Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Fetelor, voi cata branzica le dati la bebei?
Doroti, la ultima masuratoare stam cam asa: 8.100 g la 7 luni fix. Avem si un dinte, de ieri...

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Felicitari pentru dintisor!
Cred ca in 1-2 zile ne ies si noua cei de sus.Deja nu ma mai lasa sa ating gingia si e gata sa puste.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Buna dimineata! Sunteti gata de plimbare? http://new.photos.yahoo.com/adelinaliliana/photo/294928804199057079/0

Mergi la inceput

Oana, eu ii dau doua-trei lingurite, amestecata cu fructe, sau cu mamaliguta si iaurt. Aseara i-am dat banana cu branza si iaurt si i-a placut. Felicitari pentru dintos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

chiar voiam sa va intreb daca sunt singura mamica care isi iese din fire? Sau sa merg la un psiholog?
Imi ies din fire doar atunci cand trec prea multe ore si el nu vrea sa manance sau cand e rupt de somn dar doarme doar in brate ca atunci cand il pun in patut zici ca-l pun in acid sulfuric.

5+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina, nu nu esti singura, si eu imi es din fire cu copilul(eu ca stau cu el numai seara si in we), si sa stii ca aici eu am un mare, mare noroc, stau la parintii mei si de ceva, daca imi es din fire, repede sare unu si imi ia copilu, ca mama si asa are nervi si ia pastile, sau il dau singura cind sunt pe punctu de a urla, ori urlu la sot.
Nu zic, ca am urlat si la ea o data, si chiar a primit o palma la fund , da asta deam era 4 dimineata si ea nu vroia sa doarma, mai mult nu vroia nici sa manince, nici sa se joace, nimic, si nu am idee de ce nu vroia, si ma chinuia de seara, ea care dormea toata noaptea, si eu a doua zi eram la servici.Sa stii ca ma durut pe mine mai tare palma(ca ea era in pampers si bineinteles nu prea a simtito), da de atunci am zis ca daca imi es din fire, pina nu intelege si copilu ce vreau eu de la el, ma descarc pe sot(macar asta, daca celelalte le fac eu).
Acum eu te inteleg ca tu esti singura acasa si nai cui sal dai ca sa te linistesti, si aici eu tiam zis ca am mare noroc.
.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:

Iaurt ii dau numai light, desi Campina mi se pare mult mai bun, cel cu 3.5% grasime.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lacri, uite ce am gasit eu apropo de grasimile pentru bebei (sa nu ma , please!):
"Diary products should be of the full fat version until baby is 2 years old. DO NOT GIVE baby 2%, 1% or low fat dairy products until after 2 years old unless you are otherwise instructed by your baby's doctor. Some doctors even recommend waiting to give lower fat dairy products until after the baby has turned 3 years old. Yogurt is a great way for baby to get the fat that is so highly needed during baby’s first year." .
Mai multe info aici: http://www.wholesomebabyfood.com/myth.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

A propos de iaurturi, si mie mi-a spus pediatra ca ar fi bine sa nu i le aleg pe cele mai grase...eu as fi fost in stare sa il dau pe cel grecesc ca e super gustos!! I le iau normale insa de 2 zile tot uit sa fac aprovizionare si ii dau iaurturi light, de la Branac, pe care eu il folosesc in dieta. Mamica rea ce sunt....insa e delicios...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Dana - e f bine ca ai luat copro pentru analiza. Sa fii tu linistita. Am vazut ca pediatra ti-a recomandat lapte fara lactoza; si Catalin a baut astfel de lapte pe perioada cu problema. Insa ai grija!!! Tot pediatra sa te sfatuiasca cum sa-l reintroduci pe cel de dinainte, pentru ca daca l-ai introduce brusc ar putea ramane cu intoleranta la lactoza. Vorbeste cu ea.
Multa sanatate! Iti doresc sa iasa copro buna!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lya si Roxana,multumesc mult de tot pt sfaturi!Si eu sper sa nu iasa nimic in coprocultura.o sa vb cu ea cum sa ii introduc si laptele dupa aceea.Multumim inca o data.
Oana.iat,felicitari pt dintisor.Si noua ne ies cei de sus.Chiar ma gandesc daca nu de acolo e diareea,pr ca mai au putin si sparg gingia,amandoi o data.
Andreea pupici lui Petra !Tare scumpica!!!
Anileda,suntem gata!!!
Carminutzo,am si eu tare dese monente de nervi cu Andrei.Chiar mai tip la el si ii zic ca isi bate joc de mine si de munca mea si el se uita nevinovat la mine si cred ca zice in gandul lui;"asta e nebuna!Ce o vrea de la mine???"Si cand vad ca da sa palnga,incep sa rad si sa ma scalambai si imi dau seama ca am luat-o razna rau de tot!ce stie el,bietul copil???Da' o sa i le zic pe toate cand s-o face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

cioc-cioc...
..primiti cu colindu' timid?
n-am mai reusit sa intru, cam de la craciun :-((
sa ma iertati si sa ma mai primiti si pe mine, din cand in cand.
camelia, saru-mana de intrebare, tare m-am bucurat cand m-am vazut strigata! daca m-a mai strigat cineva in capitolele trecute il pup pe aceasta cale, eu nu mai reusesc sa citesc din urma, asa chiar ca n-as mai intra deloc..

si pen'ca n-am apucat pana acum hai sa va zic si io, ca de gandit maaama ce m-am mai gandit la voi: sa aveti un an asa cum speram toate, frumos, cu tipete de veselie, cu hainutze pline de pete, cu muuulte castroane goale, cu lovituri cat mai usoare si cu scotoceli prin sertare si dulapuri de bucatarie. sa nu va suparati pentru lucrurile sparte, pentru plansete rasfatate, pentru mucii inerenti si pentru bubite de caldura. sa aveti copii destepti si sanatosi, socrii la locul lor si servicii(cine are sa-i traiasca, cine nu..) suportabile.sa fiti slabe si frumoase!! cam asta imi venea mie sa va zic!
acum, din ce-am citit si eu in aste 6 pagini (cu mila, scrieti si voi mai rarutz, sa apuc si eu sa va urmez..):
shoricel, mie mi se pare ok papa, insa mult prea putin lapte (lichid) if you ask me! 3-400ml lapte nu e putin? io sunt stresata cand papa sub 700. mai dai vreun lapte si n-ai scris?! sunt eu exagerata? stiu ca se recomanda cel putin 750ml lapte/lichide pe zi. sa spuna si fetele

quote:
Originally posted by shoricutza

A, ieri i-am dat si io ousor cu banana cum ai zis tu ca i-ai dat lui Alec. Nu i-a placut dar am pacalit-o mai usor asa.

Hai sa spun si io cam cat si ce papa Ana intr-o zi.
Deci:
9.30-10 - 200-250 ml lapte
13-13.30 - 100-150 ml piure fructe cu branzica/cereale/iaurt
16.30-17 - 100 ml piure legume (morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel, cartof dulce, brocoli, conopida, ardei, dovleac) cu carne/galbenus - acum nu mai papa aproape deloc sau maxim 50 ml
20-20.30 - 100-150 ml piure fructe cu branzica/cereale/iaurt in diverse combinatzii
23.30 - 150 lapte

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

vivi,
incearca sa pui un web cam, ma gandesc eu. te inteleg perfect, si eu as fi nitel paranoica, iar asta e o ingrijorare normala, nu paranoia. oricum, vezi daca si in we isi pastreaza noul ritm si, daca da, inseamna ca e ok.
arabela,
ce cereale cerculet?? vrem si noi, spune-ne mai multe, pliiz
laura,
nu am citit ce s-a intamplat insa am inteles din cele scrise de fete ca esti ingrijorata din pricina unui hemangiom. iti tin pumnii sa se resoarba repede, stiu ca, in general, nu sunt periculoase, mai mult sperie. va pupam apasat!
Lya,
aici sunt, aici, aici
cat despre "socoteala de-acasa.." te inteleg perfect!
adelina,
mi-ai dat o idee tare faina cu mamaliga! incerc maine.

despre Hora:
astazi mergem la rapel Acti-hib. sunt tare incantata ca i-am facut acest vaccin, e contra meningitei si a celor mai frecvente tulpini de virus, asa ca stau mai linistita.
acum vreo doua sapt aveam 75cm cu 9,5 kile. se mai cheama si "turnu'inclinat din pantelimon", ca se tot clatina, inca
de mancat mancam ca tractoru', ce-mi da mama, cat imi da. cu exceptii, mai are si zile cand e mai circumspecta, da rar.
bona e f misto, e o fire vesela si vorbeste cu ea intr-una. fiica-mea face pipi pe ea de incantare cand vine dimineata cristina (bona)
idei de legume pentru copiii mofturosi: sfecla la cuptor cu cartofi si lapte, ca altfel iese prea groasa); albitura, e o nebunie; fasole verde cu branza tofu (la tub)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Luana scriu pe scurt ca trebuie sa plec la plimbarica.
Mai intai va pup dulce pe tine si pe Hora si acuma drept sa-ti spun Ana papa 750-900 ml lapte cand papa DOAR lapte .... Asa ca imposibil sa pape acum si 750 ml lapte si 3 mese solide.
Dar papa cam 500-550 lapte/zi ptr ca-i mai dau dupa mese sau completare la masa de legume. Plus ca Ana bea multa apa dupa fiecare masa si ca sa ma laud trebuie sa spun ca bea sungurica din cana. Sincer, mie mi se par destule lichide ...

Mergi la inceput