Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

ruxandra, mi-au dat lacrimile cand te-am citit cu alaptatul! Mai, ce ne fac puii astia mici...
Sa stii ca eu am alaptat-o pe Roxana 8 luni si cand am intarcat-o tot am plans. Cred ca nu e ceva ce se face foarte simplu, sau depinde de firea fiecaruia. Dar eu am simtit ca se rupe ceva in mine, parca s-a taiat din nou cordonul ombilical, insa cu ocazia aia a durut. Ce conta ca am avut lapte 8 luni! In momentele alea ma simteam de parca n-as fi avut deloc. Intarcarea e o perioada foarte emotionala, oricand ai face-o.
Nu te invinovati, te rog, pentru lipsa laptelui. Stii si tu ca o mama buna nu inseamna doar laptele pe care il produce.
Si sa-ti raspund la intrebare. Ieri am fost la doctor la controlul de 6 saptamani si mi s-a dat toata ziua peste cap, n-am mai apucat decat sa va citesc putin. La control m-a amuzat ca in fine mi-a recoltat si mie secretie pentru Chlamidia! Parca acum m-as pregati de sarcina...

Raluca, bine ai revenit! Ai pe undeva poze cu leaganul de care esti atat de multumita? Ca ma bate si pe mine gandul sa luam unul si sunt curioasa sa vad mai multe modele.
Te felicit pentru kilogramele date jos. Eu nu ma aventurez sa va povestesc despre ale mele, spun doar ca sunt pe la jumatatea drumului. Ceea ce nu e rau, tinand cont ca s-au dat jos de pe mine singure si de buna voie.
Ti-am vazut si frumusica de fetita, cine-ar zice ca a fost bolnavioara?

asiza, acum imi dau seama si eu cat de lungan e Denis! Voi sunteti inalti? Ce dulce e, mai ales in prima poza are o privire faina! Mai, sunt totali copiii astia cu mutritele lor!

ziggy, sanatate multa lui bebe, sa se faca bine cat mai repede!

Ma duc si sper sa ma mai si intorc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

ma uimiti ce viteza aveti la scris!
Noi facem vaccinul luni pe 29 ianuarie iar botezul pe 10 februarie si am mari emotii pentru ambele evenimente!
De exercitii incerc sa ma tin dar cam o zi da una ba! Eu raportez ca am 58Kg si vreau sa ajung la 50 cat mai repede ...toate cele 8kg parca s-au pus numai pe burta si pe solduri

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

Wow, am de citit 8 pagini!!!
Nu ca m-as plange, sper doar sa am timp.

dandusa, m-am gandit azi la tine. Dupa ce ieri era cat pe aci sa-ti scriu ca sa ma scutesti de la ora de sport, azi m-a provocat Roxana mea la un balet (Ceaikovski, Spargatorul de Nuci) de am transpirat si de abia mai aveam suflare. Cu o mana ma tineam de burta, cu una faceam frumos pe aici si mai dadeam gratios si din picioare. Si ma gandeam la tine, ca ai fi multumita de prestatia mea.
Ma duc sa vad cum stati cu exercitiile.

Nu te mai uita...,stam prost cu exercitiile....Tu chiar ne-ai intrecut cu baletul si DANITA ,cu spalatul faiantei ...,fete harnice...,nu ca altele...Las',ca va ajungem si noi din urma...,sa-mi spui daca ai facut febra musculara...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

melinda, hi, hi, pai cum sa nu te contrazici cand auzi asemenea aiureli? Stai pe pozitii, nu te lasa, poate mai schimbam parerile astea invechite din jurul nostru.

flore26, bravo ca ti-ai facut curaj sa scrii. Ce ne mai spui despre tine si bebele tau?
A, acum am citit, bine ai venit impreuna cu bebelina Alessia Liane!
Mesajele tale apar cu intarziere pentru ca esti nou venita si mesajele iti sunt citite intai de un moderator si abia apoi de noi. Cam dupa 10 mesaje scapi de asta, asa ca hai la povesti mai des.

danitaaaa! 9 ore? Ha, cand a dormit Roxana asa pentru prima data tin minte ca ne-am trezit, am vazut lumina zilei si am intrat imediat in panica, ce-o fi cu copilul... pe cand ea dormea tun!
La mai mare! Sau... mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Azi am facut 1 luna

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare
raportam somn MONSTRUUUUU 9 ore neintrerupt !m-am speriat azi de dimi cand ne-am trezit impreuna :)) . dar o fi fost obo ce sa zik ..nici noi nu suntem aia matinali:)

Dia , ti-am trimis un pm legat de aspiratorul nazal , nu primit ?
panaa, eu nu stiu nika cum e cu cruciulitele ptr invitati . poti sa imi explici ? multumesc

pupici
D

BeBelusca

pai, fie le achizitionezi de la magazine de profil si le sfiintesti la biserica, fie le iei direct din biserica....se pun in piept la invitati....sunt ffff.frumoase cu o panglicuta de culoarea roz/bleu....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dragile mele mamici... incurajati-ma! Luchitza a plans de la ora 18.00 pana acuma.. si nici macar acum nu doarme ci se uita pe pereti.
Am facut de toate: dansat cu el, formula 1 prin camera in scoica, leganat in bratze, in scoica, in pat, scos pe balcon, masaj pe burta, foen, etc, etc....
S-a mai calmat un pic la baitza si dupa ce a mancat...
Sint franta. De oboseala nici nu mai pot sa adorm. Pur si simplu se ineca de atata planset si urlat....offfffff.. sper sa nu am multe seri ca astea ca nu stiu cum o sa fac fatza...
Aelita, deci cam asta facem noi.
Ruxandra si Melinda, eu am primit un salariu minim de la firma (asa a fost negociat de sindicat). Am facut o cerere simpla, in care am mentionat ca am nascut la data cutare si cer acest bonus.
Donia, lucrez la o firma americana de constructii (in parteneriat cu o firma turceasca - ei sint cei mai multi expati, dar avem si americani, si canadieni si australieni etc)... incercam sa construim o autostrada in RO. Sper sa si reusim
Roxana_C La Multi Ani!
Acum ma duc sa incerc sa dorm... si sa ma linistesc. Stiu ca Luca are nevoie de mine, asa cum sint de obicei: vesela si optimista. Dar, uneori, ma lasa si pe mine puterile...
Va pupicesc

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Hy!

Dianocica chiar daca ma pling uneori ca nu mai resist in sufletul meu sunt tare fericita ca e asa vioaie si multumesc Lui Dumnezeu pentru minunea din viata mea.Decit sa fie bolnavioara sau apatica mai bine asa cu putin nerv in ea chiar daca uneori cedez.

Dolores pupici si aici pe forum!

Panaa, Asiza,Bamboletta,Dandusa, Roxanica 2006,Deea, Alexandra multumim pt. complimente.

Panaa daca nu imi joaca feste memoria parca si voi ati avut in aceeasi zi cu noi : pe 13 ianuarie nu? Sa va traiasca micutza crestina , sa va aduca bucurii, sa fie sanatoasa si protejata de Dumnezeu!

Alexandra sa va traiasca micul crestin si sa va aduca bucurii si Dumnezeu sa-l protejeze !

Legat de vigantol si eu schimb sticla la 21 zile . Nu stiu cit o fi de adevarat dar ce ma costa sa o schimb la 21 zile; si la fel ca dandusa o pun pe pat ii deschid gurita cu o mina iar cu cealalta ii pun 3 picaturi.

Astazi nu am putut scrie ca nu am avut laptopul acasa.
Raportam si noi ca am facut vaccinul azi. Il cautam de 2 sapt. Si nu il gaseam in iasi deloc dar astazi l-a gasit iuly si ne-am si dus sa-l facem. Nu am gasit infanrix hexa dar am facut combinatie de penta cu engerix. Multumesc forumului si netului ca m-am prins ca se poate face si combinatia intre 2 ca medicul de familie nu mi-a zis nimic si zicea sa asteptam si daca nu apare s ail facem pe cel de la stat. Noroc ca am cautat aseara pe net despre vaccine si am vazut posibilitatea de a face 2 .

LoryCatrinel Rianna
poze Catrinel
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

GATA,acum au plecat ultimii musafiri...a fost frumos

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609
fetelor, toate ati fost la controlul de 6 saptamani la 6 saptamani? ca io se pare ca ajung la 8! asta daca ajung sapt. viitoare... nu stiu cum sa fac... cum sa fug intre 2 alaptari, sa nu-mi ramana puiul flamand... voi cum ati facut?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Dia, eu m-am muls si am lasat o sticluta cu lapte. Am avut emotii, ca nu stiam daca o sa accepte sticluta... dar foamea face minuni, a ras puiul meu tot lapticul. Dupa ce s-a strambat putin la tetina, desigur... dar cred ca a fost mai mult surpriza.
Eu am fost la controlul de 6 saptamani fix la 6 saptamani... si sa vedeti creier de lauza... Asteptand sa intru la doctor am inceput sa numar cate saptamani are copilul meu... si da-i calcule complicate pe degete, ca pana la urma sa imi dau seama ca are 6 saptamani... Ce surpriza, doar eram programata la controlul de 6 saptamani de la nastere!

sraluca, la multe luni si ani fericiti pentru Mihaita Alexandru! Sa creasca mare si voinic si sa fie bucuria parintilor!

La Multi Ani Roxana, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!

flore26, abia ce ai sosit si esti buna de cinste! La Multi Ani, fericire si sanatate!

ruxandra, Matei inca mai doarme la pranz! Ce va invidiez, Roxana are un program idiot la gradinita (12:50 - 15:20) si am scos somnul de pranz, dar tare rau imi pare.

kokorina, am citit ca 80% dintre nou-nascuti dorm cu capul intors inspre partea dreapta. Asa face si baietelul meu, asa facea si fetita. Cand fetita a mai crescut si a inceput sa vada mai bine la distanta am intors-o in patut la capatul celalalt si automat a inceput sa tina capul mai mult spre stanga, sa vada ce e in camera. Si asa s-a echilibrat situatia si acum nu se observa nimic la caputul ei.
Ce bine ca iti vine mama, o sa mai apuci si tu sa respiri.

dandusa, n-am facut febra musculara, m-a luat usor Roxana !
Dar eu de abia astept sa pot sa merg la sala, acolo ard eu caloriile bine de tot. Insa mai e ceva pana atunci, mai stau pe tusa macar 1 luna.

Yagmur, eu speram sa fie NATO sau macar ceva servicii secrete... Acum si la constructii e bine, se pare ca ai colegi faini si probabil te simti bine la servici.
Sper ca ai dormit bine peste noapte. Poate Luca a fost obosit din cauza vizitei pe care ai facut-o si a avut nevoie sa isi strige si el necazurile.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput