Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

lacri te inteleg perfect in legatura cu faptul ca bebe nu mananca. Petra de zile bune nu mananca mai mult de 2 3 linguri de legume. Cereale la fel abia se atinge de ele. Sanul nu il mai vrea si lapte formula e cam strain pentru ea...
Sa stii ca nu am avut niciodata intentia sa iti raspund in zeflemea. M-am simtit vizata pentru ca am fost singura pe care te-ai suparat.

Azi Petra a marait non stop. Acum inca am stomacul pana in gat de anxietatea pe care mi-a transmis-o. Sper sa se mai linisteasca si ea. Nu stiu daca e de la dinti dar nu se vede inca nimic.
Poate stie ca am examen si se streseaza si ea cu mine. Chiar ma consuma examenele astea...simt ca nu fac fata. Noaptea de garda (Petra suge de vreo 2 ori pe noapte iar la 6 este in picioare), dimineata gata trebuie sa fac papa sa schimb copilu', sa ma joc cu el sa il culc etc...doarme 30 min si iar sa stau de fundul ei...masa de pranz este foarte solicitanta pentru mine...si abia astept seara sa o culc si ...sa mai invat?

Hai va pup si merg sa ma cuibaresc langa cei dragi!
O seara exceleanta in continuare!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Dianar eu am incercat la Petra Hipp cu afine si parca l-a primit mai bine! Incercati-l si voi. Lasa ca vor creste ei si vor papa mai bine...

Amiss

Mergi la inceput

quote:

Azi am crezut ca imi ies din minti si o sa-l plesnesc. Noroc ca inca mai am un pic de discernamant acolo...chiar voiam sa va intreb daca sunt singura mamica care isi iese din fire? Sau sa merg la un psiholog?
Imi ies din fire doar atunci cand trec prea multe ore si el nu vrea sa manance sau cand e rupt de somn dar doarme doar in brate ca atunci cand il pun in patut zici ca-l pun in acid sulfuric.[/font=Georgia]

Carmina nu esti singura...Poate am ajuns si noi cu bateriile mai slabe. Cand sunt odihnita nu imi ies deloc din minti...poate sa stea Petra si in cap. Cand sunt obosita insa...ma pierd cu firea. Si parca acum sunt mai sensibila ca inainte...eu mereu am am mers pe ideea ca un copil iti incarca bateriile. Asa este...dar pe cat te incarca pozitiv, tot atat de repede te si descarca.
Hang on

Amiss

Mergi la inceput

Vivi ai mare grija cu bona...sper sa nu se confirme temerea ta. Poate ar fi bine sa te consulti cu un pediatru, eventual sa o si vada sa iti spuna o parere: daca copilul este receptiv, vioi, etc. Poate e doar o impresie. Poti chiar sa ii faci analizele daca suspectezi ceva.
Sau poate foarte bine este intr-o perioada de crestere si are nevoie de mai mult somnic.
Pupici

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!
mai,mai ce cirese putin mancacioase.. pai vine acum luna mai si lumea asteapta cirese rumene...!!

Si Sofia mananca cu toane: azi ii place o mancare maine aceeasi mancare e cat se poate de cah! La temperatura mancarii alta problema ca trebuie sa fie nici calda ( nici macar calduta) dar nu rece mai degraba la temperatura camerei;singurul ok cald e lapticul ca asa vine de la .. sursa; singurul ok rece e iaurtelul. Mai si sarim unele mese ( nu cele de laptic insa ) ca nu ne place sau nu este soarele in pozitia corecta sau mai stiu eu de ce de ma si mir uneori ca e asa de dolofana.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ah trebuie sa va povestesc ce sperietura am tras azi: deci pe la 3 ma hotarasc eu sa scot cupilul la plimbare, zis si facut: imbracam una bucata mama, imbracam una bucata cupil care oracaie nemultumit, transpira pana la exasperare una bucata mama si apoi plecam frumos afara.Ne plimbam noi ce ne plimbam si cand mi-era lumea mai draga(a se citi imi mai relaxasem putintel neuronu')( aici intru iar in paranteza sa va povestesc ca pe aici bantuie animale ..cum ar fi muuulte veverite, iepurasi si caprioare, ca-n codru, lucru care de obicei imi place dar azi...)deci revenind ne plimbam noi frumos cu caruciorul si din curtea unei case tasnesc doua caprioare mai sa dea peste noi , eu ma sperii de ele.. ele de mine ca nu ne asteptam niciunele la asa o intalnire eu ma dau doi pasi in spate ele se trag in spate ne privim oki in oki si ajungem reciproc la concluzia ca "inamicul" este inofensiv si ele dispar in spatele casei. Eu panicata putin dupa faza asta Soficu radea cu gura pana la urechi si striga pe limba ei dupa ele..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Cami - asa da surprize dimineata.....asa da "vecini"! Si bravos Soficului curajos!!
Ceva de genul asta am patit eu la Mili Park in Kusadasi. Ne-am dus la plaja;era loc mai retras, fiind rezervatie naturala. La toaleta cand eram in "culmea creatiei" am fost luata prin suprindere de o amarata de veverita care nu stia unde sa se ascunda apoi de zbieretele mele. Toata rezervatia m-a auzit!! Cand am iesit din buda se stransesera toti...credeau ca a avut loc vreo crima, vreun viol ceva Si cand am iesit in tromba intai eu, apoi veverita...se uitau la mine ca la o nebuna

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Cami,bine ca n-au dat peste voi!

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Cami - asa da surprize dimineata.....asa da "vecini"! Si bravos Soficului curajos!!
Ceva de genul asta am patit eu la Mili Park in Kusadasi. Ne-am dus la plaja;era loc mai retras, fiind rezervatie naturala. La toaleta cand eram in "culmea creatiei" am fost luata prin suprindere de o amarata de veverita care nu stia unde sa se ascunda apoi de zbieretele mele. Toata rezervatia m-a auzit!! Cand am iesit din buda se stransesera toti...credeau ca a avut loc vreo crima, vreun viol ceva Si cand am iesit in tromba intai eu, apoi veverita...se uitau la mine ca la o nebuna

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Ieri i-am luat cereale Humana si sunt putin mai bune,adica a mancat cateva lingurite.Ieri a vrut sa pape si legumele,70 ml desigur ca are un cantar in burtica,putina banana(doar din mana e buna)si putin iaurt(care e bun doar din ambalajul original,daca i-am pus intr-un alt pahar sau in linguritza nu era bun)
Aseara dupa cereale mancam cu Rut si el tremura tot ,asa ca i-am dat putina paine cu unt si a fost f fericit apoi s-a pus pe cersit sa-i mai dau si i-am dat destul de mult miez cu unt.Offf imi da peste cap toate ideile mele despre diversificare.Ii dau lucruri cu care nu eram de acord doar sa-l vad papand.
Vad ca ai vostrii nu vor legume,al meu e pe invers si nu vrea fructele.I-am luat mango sa vad cum reactioneaza.

Lyly imi pare rau ca treci prin asa stres la servici si acasa.Cand mergi la noul servici?

Vivi,m-am ingrozit,sper ca bona ta e ok,daca ai banuieli schimb-o cat poti de repede.La faza cu urlatu la copil te inteleg,Rut ma mai scotea din pepeni cand era mica,ma bucur ca Erik inca e cuminte si sper sa ramana asa(ca n-as rezista cu una bucata copil mare care vbste 100 cuvinte pe minut,daca nu vbte canta,daca nu tipa......si care sare incontinuu de unde poate..e un copil fffff energic,musai va trebui s-o dam la un sport,ceva sa-si consume energia).Dar e mare si pana la urma ajungem la numitor comun si e scumpa cum imi face ea cafeaua si bem impreuna "ca prietenele",cum il zice pe r peste tot si in loc de l....inarmeaza-te cu multa rabdare ca mai incolo la 2,3 ani se duc lupte mari.

Angelica,tu ce mai faci???

Luana,pe unde esti?

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata dragele mele!!!
Multumim frumos pt raspunsuri!!!
Roxana asa am facut!In primul rand,de dimineata,am luat proba pt coprocultura!Am sunat pediatra pt ca scaunul a fost mai mult diareic.Si a facut si azi noapte pe la 2!Mi-a zis regim cu orez si morcov,smecta 1plic/zi,debridat maxim 9 ml/zi,ceai de menta+chimen si anason,lapte Milupa NH25 2 zile.Si asteptam rezultatul la coprocultura!Si hidratate intensa,ceea ce nu ma plang pt ca el bea fff multa apa!
LA MULTI ANI OCTAVIAN RADU,ERIK!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Laura, iti scriu aici, am vorbit cu doctorul si mi-a spus clar ca hemangioamele nu se opereaza pana la varsta de 7 ani. Ca tratament la o varsta atat de frageda exista o varianta care presupune aplicarea unor solutii ( nu am retinut exact cum se numeste) dar aceasta ar presupune deplasarea saptamanala la spital, nu se face acasa, de catre parinti, sub nici o forma. Mi-a spus sa nu ne impacientam pentru ca, mai mult ca sigur, se va resorbi in urmatoarele luni( chiar daca acum este cat o nuca).
Daca chiar vrei sa o aducem la Bucuresti, o aducem, ma tem insa ca chinuim copilul degeaba, fara sa fie cazul. Sa-si spuna parerea si fetele de aici, cea a medicului ti-am relatat-o...

Vreau sa va precizez faptul ca ieri nu am cerut detalii legate de temperatura la care mananca bebelusii vostri doar ca sa ma aflu in treaba. Sunt FOARTE INGRIJORATA de faptul ca al meu copil la aproape 8 luni nu mananca decat lapte, cereale, iaurt si fructe. Cerealele, iaurtul si fructele le mananca si pe alea cand si cand, in cantitati mici, baza este tot laptele. Am nevoie insa de raspunsuri care imi sunt de ajutor, nu de raspunsuri date in zeflemea.

Imi este de ajuns faptul ca am dispute zilnice la servici, azi am avut o disputa grozav de urata, am venit acasa si am stat calare pe legislatie vreo 3 ceasuri si pana la urma eu am avut dreptate motiv pentru care mi s-a luat o piatra de pe suflet, asa ca, maine ma voi duce senina si linistita la scarbici.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lyly mamei, , ce te inteleg de bine, eu parca imi vin in fire, asta ca deam de o saptamina nu am nici un fel de dispute(si la mine nu erau la sevici, da cu socrii), am de gind sa fac un program fulger pentru simbata si duminica, numai sa nu am de a face cu ei, deja imi sun prietenele sa vad ce fac ele in we.
Nervi de otel, si mai dai in ... pe cei de la servici, stiu ca vorbesc a ploaie da macar sa zic ceva poate tio mai trece.
Asa, in legatura cu problema Anei Maria, sa stabilit exact ce are? Ca nu am fost pe faza, poate totusi trebuie de dus la un control sa se stabileasca exact cei, sapoi sa fiti linistite.E doar o parere, imi pare rau ca sunt asa departe, si nici nu am cum sa ajut, ca am mai vrut de mai multe ori chiar sa donez bani, si vezi doamne de aici nu se poate de facut transfer mai putin de 50euro, da in plicuri nu am incredere.
Al doilea punct.Ce teai legat de capul copilului?Lasa sa manince ce vrea, ce tu maninci de toate? Eu de exeplu nu suport laptele, iar fratele meu inafara de pui nu maninca nici un fel de carne, si mamica nu maninca cartofi nici daca ii dai cu aur.Sapoi daca copilul e mai "laptos" si ii place laptele, dai pace, ca o sa se apuce o data si o data sa manince.Si pot sati zic ca nici frumoasa mea nu maninca lapte daca e putin mai rece, mai cald il maninca, cit se poate de fierbinte, da mai rece nu.
Si aici iar comparatie, mamica mea nu maninca mincarea doar daca e luata acum de pe foc, iar sotu doar daca e calduta, fierbinte nu.
Si daca ei sunt mici?Au si ei personalitatea lor, si obiceiuri.
A si sa nu uit, fetita la o cumatra a mincat pina la aproape un an doar sin, nu vroia nimic, nimic altceva, noroc ca mami era buna de lapte, si crestea copilu, da acum are 1an si o luna si deja maninca aproape de toate, in special ii lace carnita, care la 8luni o scuipa cit colo.
Of mam intins, da scopul era sati zic ca sa nu iti faci nervi degeaba, ca trebuie sa te bucuri de comoara(iote cine vorbeste).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput