Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Hop si noi.....
raportam ca am facut vaccinul (infanrix hexa - 320 ron)!!!
Am avut parte intai de control (sa nu fim racite, NU SUNTEM): raportam 5.200g, in rest ok......
Am lasat bebelina cu tati la mom.injectiei.....simteam ca pic ......imi este tare frica de injectii...dar am stat cu urechea lipita de usa....
dandusa imi inscriu si eu fata in clubul celor mai cuminti fete din lume!!! fata mea a tras un tipat scurt (2sec) si a inceput sa rada la tati!!!!! hop a intrat si mami......si gata, hop acasa..... i-am pus 1/2 sup.eferalgan.....tre'sa-i pun la 8 ore timp de 24h daca nu face febra.....sau la 6 ore in caz contrar...momentan suntem bine.......asteptam reactii, dar nu ne-am supara daca nu mai se ivesc....
MAMICI, BEBEI CARE URMEAZA SA FACETI VACCINUL FITI BUNI SI FITI NEBUNI!!! glumeam, FITI TARI, TRECE FFFFF.REPEDE.......noi am tipat mai tare cand ne-a luat sange din calcai in spital......

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Porumbita-s-a grasunit Antonia

M-am apucat eu de exercitii dar nu se vede nimic tot asa sunt
Dandusa-bune exercitiile si chiar usoare

am plecat la cumparaturi

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAVINIA,
hai cu noi la "sala",daca nu te mai las bebe Mihaita sa fugi...
DESIREE,
bravo,sa-l surprinzi pe tati,cind o-i incepe tu cu niste rotiri...,mama,mama...
ROXANICA,
nu vor apare reactii adverse,Think Pink!
BAMBO,
nu te lasa,ai sa vezi ca in curind vei vedea si rezultate...,eu vad deja...,febra...,e un inceput...
PANAA,
bine ati venit in clubul cumintelelor ,modele de urmat

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Intru repejor ca tre sa papam acuma.

Raluca sper ca ai ajuns cu bine acasa. Da un semn, te rog. Am sunat da a intrat casuta vocala.

Diana la fel: murati ori ba?

Hi, hi mortale suntem si noi. Ne-am gasit sa ne intalnim fix in prima zi cu ploaie dupa atatea cu soare. Da mie mi-a placut!

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor nu intru mult decat sa va salut,sa va pup si sa va spun ca va invidiez......care mai de care are timp,ori sa gateasca,ori sa faca pipi fara bb in brate,ori ......gimnastica?doamne,dar l-am omorat eu pe kenedy?..........de unde gimnastica la mine.....eu jonglez biberoanele,asta-i singurul sport pe care pot si imi permit sa-l fac.....ca deh,la noi nu se maitermina niciodata......spala biberonul,umple biberonul.......

inca ceva,repede.....ca a inceput scrasneala(bine ca inca nu are dinti)......BAMBO....unde vad si eu rochitelele lui nor'mea.....lamureste-ma si pe mine soro,ca nu stiu unde sa caut.....le-am cautat in album dar nu le-am gasit.....ori m-am uitat eu cu ochii invers.....

ALEXANDRA...........ce face giner'miu?vad ca-i mare snapan si el......deh,nu se poate inrudi cu un snapan decat un snapan......

mi-e dor tare de AELITA..............

ROXANICO......imi placi,esti activa la greu pe forum,asta spune multe.....si in poze esti beton de frumoasa,ce-mi place culoarea parului tau,la nebunie......si eu vreau sa ajung asa la par,dar la mine mai greu ca m-a facut mama neagra.....

DANDUSA.....te pup dulce.....esti durere de simpatica,ma faci sa rad.....si pozele tale sant mortale.....ti-ai luat de-o grija si ci botezul,ce-ti pasa.......eu cred ca-i botez cand le va creste par la....

sa nu dati cu pietre-n mine ca am scos asa un porumbel urat pe gura.....ma mai descar si eu......

LUCHITA.....ia-te de mana cu SOPHIA mea.....si va puteti screme impreuna,ar fi mai amuzant.....YAQMUR

vreau sa mai scriu dar se aude un strigat.....poate revin spre seara.....va pup si va iubesc pe toate si pe toti fulgisorii vostrii.........

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat. Cred ca nici nu ma mai cunoasteti de cind nu am mai intrat.Daca inainte macar mai citeam ce scriati si aplicam si eu din ce spuneati de 2 sapt nici un am mai avut cum sa intru sa citesc macar daramite sa mai scriu.
Am fost ocupata cu botezul pe care a tb. sa-l organizez singurica fiindca sotul nu are timp nici sa respire iar noi suntem singuri si nu avem nici un ajutor. Am rugat-o pe soacra mea sa vina din alt oras sa stea macar 4 zile inainte de botez cu rianna intre alaptari ca sa-mi fac si eu treaba prin casa si ce mai era de facut pt. botez prin oras ca altfel chiar nu aveam cum.Am pus si poze.
Fetele care au mai intrebat de mine , sper sa nu fie suparate dar nu am mai avut timp. Eu sunt singura nonstop, doar seara cind ajunge sotul il mai vad la fata putin si se apuca din nou de treaba. Uneori imi vine sa ies pe usa si sa nu ma mai intorc de varza ce sunt.
Rianna are o energie iesita din comun si nu ma lasa nici sa respir. Doarme f putin si vrea permanent atentie.
Am tot promis ca o sa scriu in fiecare zi incit acum cind vreau din nou sa promit mi-e frica. Asa ca zic ca o sa incerc in fiecare zi sa scriu ca tare mult am nevoie sa interactionez cu voi ca simt ca ajung la spitaul de nebuni in ritmul asta.
Nu am mai citit de cind Dolores a scris ca a ajuns acasa. Sper sa un se fi intimplat nimic rau intre timp si toti bebicii nostri sa fie sanatosi.
O sa incep sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intmplat.Sper sa ma reprimiti in grup membra denaturata ce sunt.

poze botez

LoryCatrinel Rianna
poze Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandra am ajuns si noi bine, eu murata...el fara probleme, tot cu alea 3 picaturi pe barbitza pe care le a luat in parc... si eu acum si pun pozele si sper sa mai scriu o data pana se trezeste...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Am si eu o mare problema, de doua nopti pustoaica doarme destul de prost doar cu noi in pat, iar ieri a varsat si pe nas si azi la fel, parca incep sa intru in panica, sa fie ea prea agitata sa fie de la colici sau n-o fi laptele meu bun? De mancat am mancat cam la fel.Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie dc este normal, ce ar tb sa fac?dupa ce se linisteste o sun si pe pediatra.Astept raspuns,va rog.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

yagmur

cristina1974ce mai faci?

cris

pun poze cu 3 carucioare inca neplouate la mine, si mai incolo o sa le pun la mamici...acum mi e cam lene, sincer... herastrau
daca mesajul o sa se termine brusc sa stiti ca s a trezit.oricum cred ca alergatura asta l a obosit si pe el ca suntem cu juma' de ora in urma... iupiiii

deea si katrinel sa va traiasca puiutii

miki pt sughit-tzitzi sau rabdare

dandusa, panaa ma bucur mult ca ati scapat cu bine de vaccin, ca mie deja imi dadeau lacrimile cand ma gandeam...acum sa zic ca e un pic mai bine...

lorym, simo tinem pumnii sa aveti timp sa mai intrati...adica bb linistit, nu?

roxanica esti o scumpa.. eu ziceam asa.. de mine..ca eram ametita...n avea legatura...si davidutzu. super simpatica semnatura...

fetelor, ce se intampla cu aelita?

desire aud bine? te gandesti la ? eu am impresia cateodata ca nu o sa mai am chef de asta vreodata...iubi spera sa treaca...

sper sa ma apuc si eu de exercitii...caut acum pe mail...am marit si eu azi pasul un pic sa ma vad cu ftl si...eram lesinata toata...dupa primele 2-300m eram lata...am facut in 25min alergate un drum pe care il faceam in 20 cu burta la gura...si fara stres.. deci, ma inscriu... facem si un tabel? si ne punem stelute cele care am fost cuminti si am facut exercitiile in ziua cu pricina? ca la copii...pt motivare...eu zic ca ar fi cam tare...acum chiar va las.

sa nu ii fie de deochi puiului ca doarme de rupe in continuare...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu raportez ca am facut ieri din exercitii plus 15 abdomene si 1000 pasi pe stepper si plimbat cy goanga prin casa ca afara ploua - fata mea are 5,600Kg ma rupe de oase!
Luni avem si noi vaccinul sper sa treaca usor peste el!
Va pup si va citesc constant insa nu pot tine pasul cu voi!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput