Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

adelyna, eu tot de la farmacia spit Municipal am cumparat-o; de anestezic l-am intrebat pe dr T si de branule si m-a spus ca nu e nevoie, au in spital;
madau, s-o stapaniti sanatoase!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

nu sunt neaparat pt.cezariana dar cum mi-e teama ca bebele o sa fie mare, ma gandesc la toate posibilitatile.In plus voi ziceati ca daca nasti noaptea nu sunt sanse de epidurala,nu?Sau are doctorul nostru echipa lui?
Si inca o intrebare:cand are loc prima consultatie la spital?ca eu nici nu stiu cum arata!
32saptamani+RARES
somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Carstea nu depinde doar de bb cat e de mare ci si de constitutia ta, cat esti de inalta, cat ai bazinul de lat, etc...asta o sa-ti spuna T la ultima consultatie cand o sa-ti faca evaluarea. Treaba cu nascutul noaptea tocmai am explicat-o la postarea adresata ADELYNEI..e la noroc. Prima consultatie la spital, daca nu ai probleme, are loc odata cu "marele eveniment"

Mihaela_ce facem galerie puternica azi, sa nasti usor si sa fiti sanatoase!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

HAI MIHAELA
sa nasti usor, repede si sa te recuperezi la fel de repede!

varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Madau, diversificarea merge snur: dimineatza fructe, la pranz piureut de legume, apoi gustare - iaurt, cereale si seara iar laptic . In seara asta il cantarim sa vedem cat a luat in ultima luna. Maine vine pediatra sa ne spuna ce sa mai papam.
Mirunici se plimba prin casa cu tot arsenalul ala? . Cred ca esti franta.
Carstea, stiu doar ca Mr T face cezariana doar daca este cazul, la cerere nu face . La noi a fost obligatoriu, existau 3% sanse sa se intample ceva cu bebele (pelvian si grasan totodata), ceea ce, a zis T, era extrem de mult! Pupici!

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Buna dragi fete,
acum am venit de la doctorul nostru...era omor la cabinet caci daca a fost plecat, va dati si voi seama.
bebele meu e bine, e grasun adica are 2,900 kg si am 37 de sapt. imi scoate firul de cerclaj dupa Paste. dar colul meu, ei bine acum e prea lung, are 3,7 cm. offffff ba prea scurt, acum prea lung! oare ce sa fac sa se mai scurteze ? eu m-am gandit sa ma plimb mai mult, sa merg pe jos de nebuna. de maine incep preogramul de plimbari. dar uite, ieri am cusut la masina de cusut cu pedala (dupa ce facusem si o plimbare dimineata) si apoi mi s-a intarit burta asa de rau si m-au apucat niste dureri si nu m-au lasat decat cu stat in pat si cu nospa.
n-am facut vizita la ortoped ca sa vad ce zice de scolioza si am niste dureri de spate...
cam asta despre noi, voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dianiana te iei de mana cu mine din cate vad..si la mine la fel a fost dupa ce mi-a scos cerclajul...colul luuung si dur..si sa stii ca am facut tot ce am putut..mers la Cora, tras de mobila ca eram in amenajari, pus parchet si nimic. Mai bine stai tu linistita sa nu faci alte belele, ca de nascut nasti oricum, cand o veni vremea.

Mihaela banuiesc ca o fi nascut deja, stie cineva?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

mihaela, ai nascut?

varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina1979 spune:

Buna, tutunici!

Ce mai faceti? noi stam cumintele, asteptand sa mai mergem la un control dupa Paste la 36-37 de saptamani. Speram sa nu mai fie asa omor cum spunea Dianiana.

Mihaela_ce ,(cred ca ai nascut de miercuri) sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos! Sper ca ai nascut usor si ca totul e in regula!

In legatura cu trusa pentru epidurala, la ce fel de anestezic va referiti? Branulele la ce folosesc? Poate sa-mi dea cineva detalii despre procedura?

Multumesc mult! Pupici!

Corina Sara Maria, inca 2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va pupicim si noi muuuuult, ca n-am mai intrat de mult! Bun venit fetelor noi!
Am pus poze noi in slide:)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput