Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele..eu absentez inca..

Am probleme mari cu un san.Maine ajung la dr..iar am afcut febra , frisoane etc..nu stiu ce sa ma m-ai fac..de 2 saptamani sunt chinuita de dureri..

Va pup

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai stau un pic..
Pe langa problema mea..am si una cu Ingrid..
In afara de laptele de seara ea nu mai bea alt lapte.in rest manaca orice si ok, ultima data avea cam 11kg.NI s-a dat Ca din pacate.Dar problema mea mare e ca seara vrea sa stau eu pe canapea si sa-i dau laptele, bea cam 300ml..dar ea bea jumatate, dupa aia o ia la picior prin camera, eu o fugaresc etc.Cum sa o fac sa bea lapte si ep timpul zilei , da lapte lapte.Nu smantana, iaurt cereale cu alpte etc..

Ce va rog..dati-mi idee cum sa fac cu culcatul seara, ca nu accepta pe nimeni sa o culce sau sa-i dea lapte, urla rau..iar eu nu mai pot face asta..ca nu pot fi in 2 locuri in acelsi timp , si aia mica se trezeste pt alaptat..e o nebunie va zic...

Albinutzza..pregateste-te!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anis te cred ca ti-e tare greu, dar incet, incet o sa inveti sa te organizezi si sa te descurci mult mai bine. O sa se schimbe si programul si atitudinea fetelor, eu sunt convinsa ca in curand o sa fie mult mai bine.
In legatura cu culcatul, sa-ti spun cum procedez eu cand vor amandoi cu mine. Cand il alaptam pe Rares, ii aliniam unul langa celalt, baiatul langa mine, culcat la san , Bianca un pic mai incolo, cu biberonul pe care o ajutam sa si-l tina in gura. Nu e o pozitie comoda si te dor toate oasele, dar daca stau linistiti, merge. Acum ii pun unul deoparte, unul partea cealalta, cu sticlele in maini si eu doar ii alint si ii mangai sa stea linistiti. Idee: Ia-o pe Iarina in brate la san si pune-o pe Ingrid sa se intinda langa tine. Daca bea un pic si fuge, las-o sa zburde pana vine ea inapoi sau trimite pe altcineva sa o recupereze dupa un timp.
Bafta multa, sanatate si copii cuminti!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Lory esti pitesteanca?

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

nici Andrei nu a avut dureri de dinti si are 8 dinti, 4 masele si 2 canini in ascensiune. Singurul simtom e ca toata ziua sta la tzitzi cand sparg gingiuta. Nu a facut febra, nu a plans.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o cafea!
Cum a fost noaptea? Ce dinti,masele au mai iesit? Ce nazbatii mai fac copilasii? Hai la povestit!!!

Ai mei seara inainte de culcare au cam 10-15 minute de fuga prin casa in fundul gol . E momentul de bucurie maxima a serii. Aseara, dupa ce au alergat si au tropait in cap la tanti de jos, s-au asezat amandoi in fund, fata in fata si bateau cu piciorusele cat de tare puteau in podea razand in hohote. Asta putin dupa ora 22 Cred ca tanti ne face reclamatie .
Au avut o noapte foarte linistita, doar cu o trezire de fiecare. Deci, sunt fresh, ma duc la facut curat. O zi buna!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamicutze scumpe,

revin si eu dupa o zi libera si o noapte alba.... Mi-a facut Ioana febra ieri toata ziua 38.8 , am dus-o la doctor dupa amiaza sa o vada pentru ca sunt ingrozita de virozele care umbla prin Romania la ora actuala. A ascultat-o la plamani, respira curat si frumos (nu tusea, dar am zis ca cine stie...!!!), nu are rosu in gat, insa amigdalele sunt putin inflamate... Azi noapte pe la ora 2 m-am trezit sa vad daca face febra si era fierbinte, avea 39,1, i-am bagat iar supozitor cu paracetamol, dupa juma de ora transpirase leoarca, am luat-o ca sa o schimb si... adio somn!!! Am stat pana la ora 5 cu ea in brate, mi-a plans non stop!!!! Am adormit-o cu feonul la mine in brate dupa care am culcat-o langa mine in pat... bineinteles ca am dormit iepureste, la fiecare tresarire a ei eram cu ochii cat cepele...
Vad ca acum de dimineatza era vioaie si nu mai avea febra, sper din tot sufletul sa nu mai faca febra!!!!!!!!
Cred ca tot circul asta este din cauza leaganului, ca de cand l-am montat nu mai vrea sa se dea jos din el... adevarul este ca a fost si vreme frumoasa, soare, cald, nu a batut de loc vantul.... nu mai stiu ce sa cred, care este motivul!!!

Va pup, revin cu alt mesaj

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Acum sa va raspund la ce-ati mai scris ieri cat am fost eu libera la mare...

Lulu, ce tare esti, parca te si vad cu baiatul la examen pt. scoala de soferi.... alaptandu-l!!!

Monica, eu o spal pe Ioana o data la 2 zile (in ziua mea libera) iar pe cap o data la 4 zile. La vara va fi alta poveste.....

Dede, Cin, si la noi merge metoda aceea cu mangaiatul si pusul inapoi in pat la nani, ideea este sa nu vorbesti de loc, altfel crede ca-i rost de conversatie si adio somn!!!!

Dede, noi am avut parte de dat cu saniutza la munte... aici, nici o sansa... inca!!!!

Lory, eu am o prietena a carei fetitze la 4 ani are lipsa unul din incisivii de jos!!! Zicea ca vrea sa mearga la dentist sa faca radiografie sa vada daca are mugurel pt. dintisorul acela sau nu...

Cin, Monica, si eu imi pierd rabdarea cateodata, dar vad ca lipsa mea de rabdare si ridicatul vocii mai tare o irita si face si mai rau, iar mie mi se rupe inima!!!!!!

Mamini, draga de tine, voi cand va vedeti?????

Va pupam,

poze

Mergi la inceput

Irina, ma gandesc sa il alaptez pana se insoara, apoi e treaba neveste-si.

Album Andrei

Mergi la inceput

Laura, strumphii tai sunt atat de haiosi si de dragi incat nici macar vecina de dedesubt nu se poate supara pe ei....

poze

Mergi la inceput