Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by roxanica2006
Fetelor, tot nu m-ati lamurit: cum ii dati lui bebe vigantolul, direct picurati in gurita sau intr-o lingurita cu lapte?
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
Da ,si eu la fel,i-l dau direct in gurita.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
da' cum faceti sa stea bble cu guritza deschisa pana-i picurati vigantolul? eu i-l dau intr-o lingurita de ceai, pluteste la mijloc si nu ramane pe linguritza
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dianocica spune:
hpo si eu rapid pana nu se trezeste d. se pare ca ne lungim un pic somnul de dupa-masa.ieri a mancat la 4,5h in loc de trei...dar deh..s-a intalnit cu baietii in parc la joaca...
roxanica stai ca nu e chiar asa. greuceanu asta mic cred ca seamana cu sexosu' de tac-su...care are cam 1,90 inaltime...deci e normal sa crestem mai multicel...
elise bravo, ati scapat...
dandusa ma gandesc cum sa facem tabelul...si,da, de azi ma bag si eu...dupa ce m am intors din spital nu am mai dat jos nimic... esti mortala cu prezentarea...sa dea dd sa ai mereu asa un tonus si moral ridicat(fara nici o legatura cu cele de mai sus...sa nu ne intelegem gresit...) si sa ne molipsesti si pe noi...
panaa si unul si pt ana
dianarus tinem pumnii pt marc si sa ne tii la curent
yagmur asteptam poze...
ruxandra pai ce facem domn'le? chiar asa? una la mana nu plangem. a doua la mana nu plangem sub nici o forma. si dupa aia, de ce vrei sa l intarci? lasa-l sa se mai bucure de asta..si tu la fel...va mai iubiti un pic...nu stiu, zic si eu.oricum tu hotarasti. dar fara plans...ca ai vazut ce ti am pregatit...(cate un ctr+a, ctr+c cand imi aduc aminte ... impotriva mesajelor pierdute aiurea si a nervilor de dupa..)
aelita ce bine ca mai apari...ma duc sa vad filmuletul
dolores e mult mai bine cu asa moral.. uite un pt voi
ralumat chiar ca mandre...cum se anunta zi cu soare...ma infiintez
raluca_u mai tu vrei sa ne faci in ciuda? bravo tie!si multa sanatate sotului si refacere grabnica...pune si tu data nasterii bbului la semnatura...si noi suntem pe hainute de 3-6 luni...de vreo 2sapt...
simo cum a fost la vaccin? sa ne povestesti
gata, da semne
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
dianocica spune:
roxanica am trimis mesajul si in sec 2 mi-am adus aminte de vigantol. deci: eu ii pun 3-4picaturi in lingurinta cu espumisan.pt ca intr-adevar ramane mult in lingurita, adica pe peretii ei...am incercat direct in guritza dar ne chinuim amandoi...si tre sa luam tot 2 picaturi...eu zic ca mai bine asa, adica poate ii dau mai mult un pic decat mai putin...sper ca m am facut inteleasa, iar vorbesc alambicat...tre sa se trezeasca si sunt cu un ochi la el...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
flore26 spune:
buna fetelor!sunt si eu o mamica de noiembrie-decembrie.va citesc de cand eram gravida, dar nu am scris niciodata.de ce?pai nici eu nu stiu
danita spune:
salutare
raportam somn MONSTRUUUUU 9 ore neintrerupt !m-am speriat azi de dimi cand ne-am trezit impreuna :)) . dar o fi fost obo ce sa zik ..nici noi nu suntem aia matinali:)
Dia , ti-am trimis un pm legat de aspiratorul nazal , nu primit ?
panaa, eu nu stiu nika cum e cu cruciulitele ptr invitati . poti sa imi explici ? multumesc
pupici
D
BeBelusca
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by danita
salutare
raportam somn MONSTRUUUUU 9 ore neintrerupt !m-am speriat azi de dimi cand ne-am trezit impreuna :)) . dar o fi fost obo ce sa zik ..nici noi nu suntem aia matinali:)
Dia , ti-am trimis un pm legat de aspiratorul nazal , nu primit ?
panaa, eu nu stiu nika cum e cu cruciulitele ptr invitati . poti sa imi explici ? multumesc
pupici
D
BeBelusca
danita, nu am primit ... la mine nu prea functioneaza chestia cu PM-urile [:((] nush de ce
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
flore26 spune:
am mari probleme cu netul asta.am scris un alt mesaj cu datele noastre si cand sa trimit s/a inchis netul.mai incercam o data.am si eu un fulgulet de noiembrie-decembrie, alessia liane, nascuta pe 16 dec 2006, 3600gr la nastere, 52 cm, nastere normala cu peridurala, apgar 9.pe scurt despre noi: suntem cuminti, mai plangem cand ne luptam cu colicii, dar nu foarte des.in rest dormim, papam si radem.acum avem 4500gr si 56 cm.am crescut ceva.duminica avem botezulla un hotel-restaurant din timisoara.ne puteti vedea aici http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums
roxanica2006 spune:
Asiza, vazut pozele cu Denis! Seamana leit cu mami, da perfect, ca doua picaturi de apa! Sa-ti creasca mare! Acum ca l-am vazut mai bine, mai stam nitel pana aruncam manusa si va provocam la duel. mai bagam un biberon si pe urma!, ca altefl riscam sa ne-o "furam"
Dandusa, poate eu oi sta cu burta la soare, , tu cu patratzelele de pe abdomen , hi hi.
Multumesc fetelor pentru raspunsul cu Vigantol, o sa incerc si eu sa-i picur in guritza, desi slabe sanse sa reusesc.
Dianocica, vezi ca e periculos si sa-i dai o doza mai mare de Vigantol!!! Pup sexosu de Dmic si de tati Dmare!
Consider ca incurajarile pentru Ruxandra legate de lapticul putin, sunt si pentru mine, pentru ca trec prin aceeasi situatie...
poze David Mihai
De ce toti zic ca eu sunt mic? Doua luni am implinit!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
ruxandra_sb spune:
Dolores, Dandusa, Ralumat, Asiza, Yagmur, Roxanica, Dia, Dianocica multumesc mult. Sunteti niste nemaipomenite.
De stimulat, am stimulat cat am putut. In spital m-au muls asistentele la 3 ore vreme de-o saptamana, apoi lichide la greu, lichidat vreo zece cutii de Galactogil, pus bb la san la cerere, stat mai bine de juma de ora.. dar dupa 3 saptamani bb tot nu se satura... in sfarsit, probabil ca ceva, undeva, e in neregula. In capul meu, in corpul meu.. nu stiu.
Stiu ca n-ar tb sa ma simt vinovata, dar ce sa fac daca asa simt?
Si vroiam sa-l intarc ca-l cam zapacesc cu uite laptele/nu e laptele. Si inghite f mult aer cand trage la san, din cauza ca lapte ioc.
Dar cum n-am putut, mai amanam o vreme.
Ura draguta mea, Raluca aparu
Cu tot cu Adinutza ei,
ce mare se facu!
Si flacaii mei pupacesc dolofana dulce foc. E mortala, cu falcutzele si cu parul negru. Si o ochioasa!
Intai am citit c-ati fost plecati din tara si tocmai vroiam sa te intreb cum te-ai descurcat cu bb mic, dar apoi am inteles c-ati fost plecati in provincie. Restaurantul Residence e cel de pe Clucerului?
Ah, si dresuri mici gasiti si in magazinele din pavilionul H, si-s sensibil mai ieftine ca la Z.
Ziggy, sanatate la pui mic.
Mayaone, kk ar tb sa fie proaspat, de cateva ore. Oricum dupa ce-l pui in recipient, tine-l la frigider.
Melinda,
Roxanica, la Matei n-am luat nici o pastila. La cat de putin lapte mai era nici n-a fost nevoie...
Uite un de la o sora de suferintza.
Ah, si cum am mai zis, noi in loc de Vigantol oil ii dam Vigantoletten, pastile pe care le dizolv intr-o linguritza de apa.
11 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore