Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bafta multa dolores, iti doresc sa nu fie nimic ... nimic, nimic !!

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ref vigantol, in prospect scrie in felul urmator: "stabil MINIM 6 luni de la deschiderea flaconului"....
nicio alta mentiune de pierdere a efectului, a valabilitatii...
iar la chestia cu un flacon nou la fiecare luna..sorry, da' parca nu-mi vine a crede. scrie in prospect: "IN CAZURI INDIVIDUALE, in primul an de viata, suntg necesare profilaxiei rahitismului 2 flacoane de Vigantol Oel".

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
superbe rochitele...,cea alba imi place la nebunie...,deabia astept sa ne pui poze cu Antonia imbracata cu ele...I-au placut si Crinutei,i-am promis ca-i face mami si ei...Cind voi avea timp,am sa intru si eu la odisee...,cap 53 ,parca,nu?
DIA,
am sunat si mi-a zis ca era ultima pereche... si ca nu-si aduce aminte de unde a luat-o...,vrajala ieftina...,cred ca ii avea de la fiica ei...,eu am crezut ca erau cumparati special,s-a facut de cacao...Oricum...nu mai conteaza...,imposibil sa nu gasesti la magazinele astea mai smechere...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-da cap 53

Am imbracat-o pe Antonia cu rochitele parca e o printesa o sa vedeti pozele de la botez

Dolores-alte griji acum pe capul tau pupici de la noi

fug sa fac ceva de papa ca nu mai este nimic gatit
M-a sunat tati mai devreme sa ma intrebe daca sa mai cumprere ceva de papa si daca eu am gatit ceva dar eu vai dar nu am avut timp a plans Antonia si-am stat cu ea in brate si sunt obositasi eu eram pe forum imi faceam de cap

am citit si la subiectul cu Columbenii cand a nascut Columbeanca vroiam sa vad si eu la tv dar am pierdut poate mai da reluare

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Noi am stat si azi acasa ca inca mai avem un pic mucisori. Am sunat-o pe dr. si am chemat-o sa vina maine s-o vada pe Isabela dupa ce m-ati speriat voi si astia de la tv.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Fetelor, dragelor schimbati sticlutza de Vigantol.
Va rog eu, va rog frumos.

Si neonatoloaga si pediatra ne-au indicat in mod expres ca in fiecare luna, dar de preferat dupa 21 de zile, s-o schimbam.

De ce sa riscati?
Vigantol oil este instabil, isi pierde rapid proprietatile.

De aceea am preferat sa trecem la Vigantoletten, care este acelasi lucru, dar sub forma de pastile.

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bambo,chiar ma voi tine de cuvant...te pup...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna seara!
tocmai mi-am culcat printesa ,de 2 seri nu stiu ce are dar o doare burtica f.rau se indoaie de spate ,si plange f.tare,tocmai acum la sf. cand ar trebui sa scapam de colici,innebunesc cand pange si nu am ce sa-i fac
Dolores bafta maine la dr. sper sa nu fie nimic
va doresc o noapte linistita

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Intru si eu doar sa va pup toate mamicile.....
Se pare ca nu mai gasesc timp sa intru si sa postez. Luca e din ce in ce mai activ in timpul zilei. Abia gasesc timp sa fac curat, sa spal rufe, sa gatesc cate ceva. Iar seara, ne luptam cu colicii....
Asiza va pupa si ea.. m-am vazut cu ea intamplator pe strada si mi-a spus ca nu-i merge netul. Poate intra doar pe messanger. Denis e o frumusete de baiat.
O noapte frumoasa si fara colici va urez.. fug si eu sa ma spal acuma si apoi somnic.
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Fetelor, am facut-o! Azi m-am enervat ca nu mai inceteaza scremutul si gemutul, pe langa ca masa la noi era un chin care se finaliza intotdeauna cu plansete.....am schimbat laptele!Desi pediatra nu e de acord, am mers pe feelingul asta, ca laptele praf nu-i face bine. Sa vedem acum ce se va intampla cu Nan (pe asta l-am ales, ca am o promisiune sa-l primesc la juma' de pret) - eu nu zic sa inceteze de tot colicii, dar nici sa tina 24 din 24! Va tin la curent.....ca abia am inlocuit o masura. Cred ca il voi inlocui de tot cam in doua zile, ca mi-e frica sa ma grabesc.

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput