Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Carmen Spune-i pediatrei tale ca nu mai ai lapte si o sa-ti dea lapte praf. Si mie mi-a zis ca daca ia bine in greutate la san nu-mi da, eu i-am zis ca plange de foame si n-am lapte suficient.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Carmen, tu ai patit cu dr. lui bebe cum am patit eu cu dr. mea de familie. Nu mi-a dat o reteta compensata toata sarcina. Ca n-am salariul minim pe economie. Dar de ce refuza? Da laptele praf din buzunarul ei? Ne stoarce cineva sfarcurile sa vada cat lapte curge? Dar poate bebeul tau a ajuns la cat are el hranit cu Humana, nu cu tzitzi. Hai ca iar m-am enervat. Ca pe dr. mea o schimb. Mi-am luat ultimul medical de la ea. Pa! si La Revedere asa ii zic.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, casa de piatra! si sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!
P.S. Ai rezolvat cu roata de la carutz?
Eu am pastrat bratara roz a Mariei, a mea nici nu-mi mai aduc aminte ce s-a intamplat cu ea. Iar restul din cordonel l-am aruncat, ca asa de greu a cazut, tot pe la 2 saptamani si mi-a fost ciuda pe el.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Ralu iti place pijamaluta noastra???
_
Camide Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
daaaa, oitzele rulz!
io nimic nu i-am gasit la alex cu oi...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Mamili,aqua gim e cel de pe fostul lascar catargi?
Da! Stii ceva de el? Cunosti pe cineva care-a fost?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon][center]Daaa..mi-e clar..m-am lamurit.
Deci al Amaliei nu va fi inauntru...
[b]Inni, stiu ca exista centura ombilicala...fetita unei prietene are buricutul iesit in afara si dr. i-a recomandat centura. Sau, mai tarziu, se poate indeparta pielea in exces printr-o interventie chirurgicala simpla.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
alessia80 spune:
URAAAAAAAAAAAAA

BALBUTZA RULZZZZZZ!![]()
MEXXA_ ce sa mai zic- nunta mare si miri frumosi
!
REBY- BRAVOOOOOO
Fetelor CAHHHH er urat rau de tot buricul asta, cum sa-l pastrati? N-aveti motive sa va injure nurorile/ginerii?![]()
Io ii fac baie lui A. in cada mare umpluta pe jumatate! Sotul meu ii sprijina capul si el inoata
.
FETELE HEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPP! Am iesit cu Simona si Diana la plimbare azi si al meu tipaaaaaa, m-am kinuit 1 ora sa-l adorm si el tipa de se uita tot parcul dupa mama nebuna care facea poligoane
.
Fetele m-au parasit dupa 10min ca n-au mai rezistat![]()
MIRABELA- parca si tu aveai problema cu 'foiala' noaptea. David doarme sau tot asa ca al meu. AM sunat si ped si tot ce-mi mi-a spus sa fac am incercat deja. Sunt cu nervii in pioneze nu mai stiu ce sa fac sa doarma noaptea! ANY SUGGESTIONS??????????????????
gripo spune:
ALESSSIA, stiu ca pare ridicol, dar incearca sa-l infesi, doar la maini, fara sa-i strangi si picioarele. Eu asa l-am dezvatat pe al meu de foiala, dar am inceput mai devreme ca tine, si doar noaptea faceam asa, ziua nu, si asa ca acum doarme de la 8 seara, adoarme singur, fara mine, fara suzy mai nou, si sta linistit macar pana la 7 a doua zi, ziua, in schimb, doarme cate o juma de ora, un sfert de ora, asa presarat, dar nu ma plang, ma bucur ca macar noaptea are somnul beton.
Editez, a uitat sa-ti spun ca acum nu-l mai infas de mult, a tinut vreo 2-3 saptamani faza asta.
gracie spune:
Alessia, si noi mai facem d-astea! Eu cred ca e de la dintisori, mi-a confirmat si pediatra! Deja se vad dar mai dureaza pana sparg gingia. Daca isi baga mainile in guritza, saliveaza, e nervos...eu zic ca asta e...
Pupam baietzelu' frumusel...si poate viitor ginere si sotz
sa-i treaca nervisorii!

_Ralu_ spune:
mey, da io nu pastrez buricu' pt gineri-miu....il pastrez pt mine. cat l-oi pastra.
acuma ma uit pe acasa, la o fetita care a fost nenorocita de vaccinul antipolio - de la stat. e socant. daca sunteti slabe de inima nu va uitati
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

de