Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Carmen Spune-i pediatrei tale ca nu mai ai lapte si o sa-ti dea lapte praf. Si mie mi-a zis ca daca ia bine in greutate la san nu-mi da, eu i-am zis ca plange de foame si n-am lapte suficient.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Carmen, tu ai patit cu dr. lui bebe cum am patit eu cu dr. mea de familie. Nu mi-a dat o reteta compensata toata sarcina. Ca n-am salariul minim pe economie. Dar de ce refuza? Da laptele praf din buzunarul ei? Ne stoarce cineva sfarcurile sa vada cat lapte curge? Dar poate bebeul tau a ajuns la cat are el hranit cu Humana, nu cu tzitzi. Hai ca iar m-am enervat. Ca pe dr. mea o schimb. Mi-am luat ultimul medical de la ea. Pa! si La Revedere asa ii zic.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, casa de piatra! si sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!
P.S. Ai rezolvat cu roata de la carutz?
Eu am pastrat bratara roz a Mariei, a mea nici nu-mi mai aduc aminte ce s-a intamplat cu ea. Iar restul din cordonel l-am aruncat, ca asa de greu a cazut, tot pe la 2 saptamani si mi-a fost ciuda pe el.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Ralu iti place pijamaluta noastra???
_
Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
daaaa, oitzele rulz!
io nimic nu i-am gasit la alex cu oi...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Mamili,aqua gim e cel de pe fostul lascar catargi?
Da! Stii ceva de el? Cunosti pe cineva care-a fost?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon][center]Daaa..mi-e clar..m-am lamurit.
Deci al Amaliei nu va fi inauntru ...
[b]Inni, stiu ca exista centura ombilicala...fetita unei prietene are buricutul iesit in afara si dr. i-a recomandat centura. Sau, mai tarziu, se poate indeparta pielea in exces printr-o interventie chirurgicala simpla.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
alessia80 spune:
URAAAAAAAAAAAAABALBUTZA RULZZZZZZ!
MEXXA_ ce sa mai zic- nunta mare si miri frumosi!
REBY- BRAVOOOOOO
Fetelor CAHHHH er urat rau de tot buricul asta, cum sa-l pastrati? N-aveti motive sa va injure nurorile/ginerii?
Io ii fac baie lui A. in cada mare umpluta pe jumatate! Sotul meu ii sprijina capul si el inoata.
FETELE HEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPP! Am iesit cu Simona si Diana la plimbare azi si al meu tipaaaaaa, m-am kinuit 1 ora sa-l adorm si el tipa de se uita tot parcul dupa mama nebuna care facea poligoane.
Fetele m-au parasit dupa 10min ca n-au mai rezistat
MIRABELA- parca si tu aveai problema cu 'foiala' noaptea. David doarme sau tot asa ca al meu. AM sunat si ped si tot ce-mi mi-a spus sa fac am incercat deja. Sunt cu nervii in pioneze nu mai stiu ce sa fac sa doarma noaptea! ANY SUGGESTIONS??????????????????
gripo spune:
ALESSSIA, stiu ca pare ridicol, dar incearca sa-l infesi, doar la maini, fara sa-i strangi si picioarele. Eu asa l-am dezvatat pe al meu de foiala, dar am inceput mai devreme ca tine, si doar noaptea faceam asa, ziua nu, si asa ca acum doarme de la 8 seara, adoarme singur, fara mine, fara suzy mai nou, si sta linistit macar pana la 7 a doua zi, ziua, in schimb, doarme cate o juma de ora, un sfert de ora, asa presarat, dar nu ma plang, ma bucur ca macar noaptea are somnul beton.
Editez, a uitat sa-ti spun ca acum nu-l mai infas de mult, a tinut vreo 2-3 saptamani faza asta.
gracie spune:
Alessia, si noi mai facem d-astea! Eu cred ca e de la dintisori, mi-a confirmat si pediatra! Deja se vad dar mai dureaza pana sparg gingia. Daca isi baga mainile in guritza, saliveaza, e nervos...eu zic ca asta e...
Pupam baietzelu' frumusel...si poate viitor ginere si sotz sa-i treaca nervisorii!
_Ralu_ spune:
mey, da io nu pastrez buricu' pt gineri-miu....il pastrez pt mine. cat l-oi pastra.
acuma ma uit pe acasa, la o fetita care a fost nenorocita de vaccinul antipolio - de la stat. e socant. daca sunteti slabe de inima nu va uitati
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)