Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
simo29 spune:
Referitor la lactatie - eu n-am luat nimic - si nici n-am fost pe la doctori.
credeti ca ar trebui sa iau ceva - va spun ca nu am avut nici o durere, sanii sunt ok.
Sper sa n-am surprize.
Va pup
luly spune:
Dandusa felicitari ca ati scapat cu bine de vaccin. Ati facut cumva vaccinul de la stat sau ati cumparat voi?
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze
roxanica2006 spune:
Buna ziulica la toata lumea!
Ne-am intors cu bine de la vaccin. Ne bucuram tare mult ca totul a decurs bine. noi am facut Pentaxim, 1.100.000 lei, nu mi se pare un capat de lume.Prostia e cu vaccinul asta ca se fac doua injectii, in fiecare bucutza una si chinuie micutzelul. Dar barbat mare fiind a suportat eroic crunta durere. L-am dezbracat in body, l-am asezat pe burtica si i-a infipt asistenta un ac micutz in bucutza. Se uita micutzul meu in ochii mei de-mi venea sa mor de dragul lui si de mila. Era asa inocent, nu stia ce-l asteapta. Apoi brusc un tipat si planset, da scurt. L-am luat in brate , linistit, pus iar pe burta, a doua intepatura... Din nou aceeasi reactie. Dupa ce l-am imbracat si-a revenit surprinzator , a gangurit la d-na dr, intre noi fie vorba , cred ca o injura, da asa mai diplomat, si apoi a ras!!Bine ca a trecut, ca toata noaptea nu am putut dormi de teama.
Dr. ne-a zis sa-i da 2 ml de Panadol sau Eferalgan, siropel, prima doza la 2 ore de la vaccin si urmatoarea, seara, inainte de culcare. Si luat temperatura, vazut cum sta treaba. Mi-a mai spus ca poate fi mai apatic decat de obicei si sa nu aiba pofta de mancare.
Acum a mancat si doarme, nu vad , deocamdata nici o schimbare, Doamne ajuta!
Asa ca, mult curaj mamici, vaccinul nu e atat de horror dupa cum ne asteptam.
Aaaa, si avem 4,970 kg, 60 cm, perimetrul cranian 37. Cam atat.
Simo, din pacate nici eu nu mai am nici bruma de laptic pe care ma mai amageam ca i-o dau lui bebe. N-am luat pastile, sanii sun ok, nu ma dor. dar e obligatoriu sa iei pastile ??? Noi mancam Milumil, las' ca si asa vom creste noi maricei!
Dandusa, ma bucur ca printesa Crinutza cea roz, a suportat bine vaccinul, sper sa nu apara nici la noi reactii adverse.
Bambo,superbe rochitzele, asta e, daca ai fetitza poti s-o imbraci ca pe o zana,. la baietel, un pantalonas, un papion si gata costumasul de botez. asteptam poze cu Bambo cea mica in tinutele de gala.
Alexandra, nu-ti mai face griji pentru vaccin, o sa fie bine!
Despre Vigantol am intrebat-o si noi pe pediatra si a zis ca nu tre' schimbata sticultza, trebuie doar ferita de lumina, dar oricum sticla e bruna, deci.. oricum noi am schimbat-o, vorba lui Miro, pt. 50.000 lei..
Dianocica, eu nu ma refeream ca erai debusolata la odisee, iti multumeam ca te-a interesat soarta mea cand ai vazut ca lipseam de pe forum,cand l-am nascut pe David. pricepusi???
Ruxandra, hai ma, de ce vrobesti asa: auzi la ea: hectare!! Nu esti tu pirpirie, da esti apetisanta asa, arati ca o elevioara strengaritza, nu as zice ca are mama doi flacai
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI Ana Julia de Ktrinel, David de DeeA
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
Tocmai am vorbit cu Atudor, era pe Yahoo Messenger, va transmite pupici. e f.f.f ocupata, Tibi sta treaz aproape toata ziua , trebuie sa-i cante, sa-i vorbeasca,si apoi mai lucreaza si acasa.Oricum sunt bine si va saluta!
poze David Mihai
dandusa spune:
quote:
Originally posted by luly
Dandusa felicitari ca ati scapat cu bine de vaccin. Ati facut cumva vaccinul de la stat sau ati cumparat voi?
poze
Am facut vaccinul de la stat si sa stii a a fost doar o intepatura!!!
Eu am ramas mirata si am intrebat doctora de ce doar o intepatura,stiind de aici de doua intepaturi...,mi-a zis ca asa trebuie...plus doua picaturi pentru "polio" pe gurita...si gata...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
dandusa spune:
Fetelor,vreti sa aveti talie de viespe?
Dati pe mailul comun si bagati exercitii pentru talie...,daca nu va lasa bebe,inlocuiti sticlele de apa,cu bebe in brate la mamica si rotirile aferente ,dar scuze...... nu accept...
Hai ca astea sint usoare si rotirile de bazin,va duce intr-o lume frumoasa..,nu v-am facut curioase?
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
Lavinia_P spune:
Buna ziua,
Raportez crampe crunte..stat in brate nonstop.
Nu am timp de nimic.Va mai citesc cand doarme in brate.
Felicitari harnicutelor cu exercitii(Dandusa si Bambo).Ma laud ca am fost luni la sala..dar daca colicile o tin tot asa nu stiu cand voi mai fugi..
Oricum m-am miscat ca cea mai de acolo.
M-ati speriat cu virozele si tusea... dar presupun ca in gradina botanica unde abia vezi cate un om e ok de plimbat.
"minunea mea"
luly spune:
quote:
Originally posted by Mirona
salutare fetelor,
nu am timp nici sa respir - Kara ma acapareaza 99%. De citit reusesc s-o fac - uneori cu ea in brate - dar stiti povestea, nu?
Suna cunoscut.
Mirona te inteleg f. bine. Si noua ne place in brate, dar stam intr-o proportie ceva mai mica. Exista insa si un avantaj - pot sa intru pe DC, ca altfel gasesc eu si alte lucruri de facut . Deci dc vedeti ca nu mai intru inseamna ca e bebelina cuminte (sau n-am loc de tati la calc.).
quote:
Originally posted by Mirona
despre vigantol
am intrebat si eu pediatra- mi-a spus ca nu e adevarata faza - si sa-l pastrez le rece.
Pe cutia de vigantol scrie "A se proteja de lumina, se va pastra la temperaturi intre 15-25 gr. C", iar in frigider cred ca-i "nitelus" mai frig.Deci eu il pastrez in cutia lui la temperatura camerei.
poze
desiree spune:
Neatza,
a_deju...sigur calendaristice !!!
dandusa..felicitari pentru curajoasa Crinutza..mai avem si noi 2 sapt si facem vaccinul..tot de la stat cred..nu am incredere in aste straineze ca ar fi omologate sau mai bune decat cel de stat...
asiza....nu ti-ai reparat netu? hai mai repede ca ne lipsesti !!!
miki...eu nu ii fac nimic bebeului cand sughite..e perfect normal..la noi e semn clar ca a dat afara tot aerul din stomacel...dar lamaie??? doamne, ce erezie, pai stomacelul lui e ..minuscul si lamaia e acida rau!!!lsa-l linistit sau da-i o linguritza de ceai daca obisnuiesti sa ii dai...
raportam ca toti 3 am avut muci de dimineata dupa o noapte cu umidificatoru...pai ce e asta? ar trebui sa se desfunde caile nu sa ne imbolnavim si mai rau ....
nu mai retin cine zicea de scremut ( ruxandra, parca)..pai al meu are program de fiecare data cand se trezeste..sta in patutz si se screme...se pare ca si astia sunt tot COLICI...si al meu face caca dupa fiecare alaptat..si tot se screme..si cand crampele devin mai urate mai trage si cate un chiot..slava Domnului ca nu dureaza mai mult de o ora scremutul !
ralumat, eu as iesi cu tine cu draga placere in IOR dar pana saptamana viitoare nu avem carutz si eu nu pot tine 6,300 kg de bebe in brate atata timp ..cum rezolvam problema cum te invitam la o sueta !
dandusa, eu ma apuc de rotiri mai ales ca trebuie sa exersez pentru ca noi inca nu avem unda verde...
desiree si bebe Octavian
pozici