Propunere pt. proiect foto
Raspunsuri - Pagina 3
Andrada spune:
Ba au iesit minunate!! Excelenta ideea sa ii faci codite! Prima si a treia imi plac cel mai mult. Si-mi mai place ca sint fragmente si nu sint simetrice. Sigur trebuie sa mai incerci.
Eventual si baiatul daca ai putea sa ii faci un ciuf ceva sa apara bretonu zbirlit in sus...
Mie mi-a placut mult si "dialogul" cu sora,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ML spune:
Da, am avut grija sa-i fac coditele (de obicei sta cu perisorul desfacut), tocmai ca sa se observe diferenta dintre ei (am incercat si cu pispirica da' nu-i chip! Dansul e tuns de mamanul lui model "castron" si nu sufera mot). Ei, ii mai las acum, ca s-au cam plictisit. As fi vrut sa am suficient spatiu sa se invarteasca tinandu-se de manute, dar nu-i si nu-i!
Tu n-ai soare Anda? Ce-ar zice baiatul, ca e mai mare decat topaitorii nostri?
She Wolf a-ha-haaa!!!, abia acum am vazut la semnatura de ce nu prea mai dai pe DC. Sa-ti traiasca si Raducu si te asteptam cu poze.
"Iarna mea verde" (poze)
CriPOD spune:
Ce idei extraordinare aveti si ce fotografii deosebite! Pacat ca noi suntem cam prea mari pt proiectele voastre. Sunt sigura insa ca, acum ca mi-ati dat idei, voi gasi ceva si pt varste mai mari pe undeva.
Folositi aparate digitale comerciale sau ceva profesionale?
Multumesc...
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ
ML spune:
Te rog sa-mi dai si mie de veste cand vei gasi.
Aparatul meu nu-i grozav, un Kodak de 5MP dar cred ca Arturicii sunt mai sofisticati, asa-i? E o poza acolo cu sirul de caluti tare reusita.
"Iarna mea verde" (poze)
arturicii spune:
Sunt Ioana :-) si sunt mama Arturicilor Yann si Philip :-) :-)
Nu stiu cat e de profi aparatul, e un Casio Elixim (slim) de 10.1 mega pixeli (asa scrie pe el).
Astept sa vina soarele si pe la noi si incerc si eu cu umbrele ca-s tare faine pozele voastre!
Acum sunt in cautari de ceva curs de foto digitala ca cred ca sunt multe de invatat. Cand reusesc sa ma apuc de el o sa va zic si voua ce ne invata k sa incercam impreuna!
Toate cele bune,
Ioana
she_wolf spune:
ML, merci!
Inca n-am apucat sa fac poze, dar mi-am amintit ca am una mai veche, cam de acum un an, cu umbre.
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
ML spune:
Ioana trebuie sa fie mult mai bun aparatul la 10 MP. Apropo de cursuri... Vezi ca sunt tot pe DC fete/baieti priceputi in ale fotografiei si au pus pe undeva si tutoriale, daca nu ma insel. Prin subiectele Sabinei trebuie sa gasesti cate ceva.
Claudia, imi place fundalul si culoarea pozei. Ai modificat ceva la ea?
"Iarna mea verde" (poze)
arturicii spune:
Combinatie de lumina, umbra si.. copil :-):
http://family.webshots.com/photo/2621957530098043591jorVgo
Atentie, mama! (in triunghiul ce apare in irisii copiilor mei sunt eu :-):
http://family.webshots.com/photo/2432803750098043591MhwJOk
http://family.webshots.com/photo/2217900020098043591gTovAq
ML spune:
Ia uite, daca nu intram sa pun poze, nici nu ti-as fi vazut mesajul Ioana. Hi, hi! Draguta ideea cu ochisorii! Cam asa m-am fotografiat si eu la carusel, in oglinzi, printre caluti.
Si pt. ca maine e 1 martie, vin cu 2 pozici in tema. Nu-s grozave si unde mai pui ca... mi s-a terminat soarele! Nu mai vrea sa-mi intre pe perete, asa ca prima am realizat-o chinuit pe usa (o vedeti? -pe usa adica...) si a doua pe terasa, cu lumina directa (i-am schimbat un pic culoarea). Ce mai tura - vura! O primavara frumoasa va doresc si la cat mai multe poze!
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Iarna/
"Iarna mea verde" (poze)
scarmanus spune:
Imi vin acuma navalnic in cap niste idei legate de umbre si lumini si copii.
Prima idee este total off-topic si este de fapt o amintire foarte vie legata de o eclipsa de soare pe care am avut-o anul trecut. Am fost total neinspirata si nu am avut decat telefonul mobil la mine cu care am putut face cateva poze (cu regret pierdute de atunci din cauza unei probleme cu telefonul), insa imagini care mi s-au intiparit pe veci in minte. Era de fapt umbra frunzelor dintr-un copac proiectate pe asfalt. Era suprarealist cat de frumos, clar si in acelasi timp diafan erau conturate, aveam senzatia ca sunt niste banuti de argint gata sa cada din copac, iar ceea ce sublinia suprarealismul era intunecarea ce se lasa din cauza eclipsei. Cumva, umbra stralucitoare a frunzelor era neverosimila in contrast cu amurgul acela artificial.
Iata acuma on-topic ideile ce mi-au venit ad-hoc pentru jocul de umbre:
-pune copii sa umfle baloane normale sau sa faca baloane de sapun
-sa faca animale din degete sau sa se joace cu detegete pur si simplu
-intrebai, ML, mai sus, cum ai putea profita la maximum de lumina, incearca sa pui un obiect colorat facut de copii, de ce nu (imi vine in minte un lampion) cu papier de soie, care sa lase lumina sa patrunda prin el, incearca sa captezi lumina in bile sau obiecte de sticla colorata, ma rog, ce ai prin casa. Aici nu pot sa-ti dau detalii la tehnica fotografica pe care trebuie sa o aplici, ca s anu-ti iasa fundalul prea stralucitor si sa scufunde in obscuritate obiectul cu care te joci.
Ah, si tot referitor la lumina, ia uitati ce poza frumoasa m-am priceput sa fac eu la Milano intr-o biserica cu vitralii:
vitralii
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty