Propunere pt. proiect foto
Va incumetati (click pe sageata pt mai multe)?
http://www.janvonholleben.com/dreams_of_flying/
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Raspunsuri
Andrada spune:
Ce idee mi-ai dat!!
a
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ML spune:
Ei, ce ai sa faci? Eu ma gandeam sa-i scot afara pe iarba si sa intind o sfoara pe care sa prind rufe cu carlige. Copiii ar trebui sa se ascunda printre si traga de ele (de fapt asta si fac cand intind asternuturile pe terasa!). Dar ai mei sunt cam mici si nu prea stiu cum sa stea. Sunt curioasa ce iti va iesi tie!
scarmanus spune:
quote:
Initial creeata de ML
Va incumetati (click pe sageata pt mai multe)?
http://www.janvonholleben.com/dreams_of_flying/
Asta da idee originala! Multumim de link.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
ML spune:
Ne-am jucat (doar jucat) azi un pic afara si:
http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_2023.jpg
Mai sunt si altele amuzante cu sfoara de intins rufele (copilul "cazand" de pe sfoara cu mutrita speriata - ce am mai ras ca baietelul nu vroia sa se "sperie" si pace!) si jongland cu portocale, dar sunt cam din fata, asa ca nu le pun pe Net.
Hai si voi!
Andrada spune:
Tocmai am taiat un copac in curte...sa vedem ce iese, va arat cind termin.
Minunata ideea cu alunecat pe portocale..interesante trebuie sa iasa ghidusiile,
A
PS imi place mult sa-i fac poze...diferite. Odata l-am imbracat tot in alb cu pantaloni de armator grec, hanorac cu gluga tzuguiata si i-am facut poze alb negru din fata profil, si spate pe malul marii...au iesit bestiale, era in amurg si stringea nisipul in pumnisori si-l batea vintul, o minunatie si acum ma uit cu drag.
O alta poza cind era bebe mic mergea in 4 labutze, am invelit jumatate de sufragerie in cearceafuri albe si-am pus numai laptopul de care era fascinat..iarasi au iesit unele poze super..avea fata transfigurata ca-l las sa faca ce vrea el la butoane.
De fapt cam astea au iesit cel mai bine, dar sint tare mindra de ele
Aldebaran spune:
Ce idee frumoasa, ML! Unde gasesti tu atatea minunatii pe net?
Referitor la acest proiect foto am cateva idei, dar nu stiu daca asta micu' o sa coopereze ca are abia un an jumate si mare lucru nu pricepe.. de ex. as vrea sa-l fac sa "urce" o "scara" facuta din carti sau mai bine din cuburile lui iubite. Dar astept deocamdata sa-i traca viroza ca acum are temperatura si n-are chef de nimic.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
ML spune:
Anda ce idei frumoase! Zau ca as vrea sa le vad si eu pe mail (pozele), dar mi-e ca-ti cer prea mult. Cum vrei tu, nu-i suparare.
Ce ati facut cu copacul? Poate faci si una din spate si o pui aici?
Corina imi place!! Asa-i, sunt cam mici, dar cine stie... poate ai noroc. Am meu la 3 1/2 nu prea a inteles ce si cum. Cu fetita la 5 si un pic a mers destul de bine. Vad ca si pe siteul fotografului copiii sunt mai marisori (parca cel mai mic e cel calare pe catel). Oricum, distractia e garantata, plus le dezvolta imaginatia si se vad intr-o alta ...dimensiune(?!) cand poza-i gata.
Andrada spune:
Da-mi adresa Lorena de email sa ti le trimit,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ML spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Da-mi adresa Lorena de email sa ti le trimit,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Multumesc! O trimit acum.
Andrada spune:
Done,
A