Ecografia am facut-o la 12 sapt. si 4 zile!

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

buna fetelor
ati avut sau aveti dureri la san?
eu am dureri mari si uneori am impresia ca imi explodeaza,noaptea de multe ori ma trezesc din cauza durerilor.
ce sa fac sa nu am sas dureri mari?

Andra cel mai bine sa iti iei CM poate dupa aia isi da seama ca a gresit.

va pup12+

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor tocmai m-am intors de la doctor. Mai bine zis de la moasa ca cu ea a fost intalnirea asta. ma voi vedea lunar, o data cu moasa, o data cu doctorul etc.

Mi=a luat 5 eprubete de sange (da ati vazut bine CINCI) de am iesit de acolo clatinandu-ma, pentru toate analizele posibile.

In plus m-am enervat putin ca mi-a zis ca SINGURA ecografie se face in saptamana 20. M-am umplut de nervi, i-am zis ca o prietena in alt oras la 10 min de mine face una si la 12 sapt si mi-a zis ca la noi nu se face. Pot face optional triplu test(gratuit) si daca vreau sa-mi masoare translucenta nucala sa ma duc la privat costa 140 lire. Mi-a zis ca triplu test e 70% sigur iar cel nucal 90%. Voi ce ma sfatuiti? Am 27 ani, deci nu pot spune ca nu ma incadrez in varsta cu risc marit de Down insa...

In rest imi place, mi-a vorbit mult, mi-a spus despre spital, optiuni de nastere, in apa, epidurala, etc, cezariana nefiind o optiune insa mi-a lasat de inteles daca vreau cu adevarat pot convinge sistemul. Eu totusi nu vreau pt ca am avut nastere normala si o taietura de eizotomie nu se compara cu una de cezariana (ca si complexitate ma refer). Insa ma simt bine sa stiu ca as putea opta pt asta.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ah, si mi-a mai placut ca ma voi duce sa vad spitalul unde voi naste, si mi-a zis ca daca totul va fi ok voi pleca acasa in 6 ore dupa ce nasc. Eu urasc spitalele oricat de bine ar arata ele deci asta mi se pare superb. Mi-a mai zis ca din moment ce am avut epizotomie nu se va mai elasticiza pielea acolo deci ma vor taia din nou cel mai probabil.
Desi nu simti nimic cand te taie discomfortul de dupa e oribil.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Luna, bafta la doctor.
Mi-a placut faza cu exa, esti tare, cu asa aparitie cred ca ai bagat-o sub masa.

Lorina, Jadi, mersi, .

Pup fetele, ma duc sa citesc din urma ca sunt tot la pagina 9.

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Ha-ha, Luna, acum am vazut a ai scris. Pana ti-am urat eu bafta, te-ai si intors, ce sa-i faci daca sunt asa de matinala.

Eu la 6 ore dupa nastere nu puteam sa ma misc de durere (am nascut normal, fara anestezie si epiziotomia a fost cosmar), eram cracanata, daca ma trimiteau acasa cred ca-i strangeam de gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

si bb al meu era foarte activ la ecografie (10 sapt si 4 zile). nu statea nici o clipa si tot misca mainile si picioarele, mai ales cand se apropia de el. cred ca simtea ceva. oricum de abia astept sa imi fac urmatoarea eco, sa il vad din nou

karlingutza, e posibil ca la tine sa fi dormit bb, de-aia nu a dat spectacol.

andra, probabil ca mesajele mele asteapta inca sa fie moderate, de aceea intra mai greu.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Diana2007, te admir ca ai rabdare pana la nastere sa pastrezi misterul. E frumos.. Eu nu as putea, caci nu sunt de fel rabdatoare. Mai ales ca si la prima sarcina am cumparat totul dinainte de nastere (de la hainute, scutece, cosmetice...pana la cadita, carut, patut) si mi-a fost f usor cand am ajuns acasa si le aveam ordonate. E drept ca poti lua hainute si restul in culori "unisex" si e si mai interesant.
Si aici, daca nu vrei sa stii sexul, nu-ti spune dr si nici nu-ti scrie in fisa.

Meda, ma bucur ca sunteti bine. Asta e tot ce conteaza. Sa ne mai scrii.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Karligutza, si al meu se misca, aseara chiar dadea din manute. Prima data l-am vazut ca se agita la 12 saptamani,apoi ieri, la 13 saptamani si 6 zile misca manutele si se misca si el. Ecografia a fost abdominala, nu endovaginala.
DIntre fetele la al doilea copil, a facut cineva cezariana? Eu asa voi naste (din motive medicale) si mi-e tare frica...

BBPuck
13+

Mergi la inceput

Diana2007, felicitari pt vestile bune.
Te admir pt ca nu vrei sa stii sexul lui bebe, eu nu as suporta suspansul, daca stiu ca se poate vreau sa aflu. Plus ca la noi alesul numelui e un proces de negocieri indelungate.

Mergi la inceput