Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Madau nici eu nu ma asteptam sa stea 15 ore langa mine..cred ca l-as fi trimis singura la plimbare dar parca vreo jumatate de ora asa acum 5 minute,peste o ora-doua inca 5 minute as fi preferat.
Iar o echografie eu sincer am considerat-o necesara..ultima era facuta cu 20 de zile in urma..multe se pot schimba in 20 de zile
Eu sincer m-am simtit ca o fatuca din aia de la cucuietii din deal care n-a fost 9 luni la nici un control si a venit si ea sa nasca cu medicul de garda...ori nu asta a fost ideea mea de nastere.
E super aiurea sa stai cu o colega in sala de travaliu(si ea cu acelasi ritm ca al meu,ba chiar mai slab..la ea a durat vreo 20 de ore) si sa vezi cum la ea vine doctorul de 5-6 ori pana la 14 cand am intrat amandoua la nastere si tu te uiti pe pereti si inghiti in sec.
La fel de aiurea e cand vezi ca la colega ta de rezerva vine in fiecare zi medicul in vizita..pt 5 minute,sa o intrebe cum se simte...dar vine.Ma ales ca,pura coincidenta,respectivul medic era cel la care renuntasei in favoarea lui Tutu.
Iar in legatura cu nasterea naturala...oricat de mult mi-am dorit-o cred ca daca ai vedea-o pe Ayleen ai intelege ca nu aveam sanse.
Iti dau a little hint..noi acum,la 3 saptamani,purtam haine pe caror eticheta scrie 6 luni.Purtam si din alea de 3 luni dar sunt destul de fixe
Ma rog...concluzia la toata telenovela asta e ca daca m-as intoarce in timp poate l-as alege din nou chiar pe Tutu sa-mi urmareasca sarcina pt ca nu contest calitatile lui profesionale..ce ma doare pe mine e ca m-a dezamagit tocmai ca om...acea calitate care i-a fost indelung laudata si motivul final pt care l-am ales(dupa indelungi cercetari ramasesem la 2 medici intre care trebuia sa ma hotarasc iar diferenta a facut-o tocmai aceasta calitate)

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Offf, fetelor, imi pare rau ca ati avut asa experiente nasoale. Eu sunt constienta ca se pot intampla o mie de lucruri, ca nu poate sta cu tine in timpul travaliului, nici langa mine n-a stat prima data dar a venit in total de 3 ori. Prima data m-a consultat, a doua oara m-a verificat daca sunt pregatita de epidurala si a treia oara am nascut. Dar in acelasi timp am avut si un foarte mare noroc sa nasc in 5 ore si sa nu ma chinui prea mult. Nu stiu ce sa spun, faptul ca e algomerat si nu mai face fata e intr-adevar un pret pe care-l platim toate. Din pacate unele sufera prea mult din cauza asta si imi pare rau. Si faza cu spitalul sunt intrutotul de acord, dar acum nu ne-om gasi noi sa-i propunem sa-si schimbe spitalul Macar cand am nascut prima data am zis ca doar daca ma asista acasa sau daca isi face spital personal mai raman gravida. Uite ca tot acolo e si am uitat ce-am patit in spitalul ala si m-am incumetat iar la aceeasi aventura. Macar acum o sa stiu cum e.
Am fobia mea cu cezariana de urgenta, mi-e groaza sa nu se intample ceva si sa fie nevoie si la mine...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Madau, asteptam de cateva pagini raspunsul asta!DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mersic mada. Uff, bine ca nu e fecioara.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Adinush ce sa-ti spun, la mine in 16 ore de travaliu a venit de 3 ori...odata la ora 9 (eu eram acolo de la 4.30), o data inainte de a pleca la cabinet si odata dupa cum am spus la expulzie, cand efectiv strigau toti sa nu ma misc ca iese copilul si n-are cine sa-l prinda. Aici insa n-a fost vina lui, ptr ca inainte de a pleca spre cabinet (atunci era pe Maior Coravu) eu aveam dilatatie abia 4, si dupa 1 ora eram pe masa de nasteri. M-am simtit prost si eu atunci, apoi m-au linistit si moasa si celelate mamici cu care am stat de vb, ca asa e normal, ca nu poti avea pretentia sa te tina de mana. Eu l-am avut insa langa mine pe Bogdan (cu care surprinzator m-am inteles foarte bine).

In rest...echo nu mi-a facut nici mie, m-a salvat insa de la o cezariana sigura ptr ca in mom in care mi-au montat perfuzia cu oxitocina, Miruna a facut bradicardie, si l-am sunat pe tel, si a urcat rapid sus, mi-a oprit perfuzia si a fost ok.

Sa va mai zic ca din cauza cerclajului am avut colul rigid si lung desi aveam mebranele rupte, asa ca eram deja un exponat foarte rar din cate am inteles, veneau toti dr pe rand sa vada cum s-a putut intampla asa ceva, ma controlau, ma urcau si coborau de pe masa desi eu eram cu siroaiele dupa mine.....si altele

Insa totul a trecut, eu n-am pus toate astea la suflet, dar repet, poate-s eu mai toleranta.

Ca o concluzie...eu personal prefer sa fie un bun profesionist care sa ma ajute sa ajung cu bine la capat..altceva nici nu-i cer..ca sa nu am eventuale surprize neplacute.

Dianad ce raspuns asteptai??????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Adinush, imi pare tare rau...dar hai sa ne bucuram totusi ca atat pitica, cat si tu, sunteti pana la urma bine, sanatoase! cred ca asta este cel mai important acum...
Este, in mod sigur, mult mai aglomerat decat ar trebui si nu refuza paciente...

Nasterea mea a fost super, dar am nascut prin cezariana programata, pt ca am avut arsura pe burtik...stiti povestea. Tutu a venit sambata, luni intra in concediu si a vnit totusi sa ma vada si dum si luni. In timpul operatiei am spus bancuri si am ras cu gura pana la urechi. M-am simtit excelent si dupa aceea, evident, cu durerile de rigoare, iar operatia arata de zici ca am nascut acum 5 ani si este mica, mica. In concluzie, eu vreau sa nasc cu el si a doua oara, tot ceza...pt ca a fost o experienta extraordinara. Nu am ce sa-i reprosez. Pe sotzul meu l-a repezit un pic la spital, ca nu stia ca tre' se duca sa faca nu stiu ce fisa, dar i-a trecut cand a vazut ce minune i-a adus pe lume si ce sanatoase suntem amandoua.
Deci...tot respectul! cred ca depinde de norocul si experienta fiecareia dintre noi, insa nu e Dumnezeu, poate sa aiba si momente cand nu este chiar ce ti-ai dori, e doar un om...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madau, cred ca diana se referea la faza cu "Leu"

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor eu cred ca laudele nu au venit aiurea, toate au avut un suport. doar ca acum s-a cam aglomerat si nu e nici super om nici calculator ca sa le tina minte pe toate sau sa nu greseasca. eu am stat 3 zile in spital pana am nascut, a incercat sa-mi provoace si din pacate nu s-a reusit- ad m-a lasat pe mana moaselor si le-a zis sa-mi faca ce stiu ele mai bine. nu am avut pretentia sa stea langa mine. cu cateva ore inainte de ceza ma intreaba: tu ai ramas dupa monitorizare, nu? asta dupa ce de fiecare data ii spuneam povestea mea, stiind ca nu noteaza nimic si nu are cum sa retina toate amanuntele fiecarei paciente. ii raspund: nu, .... si o iau de la capat. taietura pt ceza nu stiu daca a facut-o el dar cusatura stiu sigur ca nu, a spus chiar el. si acum ce sa fac, faptul e consumat. important e ca sunt bine, ca bebelina mea e super ok.

daca o sa mai vreau un bb o sa mai merg la T? probabil ca da, pentru ca acum, cand ma uit la minunea mea, am uitat de tot si de toate prin cate am trecut.

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

mai fetelor eu cred ca laudele nu au venit aiurea, toate au avut un suport. doar ca acum s-a cam aglomerat si nu e nici super om nici calculator ca sa le tina minte pe toate sau sa nu greseasca. eu am stat 3 zile in spital pana am nascut, a incercat sa-mi provoace si din pacate nu s-a reusit- ad m-a lasat pe mana moaselor si le-a zis sa-mi faca ce stiu ele mai bine. nu am avut pretentia sa stea langa mine. cu cateva ore inainte de ceza ma intreaba: tu ai ramas dupa monitorizare, nu? asta dupa ce de fiecare data ii spuneam povestea mea, stiind ca nu noteaza nimic si nu are cum sa retina toate amanuntele fiecarei paciente. ii raspund: nu, .... si o iau de la capat. taietura pt ceza nu stiu daca a facut-o el dar cusatura stiu sigur ca nu, a spus chiar el. si acum ce sa fac, faptul e consumat. important e ca sunt bine, ca bebelina mea e super ok.

daca o sa mai vreau un bb o sa mai merg la T? probabil ca da, pentru ca acum, cand ma uit la minunea mea, am uitat de tot si de toate prin cate am trecut.

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

vin si aici sa te felicit! am mai dat si eu cate-un semn, sa nu ma dati disparuta..sa-ti fie fetita sanatoasa!!!! ne auzim la un lelefon cand ai timp???? pup!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele,
ma ingrozesc de ce citesc pe aici, a-ti bagat spaima in mine de numa-numa, eu am mare incredere in el dupa ce in sapt 8 de sarcina mi s-a desprins sacul gestational si am avut sangerari mari, am ajuns la el pt a doua parere si la el am ramas pt ca primul dr la care ma duceam m-a tratat fte superficial si zicea ca nu e nimic grav(cu toate ca stiam ca sangerari rosu duce la pierderea sarcinii). Cu prezenta la nastere cunosc multi dr renumiti care i-ti urmaresc sarcina insa te avertizeaza ca ei nu asista la nastere "daca te apuca te duci frumusel la spital si nasti cu dr de garda".
Cel mai mult ma sperie insa faptul ca are fte multi invidiosi in elias si noi pacientele tragem ponoasele, dar speram sa trecem si peste aceste momente cu bine si sa nu cedam psihic pe ultima suta de metri.
ei dar... am ajuns pana aici inca putin curaj si v-oi ajunge la capatul pistei

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 38+
Lidia
burtica

Mergi la inceput