Medic ORL copii

Va rog mult sa imi recomandati si mie un medic bun, ORL pentru copii, in Bucuresti.
vreau sa merg cu Diana la un control si trebuie sa stiu unde sa fac programare. daca se poate sa fie o clinica, care dispune de aparatura performanta!

alias spune:
Dr Gheorghe de la Budimex.
Un tip minunat si un doctor foarte bun.
Ti-l recomand cu multa caldura.
Eu l-am si operat pe Andrei la doi ani si jumatate de polipi.
Si de atunci nu mai are proleme(acum are 6 si jumatate).
Mult succes!
Alias

light spune:
Daniela, eu am o prietena care si-a operat pustiul de polipi la o clinica in zona Panduri, si a fost foarte incantata de tot, si de medicul orelist pediatru care a stat mult de vorba cu ea si i-a explicat o multime de lucruri. Nu mai stiu, parca 600.000 a fost consultatia iar operatia a costat 200 euro. Daca esti interesata, ii cer prietenei mele detalii.

danielac spune:
multumesc mult!
Lucia daca poti sa imi trimiti datele pe pm te rog mult!
eu deocamdata nu vreau operatie de polipi, vreau un consult si mai ales audiograma...
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Anny spune:
www.otologiaexpert.ro
dr. Adrian Tudor, care e si la spit Gr. Alexandrescu, specializat pe acest domeniu

danielac spune:
quote:
Originally posted by Anny
www.otologiaexpert.ro
dr. Adrian Tudor, care e si la spit Gr. Alexandrescu, specializat pe acest domeniu
inteleg ca la aceasta fundatie se fac numai consultatii, dar pentru a beneficia de aparatura trebuie sa mergi la Gr.Alexandrescu ???
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

alexxia spune:
quote:
Originally posted by alias
Dr Gheorghe de la Budimex.
Un tip minunat si un doctor foarte bun.
Ti-l recomand cu multa caldura.
Eu l-am si operat pe Andrei la doi ani si jumatate de polipi.
Si de atunci nu mai are proleme(acum are 6 si jumatate).
Mult succes!
Alias
Subscriu , saptamana trecuta dr. Dan Gheorghe a operat-o pe Ruty de polipi si totul a decurs excelent. Ruty s-a simtit foarte bine imediat dupa operatie (de fapt la doua ore dupa interventie eram in drum spre casa). Acum referitor la aparatura performanta nu stiu daca la Budimex gasesti asa ceva, dar el lucreaza si la Medicover.
Alexxia

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE

danais spune:
Daniela,
Noi tocmai ce am trecut printr-un episod urat rau cu urechile, asa ca te sfatuiesc sa o duci pe Diana la control cat mai curand. Noi am fost foarte multumiti de spitalul Sf. Maria, sectia ORL, dupa ce am trecut si pe la Grigore Alexandrescu (Dr. Miorita Toader) si pe la Budimex (Dr. Dan Gheorghe), care doar au temporizat interventia necesara. La Sf. Maria ne-au facut din prima impedanta, test cu diapazoane, un alt test care am uitat cum se cheama, si ne-au pus diagnosticul de otita seroasa cu hipoacuzie bilaterala. S-a ocupat de noi in faza asta Dr. Claudiu Manea, un dr. tanar, dar foarte entuziast si priceput, care s-a purtat admirabil cu Denisa mea. Tot el a si operat-o de polipi, pentru a da urechilor ocazia sa se aeriseasca si sa se dreneze lichidul.
Am fost apoi saptamanal la control si eram pe punctul sa scapam de otita seroasa cu pricina (la dreapta era rezolvata) cand, in urma unei laringite urate i s-a suprainfectat colectia de lichid din urechea stanga si a facut otomastoidita (urat rau, cu febra, varsaturi, dureri de cap, groaznic). Am dus-o la urgenta tot la Sf. Maria si in jumatate de ora era in operatie. A operat-o de data asta Conf. Sarafoleanu si Dr. Manea a monitorizat-o dupa. Ieri am fost la control si suntem in sfarsit fericiti ca urechile ei sunt acum OK.
De asta eu zic sa nu amani controlul, ca noi am ajuns in stare asa grava din cauza ca am intarziat mult si lichidul a stagnat prea mult in ureche si a devenit din seros mucos, apoi la prima infectie respiratorie mai puternica s-a suprainfectat si a atacat si mastoida, fiind chiar in pericol sa faca meningita. Eu nu neg ca Dr. Gheorghe e un ORL-ist foarte bun, am mai fost la el cu alte probleme, dar am senzatia ca nu prea se pricepe la urechi, ca nu ne-a trimis nici macar sa facem o simpla impedanta, cat despre Dr. Toader, cred ca am prins-o intr-o pasa proasta, era si foarte obosita, ca a dat doar din umeri si ne-a trimis acasa cu o reteta de picaturi de nas si indicatia sa mai venim cand raceste mai rau.
LA Sf. Maria ajungi foarte usor cu o simpla trimitere de la medicul de familie si au toata aparatura necesara, fac analize la ei, toata lumea e foarte draguta de la doctori pana la asistente si conditiile de spitalizare sunt chiar foarte bune comparativ cu ce am vazut prin alte spitale.
Daniela si Denisa