Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by dony74

quote:
Originally posted by iriss27

fetelor, am revenit din spital, de ieri ...

spre dezamagirea mea si a tuturor tutunareselor, am nascut cu un alt medic, la alt spital ... nu stiu daca e cazul sa va povestesc, dar este o hotarare pe care am luat-o si pe care nu o regret nici o secunda

drul cu care am nascut, nu este asa "vedeta" ca dr T, dar este un medic de nota 20!

in loc de PS:
de ce m-a dezamagit tutu ... prefer sa nu imi mai aduc aminte, dar cred ca orice medic cu care esti in contact 9 luni de zile, are obligatia sa isi cunoasca pacientele, oricat de multe ar avea, daca face fatza, poate sa isi ia si 100.000, daca nu, profesional si uman ar fi sa stie cand sa spuna nu ... dar fiecare face cum crede

Iriss cu Yvonne Maria DPN 29.01.2007

Sa-ti traiasca fetita Iriss si sa te bucuri de ea. Eu zic sa faci public numele Dr de la Municipal cu care ai nascut. Poate ca merita si el putina publicitate. Eu dupa cum am mai scris...cred ca dr T si-a meritat candva publicitate pozitiva. Dar astazi celebritatea de care se bucura il depaseste fizic. Si eu am ales sa nasc la Municipal, am gasit un medic pe care il simt competent si rabdator, imi raspunde cu calm la intrebari...in persoana dr Mircea Dumitru. Nu este celebru, dar am nevoie de un medic competent care sa ma urmareasca si sa nu uite in 5 min ca exist.

Iriss si eu sunt intr-u totul de acord. Si eu sunt graviduta in 19 sapt si sunt pacienta dr. Tutunaru, dar nu mi-ar strica sa stiu si o alternativa pt. cazul in care Tutu imi face o figura, lucru pe care ce-i drept mi l-a facut si pana acum, dar pana acum n-a fost prea important si nu a contat. POate ca o sa revin cu detalii alta data. Deocamdata imi reanalizez alternativele. Si as fi recunoscatoare tuturor pentru sugestii.
Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

mdau, mersi..si ...ce sa zic...bafta la bb2... eu luna asta sper sa mi-l pun...pt 5 ani

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

camea,raspund cam tarziu,sper sa iti fie de folos .Eu am facut amniocenteza cu dr T.O face la cabinet,dureaza cam 2 minute opratiunea efectiv ,bebelina mea a fost cam vioaie si s-a cam chinuit sa o tina si pe ea cu o mana ,acul cu una,ecograful si el pe acolo,chiar nu stiu cum a reusit.Durerile sunt suportabile. De frica mie mi-a parut foarte lung timpul,dar sotul meu a cronometrat si a spus ca pregatirea a durat mai mult.Nu cred ca poti sa conduci masina dupa,mie mi-a spus sa vin insotita.Analiza am dus-o noi la Genetic Lab,undeva in Ghencea.

Sa nu-ti fie teama ca stie ce face.

mihaela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Camea vezi ca amniocenteze (vreo 1,000 pe an) face si dr. Predoi de la Sfiintii Constantin si Elena (fost Titan). Costa 6 mil si stai o jum de zi internata in spital (pentru a reduce riscul de complicatii). Pentru alte amanunte este un post la Odiseea sarcinii in 40 saptamani: "Risc ridicat de sindrom Down" sau asa ceva.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Numai o mie??? Vax!

Cum mah 1000??? Adicatelea in medie 3 pe zi???

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Androix face cam 4-5 cezariene pe zi. Nu stiu exact cat inseamna pe an. A fost asa, o estimare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Despre ce discutam aici? cezariene sau amniocenteza? ca nu-mi e clar.
Cat despre cezariene si 4-5 pe zi....oho...nu e vorba despre acelasi. Practic vorbind si din motive ce nu tin de el.

Pup

17+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu m-am pierdut: cezariene sau amnio? Oricum si cezariene 4-5 pe zi e mult. Fa si tu un calcul sa vezi cate femei naste omul asta pe an. Si daca naste 4-5 pe zi pe celelalte trei patru sute de gravide care n-au aujuns inca la cutit cand mai are timp sa le consulte? Nu mai zic de cele 3 amnio pe zi? Omul asta mai doarme?
Glumesc, sa nu te superi. Cred ca undeva e o confuzie...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

M-am gandit si probabil ca este mai bine sa va spun numele drului. Se numeste Cristian Peteu si daca doriti mai multe informatii puteti sa imi scrieti PM.

Iriss - mami de Yvonne Maria 05.02.2007
http://family.webshots.com/photo/2509791670098051179gBsgDY

Mergi la inceput

Scuze, am vrut sa spun amniocenteze. Dar chiar nu inteleg care este problema. Cineva intreba de amniocenteza si am oferit o informatie/o alternativa.

Despre doctor (Predoi) in general, vis-a-vis de urmarirea sarcinii/nastere nu stiu cum este. Eu ma refeream strict la amniocenteza. In cunostinta de cauza.

Mergi la inceput