Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 13
tanima_i2002 spune:
Ada ti-am trimis eu un PM. Poate te lamuresc mai mult si fetele care au nascut normal. Bafta!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
madau spune:
Ada ai un PM cu nasterea normala. Bafta si nastere usoara! te asteptam cu impresii si poze cu bb
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ada spune:
multumesc mult, Tanima si Madau, sunt mai linistita, pana acu vad ca sunt in stand by.
pupici
camea spune:
SUNT SI EU O PACIENTA A D-LE DOCTOR, AS DORI SA STIU DACA A FACUT CINEVA AMINOCENTEZA CU DANSUL , AS DORI MAI MULTE AMANUNTE, DACA O FACE LA CABINET SAU LA SPITAL, CAT DUREAZA,DACA TREBUIE SA FI INSOTIT, DACA TREBUIE SA DUCI REZULTATUL SI DACA POTI SA-L DUCI CHIAR TU, DACA POTI SA CONDUCI MASINA DUPA ETC...
dony74 spune:
quote:
Originally posted by iriss27
fetelor, am revenit din spital, de ieri ...
spre dezamagirea mea si a tuturor tutunareselor, am nascut cu un alt medic, la alt spital ... nu stiu daca e cazul sa va povestesc, dar este o hotarare pe care am luat-o si pe care nu o regret nici o secunda
drul cu care am nascut, nu este asa "vedeta" ca dr T, dar este un medic de nota 20!
in loc de PS:
de ce m-a dezamagit tutu ... prefer sa nu imi mai aduc aminte, dar cred ca orice medic cu care esti in contact 9 luni de zile, are obligatia sa isi cunoasca pacientele, oricat de multe ar avea, daca face fatza, poate sa isi ia si 100.000, daca nu, profesional si uman ar fi sa stie cand sa spuna nu ... dar fiecare face cum crede
Iriss cu Yvonne Maria DPN 29.01.2007
Sa-ti traiasca fetita Iriss si sa te bucuri de ea. Eu zic sa faci public numele Dr de la Municipal cu care ai nascut. Poate ca merita si el putina publicitate. Eu dupa cum am mai scris...cred ca dr T si-a meritat candva publicitate pozitiva. Dar astazi celebritatea de care se bucura il depaseste fizic. Si eu am ales sa nasc la Municipal, am gasit un medic pe care il simt competent si rabdator, imi raspunde cu calm la intrebari...in persoana dr Mircea Dumitru. Nu este celebru, dar am nevoie de un medic competent care sa ma urmareasca si sa nu uite in 5 min ca exist.
ileana spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Ileana trimis PM.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Multumesc mult!
geliza spune:
Madau, parca citisem acum ceva timp ca aveai ceva nemultumiri legate de steriletul mirena? (sper ca nu m-a lasat memoria)...imi poti da mai multe amanunte?
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
madau spune:
Geliza nu te-a lasat memoria, eu eram cea cu nemultumirile. Intre timp s-a rezolvat de la sine...dar iti zic cam care au fost. Vreo 6 luni dupa ce l-am pus m-a sacait o sangerare, foarte redusa cantitativ, dar care era acolo..vreo 10 zile/luna. Am inteles ca e normal, pot aparea sangerari intermenstruale..deci m-am linistit. Mai ales ca dupa aceea nu au mai aparut..sau ma rog, apar lunar dar nu mai tin asa de mult. Insa luna trecuta m-am speriat ptr ca aparuse din nou, ma si durea burta nitel si mi-a fost frica sa nu se miscat ceva, l-am sunat pe dr si mi-a spus ca nu-i problema, atat timp cat nu apare o sangerare mai abundenta, durere puternica.... Ca un facut..a doua zi s-a oprit ca prin minune. Cred ca de frica...ca am spus ca-l scot. Cam astea au fost nemultumirile mele, in rest n-am avut nici o problema, nu m-am ingrasat, nu m-a durut capul..nimic. Acum parca imi pare rau sa-l scot...dar vreau sa facem si bb2 si asta e
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ayla spune:
Fetelor vreau sa va intreb daca exista printre voi gravidute sau foste gravidute care au/au avut tulburari de coagulare in perioada sarcinii, si ce tratament au primit de la dr. Tutunaru. Eu sint insarcinata in 18 saptamani si am ceva probleme de coagulare, insa nu sindrom antifosfolipidic. Ma aflu sub supravegherea altui medic, care ar vrea sa ma bage pe tratament cu Clexane, desi am o singura analiza modificata, nesemnificativ, la factorul 5 de coagulare.
Mie mi se pare ca n-ar fi atat de necesar Clexane, si mi-l da doar ca sa se asigure ca nu se vor ivi probleme pe viitor, insa eu cred ca este un tratament prea dur, si as vrea sa gasesc si alte solutii.
De aceea va intreb pe voi, pt ca am auzit ca dr Tutunaru recomanda un alt fel de tratament, care nu include Clexane. Multumesc.