ce ati cumparat pentru bebelus si nu v-a folosit?
Raspunsuri - Pagina 8
allbinutza spune:
Nu am folosit:
-hamul(incepea sa urle cand il puneam)
-rotobilul(nu-i placea ca nu putea sa puna mana pe nimic)
-masa de infasat(la inceput mi-a fost mie incomod si mai tarziu nu mai vroia sa stea culcat pe ea)
-jucariile pantru dinti(erau reci si nu-i placeau,si asa nu le baga in seama)
In schimb foarte folositoare:
-scaunul in care mananca
-caruciorul
-cosuletul in care-l puneam si-l luam oriunde ma duceam si eu
Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)
Nicoleta spune:
Subiectul asta nu face decat sa bulverseze o proaspata mamica. Fireste ca astfel de liste pot fi folositoare, iti pot da sugestii... Dar nu-i musai ce mi-a folosit mie sa fie de folos si altora.
Uite, mie mi-a fost de folos hamul, copilul meu era extrem de iute si, desi in casa mergea singur de la 1 ani si o luna, in parc a trebuit sa il tin cu hamul pana pe la un an si 5 luni. Nu il sustineam sa mearga propriu-zis, ci doar de control foloseam hamul, daca mergea prea repede sa il pot tine la timp cand se impiedica, si se impiedica la viteza aia...
Nicoleta
katik spune:
-saci de dormit. am avut vreo trei dar n-am folosit niciunul.
-gramezi de cosmetice. am folosit doar sapunul.restul, de la 2 ani incolo.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
gabriela_s spune:
salutare!
tin sa multumesc celor care si-au exprimat parerea aici!
evident ca utilitatea anumitor obiecte depinde si de la un bebe la altul,dar internetul e plin de liste cu utile pt bebelus,din care multe mi se pare redundante.spre exemplu noi nu am cumparat sterilizator de biberoane (folosesc solutie de la chicco ),umidificator(pana acum a mers si cu un simplu vas cu apa pe calorifer),interfon pt bebe (stam la bloc si oricum pt moment bb doarme cu noi),pompe de san ultra performante (am avut ceva canale infundate si problema s-a rezolvat cu o banala pompa pe care am dat cam 10 ron),etc.
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
Giova spune:
- marsupiul
- hamul
- jucarii dentitie
- caruselul
- sacul de dormit
Nu merita investitie mare:
- cantarul
- vanita
- termometrul de baie
si acum la 1 an si o luna folosim masa de infasat. pt. mine este super bine sa ai asa ceva. Eu nu am luat cu salteluta mica, asa ca in asta mare incape sa-l schimb pana la 3 ani- daca si-ar tine pampersul atat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Priscilla spune:
Ce nu ne-a folosit: -manusile anti-zgarieturi(cu o forfecutza rezolvi totul si oricum v-a trebui luata in cele din urma);
-j'de mii de biberoane(3 sunt suficiente);-carusel muzical-nici nu s-a uitat la el,pana acum ,dar vad ca de 2-3 zile o incanta puisorii care tot ii atarna pe dasupra(poate nu v-or fi bani aruncati,pana la urma);-badyuri prea multe in primele 2-3 luni-dupa....vor fi necesare 10-15 buc;-salopetzele cu maneci,cracusori si botosei(s-ar putea ca unele sa ramana cu eticheta pe ele;asa am patzit noi);-pompa de san-prea putzin am folosit-o,noroc ca nu am dat pre mult pe ea;-gradinitza cu accesorii-un moft cam scump;Deocamdata de atat imi aduc aminte,restul pe masura ce-mi mai amintesc