ce ati cumparat pentru bebelus si nu v-a folosit?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Bun subiect.
Interfonul,termometrul ala ca o suzeta,sacul de dormit....le-am dat si noi la altii cadou,ca noua nu ne-au trebuit.

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Vad ca toata lumea a pus hamul pe lista.
Eu am un ham de la Chicco pe care il folosesc inca, dar neconventional. O prind in scaunelul inalt de lemn, dar pentru asta folosesc doua cureluse care se gaseau in modelele mai vechi pentru prins la carucior, acuma nu stiu de ce nu mai apar in pachet, si mai folosesc hamul sa o prind in leaganul de plastic care e agatat de tocul usii. Sincer nu stiu ce m-as face fara ham. Insa sa mearga cu hamul....nici vorba.

Nu am folosit premergator, canite cu supapa, incalzitor de sticlute, protectii de sertare (nu se pot prinde decat la sertare simple, nu suprapuse).
Mi-ar fi placut sa am un bouncer dar nu m-a lasat sufletul sa dau atatia bani pe ceva ce folosest 3-4 luni.
O vanita cu suport pt bebe mi s-ar fi parut utila chiar dac o foloseam doar 4-5 luni pentru ca mi-era tare greu sa ii fac baie la bebe singura in vanita normala.
Si un carucior de marca intr-adevar face toti banii, dar sa fie usor, nu neaparat mic. eu am un Graco de 6 kg dar foarte comod si la 1 an si jumatate incape bine fetita in el.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

produsele cosmetice parfumate nu le-am folosit decit pe la 2 ani!uleiul la fel, biberoanele(am luat prea multe, unul ajungea) ptr ca am alaptat pina la 1 an si 6 luni!pudra ptr bebelusi da alergii, o am si acuma....

Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loly spune:

E bun intr-un fel subiectul dar, eu am realizat ca depinde foarte mult de copil si de obiceiurile fiecarui parinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstamate spune:

Daca vrei sa alaptezi, nu-ti lua prea multe biberoane si nici sterilizator. Eu am dat o gramada de bani pe sterilizator si sta si acum sigilat in cutie. Un biberon-doua pentru eventual ceiut sau apa merg usor fierte intr-o oala. Nu mi-a folosit prea mult nici marsupiul: bebe creste f repede si e din ce in ce mai greu sa-l cari. Salopetele cu botosei sunt foarte practice dar sunt primele care raman mici. Ba nu, caciulitele raman mici primele, caci ii creste bebelui dovlecelul imediat.
Cele mai bune investitii mi s-au parut caruciorul- musai trebuie sa incapa in lift, altfel nu poti sa iesi singura afara cu copilul. Cunosc o bunica care isi plimba nepotelul dolofan de 10 luni in brate prin parc fiindca nu-i incape in lift carutul pe care au dat 15 milioane!
Imi mai plac patutul pliant cu plasa pe care il luam cand mergem "in tabara", prosoapele de baie cu gluga si mai ales body-urile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Ce am cumparat si nu am folosit:pudra,uleiul de corp,marsupiul,termometrul de bae,hainute(cand sunt mici cresc f repede),hamul,etc
O investitie buna:caruciorul,scaunelul de masa(mananca in el de la 6 luni),interfonul,patutul pliabil.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Ce n-am folosit: creme si uleiuri pt copii, cel mai bun uleiul fiert si racit; botosei( ii arunca de nu se vad) si manusi , caciulite de stat in casa (poate doar una-2 pt dupa baie), costume de iarna in care nu se pot misca.
Bun: un carut rezistent, un scaun pt masa, body-uri, costume cu totul (adica intra piciorul tot), mie mi-a folosit hamul f. mult, biberoane sa ai ca nu se stie daca te descurci cu alaptatul din prima (eu la al-2-lea am luat sa nu mai sterilizez toata ziua cele 2 biberoane ca la primul, si dupa o luna de alimentatie mixta am reusit sa alptez cu succes pana la 1 an si 10 luni, de-am dat cadou biberoane sigilate), patrate de finet sa pui pe bb pe ele cu funduletul gol, si or mai fi dar nu-mi mai aduc aminte acum.

Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by TweetyGeo

Eu nu am folosit:
- costumasele acelea cu totul, cu capse de la gat pana la talpi - dadea din picioare pana se desfaceau capsele;
- maieute si chilotei - sta cu mijlocelul gol;

http://family.webshots.com/photo/2225371240056434019rvFZcM
http://family.webshots.com/photo/2495622130056434019MdyFZq

hm, costumasele de-a intregul cu capse sunt cele mai practice si bune pt toata lumea, nu-mi pot imagina cum reusea bebele tau sa dea din picioare si sa-i desfaca capsele, decat daca poate erau f mici???
- maieute si chilotei aici nici nu gasesti la bebe mai mici de 2 ani si e simplu de ce;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noi nu am folosit:
-costume din doua piese
-hainele care nu au fost din bumbac si cu nasturi
-termometru axila sau suzeta
-forfecuta de unghii
-masa de infasat (se agitau prea tare si mi-era teama sa nu ii scap)
-jucarii de dentitie
-jucarii care erau pentru varste de 2-3 ani, nu 6-12 luni
-interfonul
-patul textil pliant ()folosit numai in deplasari)
-leaganul cu vibratii si muzica
-sterilizatorul de biberoane (am descoperit punga de sterilizat bibe la microunde si mi-a fost mult mai practica decat "industria" ce o aveam)
-peria de par
-interfonul (il folosesc numai in vizite)
-cantar

Cele mai folosite:
- hamul (la copilul cel mare mi-a fost de mare folos)
- topaitoarea care se prinde de tocul usii (fol. pentru dezvoltarea muschilor la picioare
- termometru ureche (puteam sa ii iau temp. in timp ce dormea)
- marsupiul (la amandoi l-am folosit foarte mult)
- caruciorul
- scaun de masa
- premergator
- suportul de baie ( sa stea in fund)
- cadita pana la 6 luni
- hainutele cu capse
- umidificatorul de camera
- incaltarile cu deschidere cat mai mare si arici
- pompa de san care a meritat toti banii (cu ajutorul ei am putut alapta o perioada)
- sapun, sampon si crema de corp Johnson
- cosuletul (bazinetul) in care au dormit pana la 5 luni jumate si apoi i-am trecut in patut (cosuletul mi-a fost fol. pentru ca il caram peste tot, il tineam langa patul meu noaptea)

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sa nu uit ambalajele de la jucarii, sticle, obiecte fosnitoare. Fooooarte folositoare.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput