Am nevoie de ajutorul vostru dragi gospodine.
Am primit un cocos de la cineva de la tara si nu prea stiu cum sa il gatesc.Nu prea ma pricep la mancaruri,dar vreau sa invat.Din aripi si spate fac supa,ciorba dar din piept si pulpe nu prea stiu ce si cum sa fac.Astwept sugestii......retete.
Multumesc mult.
Il insori cu una bucata elena udrea si se arde singur. Daca totusi il vrei numa prajit urmeaza sageata-->
poti fie sa fierbi respectivele membre pana le gaseste gaia si sa faci o piftie de cocos fie :
Cocos cu sos de rosii
Se fierb bucatile de carne (carnea oparita de gaina/cocos se tine la rece o zi doua ca sa se fragezeasca-dar nu e nimik gresit daca vrei s-o maninci azi) se ia spuma de cate ori este nevoie, cand este carnea patrunsa si apa scazuta se pune cratita separat si se ia o tigaie. In tigaie calim in ulei 1 ceapa tocata, 1 morcov, patrunjel, o rosie tocata marunt, punem sare si piper. dupa ce se calesc toate astea punem apa cu faina (atentiune faina se desface in apa rece)si dupa ce se face un sos gros mai adaugam sos de rosii si stingem toata trebusoara cu supa din cratita cu carne. La sfarsit adaugam un usturoi zdrobit si turnam sosul peste carnea de cocos. Alaturi poti pune cartofi fierti, stropiti cu unt si decorati cu patrunjel proaspat tocat.
s-aveti pofte!:-) si sa inchinati in cinstea noastra un vin alb foarte rece la masa.
quote:
Originally posted by papadie
Il insori cu una bucata elena udrea si se arde singur. Daca totusi il vrei numa prajit urmeaza sageata-->