Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)
Raspunsuri - Pagina 8
Steluta spune:
Buna dimineata tuturor,
Sa incepem cu felicitarile pentru sarbatoritii de zilele acestea:
LA MULTI ANI, ANDREI, OCTAVIAN RADU, ERIK, CORNELIA, DORU LUCIAN!

Natalita si Alex felicitari pentru dintzoci!!
Carmina, dupa cum vezi nu esti singura care mai cedeaza nevos... Cum spunea si Amiss, atunci cand sunt odihnita am suficienta rabdare cu Andrada. Dar mai ales noaptea, cand ma trezeste dupa ce atipisem si eu de 1 ora, si nu mai vrea sa doarma la ea in patut, atunci sunt cu nervii in pioneze. Asta apropo si de ciresele care nu dorm noaptea. Andrada s-a obisnuit ca pe timpul zilei sa adoarma langa mine. Ei, si bineinteles ca noaptea copilul daca nu o gaseste pe mami langa el, ce sa faca se pune pe plans... Si asa spre dimineata o iau langa mine in pat, ca sa ma pot odihni...
Miti, eu personal nu as putea s-o las pe Andrada sa planga 20 minute. Dar am mai auzit de acest sfat. Voi vedea ce solutie voi gasi pana la urma pentru a dormi si fiica-mea singurica...
Amiss, legat de semnele de rahitism sa-ti povestesc ce prostie am facut eu. O avem pe Andrada inscrisa la un medic pediatru de cartier, sa zic asa. Cand am inceput cu vaccinurile am fost la Medlife, si implicit la consultatie la dr. Marcu. La inceput chiar am fost debusolata de stilul de consult ca pe banda rulanta, dar au fost diverse situatii cand mi-a demonstrat profesionalismul. Ok, sa revin la problema. Am fost la un consult banal la dr. pediatru, care imi zice ca Andrada are niste mici protuberante pe coaste (care sunt si un pic evazate) care indica un semn de rahitism. Insa faptul ca i s-a inchis aproape de tot fontanela si ca ne-au iesit dintisorii arata ca are suficient calciu. Dar preventiv sa-i maresc doza de Vigantol la 3 pic. si sa-i dau o serie de calciu gluconic (5ml/zi timp de 10 zile). Ei si ma iau dupa ea
... Ieri am fost la control la dr. Marcu (pentru a discuta despre urmatoarea etapa in diversificare) si o intreb de acele mici protuberante, si implicit un semn de lipsa de Ca. Si atunci mi-a explicat ca ea i-a in considerare evolutia fontanelei, deoarece pana pe la 8 luni e indicat ca fontanela sa fie inca deschisa, pentru a permite cutiei craniene sa se dezvolte (explicatie pe care eu la cunostintele mele medicale, mi s-a parut logica; fetele medici isi pot exprima parerea, daca abereaza sau nu). Prin urmare nu trebuia sa-i dau Ca
, si am revenit la doza de 2 pic. de Vigantol/zi. Mi-a spus ca incepand cu luna 9 imi da cat Ca vreau. Astfel ca noua nici branzica de vaci nu ne-a introdus-o. Eu ti-am povestit experienta mea pentru a vedea si o alta parere. Stiu ca se da foarte usor Ca la bebei fara a fi chiar nevoie. Multa sanatate Petrei si mult succes la examen!!!
Si daca vorbeam despre control: avem si noi la 7luni 1sapt. 7900 gr si 70 cm.
Legat de papa, fiica-mea prefera piureul de fructe (cam 150 ml) si vad ca aseara a mancat cu pofta si iaurt (atat simplu, cat si cu cereale de la Milupa - fulgi de orez). Papa ea si piure de legume, dar doar vreo 100 ml.
Vivi, sunt de acord cu sugestiile Dianei. Incearca fie sa instalezi o camera web, ceva in camera lui Ingrid, fie vii acasa asa pe nepregatite. Fiica-mea nu doarme mai mult de 1 ora intre mese. De cele mai multe ori, chiar numai jumatate de ora, dar fiecare copil cu ritmul lui.
Roxana, Cami, super fazele cu animalele. Arata cat de armonioasa este legatura om-natura!!

Cred ca mai vroiam sa raspund cuiva, dar imi scapa... Revin mai tarziu ca s-a sculat printesa
.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Lya spune:
Danutzo,am uitat sa-ti raspund!Poi Rut cand a avut enterocolita avea si 13 scaune pe zi apoase,nu manca,mai si varsa,dureri de burtica mari(gaze nu-mi amintesc sa fi avut)Tare greu cu copil bolnavior!Multa sanatate Andreiuitzului!In spital le punea zaharina in ceai si le dadea si calciu cabonic. Poti sa-i pui glucoza sa bea mai mult ceiutz.
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
Steluta spune:
Dana, multa sanatate lui Andreiutz!! Dupa ce spun fetele, nu pare a fi enterocolita! Tinem pumnii!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
amiss_zip spune:
Sa fie oare primul tata????
www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20070125&ctime=100534" target="_blank">ta...gzgzgehiihihihi taaa

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
camelia.t spune:
Steluta multumim!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
dolcebaby spune:
DOROTY in legatura cu Ana Maria, i-au dat trimitere de la dispensarul din sat si au fost la Ploiesti( orasul cel mai apropiat) la control. I-au dat o crema sa o unga in fiecare seara dupa baita.
Alta faza care m-a socat... asistenta si doctora de la dispensarul din sat i-au spus ca NU ARE DREPTUL SA IA LAPTELE PRAF !!!
Asa ca la ce suflete au, m-am gindit ca putin le pasa lor de Ana Maria
sa o sfatuiasca pe mama sa se duca la un dr. de specialitate
Doroti iti multumesc pt intentia ta frumoasa
Promit ca va voi tine la curent
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
dolcebaby spune:
ANDREEA ce frumoasa e Petra!!!!! Ce se agita ea acolo singurica...si ce copane grasune are
SUPER!
dolcebaby spune:
Fetelor as vrea sa merg cu Teo la renumitul STANCIU, cum sa procedez? Stie cineva pe unde are cabinetul particular? Un nr de telefon pt programare...
astept raspuns
oana.iat spune:
Buna dimineata!
Carmina, nu-ti fa probleme cu nervii. Cred ca fiecare trecem prin momente mai delicate. Mie mi se intampla, cu toate ca am un calm monumental si multa rabdare.
Asta noapte, Alexandra, care de luni de zile nu se mai trezeste deloc noaptea, a avut program de la 2 la 4.
A ras, a vorbit la greu, s-a intors de-a curmezisul patului si ciocanea cu suzeta...la un moment dat l-am vazut pe tati cu perna in brate, iesind sa doarma in alta camera. Mi-e un somn....acum ea doarme, dar nu se stie cat...si eu fierb piept de pui de tara, care trebuie fiert vreo 3 ore
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
oana.iat spune:
Fetelor, voi cata branzica le dati la bebei?
Doroti, la ultima masuratoare stam cam asa: 8.100 g la 7 luni fix. Avem si un dinte, de ieri...
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/