Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

mexxa, Doamne ajuta! Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o nunta asa cum va doriti! VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Hai ca am si eu o INTREBARE:
Voi pastrati ombilicul lui bb?(adik bucatica aceea mumificata)
Ca Ovi vrea sa le-o faca la fiecare dintre gongolini cadou de nunta

[/orange]

Eu

Eu nu l-am pus la pastrat, l-am aruncat . Asa a pastrat soacra'mea motu (dar intr-o punga si arata groaznic) la baietii ei, iar cand am avut nunta mi l-a dat pe a lu' sotu, iar eu nu l-am luat ca arata f urat si i-am spus sa si-l pastreze ca eu nu tin in casa la mine asa ceva[/b]

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by gracie
io m-am apucat sa o miros la vreo 3 sapt dupa ce a cazut si nu era tocmai uscata! mirosea a ...cadavru poate era bine sa mai astept, nu stiu...ca si io as fi vrut sa o pastrez! cel putin am bratarile si poze chiar din secunda in care a scos capul, asa ca ma declar satisfacuta!!!

www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace

probabil ca voua v-a cazut mai repede si n-a apucat sa se usuce si d-aia. al alexiei era asa uscat cum zic, inca de cand a cazut. dar noua ne-a cazut la 2 sapt si o zi....tarziu!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by beatrix

scumpik, deseara la baie o sa fac poza cu suportul sa-l vezi mai bine! mie m-i s-a parut super inventia ca e foarte usor sa-l spal mai ales pe cap plus ca se poate balaci mult! uite-l aici:
http: //www. baby-walz.com /neu/SyEngine.php?Act=50275&Do=50062&_SSL=0&pArtikel=236555&pPosition=5 (fara spatii)!
singurul lucru e ca nu stiu pana cand il pot folosi ca am vazut si alt sistem, dar pt asta trebuie sa stea in fund! uite-l aici:
http: //www. baby-walz. com/neu/ SyEngine.php?Act=50275&Do=50062&_SSL=0&pArtikel=236558&pPosition=0 (fara spatii)! eu i-am luat dar inca nu-l folosesc ca nu sta inca bine in funduletz!
aaa, nici cu Luca nu imi e rusine! frumusel foc! la fel si Maia!
DiaB, merci!

Beatrix si Eric

am vazut suportul, e dragut. Voi cauta aici la noi poate gasesc,daca nu voi da comanda de pe net. Mersi si astept pozici diseara.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

ralu, am nascut-o pe 7 sept si pe 11 sept,dimineata, cand eram deja acasa...i-a cazut cu tot cu clema aia de plastic...si io asa l-am pus la pastrare intr-o punga. cand am bagat nasu' sa vad care etreaba, am crezut ca mor de la duhoare!!! l-am rugat si pe sotz sa testeze si a fost la fel de 'placut impresionat'. am dat fuga la cos si am aruncat-o. acum cand va aud pe voi ca le aveti imi vine sa mor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor!!!!
Vreau sa va anunt si eu un succes!!!
Reby a mea de la 20 si 40 ml. cat manca acum o saptamana, a ajuns acum sa pape de la mine cate 100 ml. laptic si lapte praf cate 140 ml.
E super!!!
Deja se simte...ca ia in greutate...
Poate intr-adevar se imputinase lapticul la mine...si de aceea plangea ...ca nu mai avea ce sa pape...si acum are timp sa se stranga mai mult.
Deci...un real succes

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Adriana tocami vroiam sa-ti zic ce a zis Inni...dar vad ca a fost mai iute de degete.

[b]..de la messenger mi se trage .

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lakioana..felicitari si la greutate cat mai mare.

Io nu am pastrat din start nici un buric pt. ca mi s-a facut greata cand mi l-a aratat soacra-mea pe al lu' barbati-miu .
Si n-am nici un regret.

Raluca..si eu am sa-i fac o poza diseara..ca m-am gandit la asta. Astept sa vad buricutu' Alexiei.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara dragele mele!

La multi ani bucuriilor nascute intr-o zi de 23!

Pufy si eu am pastrat buricutul, la fel si brataricile.

Mexxa multa fericire si casa de piatra!

Adriana multa sanantate lui Dudu!

Inni si eu am avut buricutul iesit in afara cand eram mica. Mama cica mi-a pus un banut ceva, nu stiu exact procedura. Clar e ca a intrat inauntru. Si pe timpul sarcinii mi-a iesit, si am crezut ca asa o sa raman cu el, dar si de data asta a intrat singurel la locul lui.

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput
Mergi la inceput