Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
gripo spune:
Eu n-am pastrat ombilicul, ca n-a vrut Vio, dar restul pastrez, adik bratarile si chestia aia cu numele lui, in schimb, ca si RALU, nu le pastrez pentru nora sau mai stiu eu ce, ci pentru mine, pentru ca de fapt pentru parinti au cea mai mare valoare, pentru fi-miu, mai valoroase or sa fie cele ale copiilor lui.
A, ALESSIA, s-ar putea ca GRACIE sa aiba dreptate, la mine se vedea clar ca se trezea pentru ca se speria sau ma rog, tresarea de la o manutza, ceva, si tot asa, de-aia a mers, daca ccc cauzele sunt altele, nu stiu ce sa zic.
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gripo
ALESSSIA, stiu ca pare ridicol, dar incearca sa-l infesi, doar la maini, fara sa-i strangi si picioarele. Eu asa l-am dezvatat pe al meu de foiala, dar am inceput mai devreme ca tine, si doar noaptea faceam asa, ziua nu, si asa ca acum doarme de la 8 seara, adoarme singur, fara mine, fara suzy mai nou, si sta linistit macar pana la 7 a doua zi, ziua, in schimb, doarme cate o juma de ora, un sfert de ora, asa presarat, dar nu ma plang, ma bucur ca macar noaptea are somnul beton.
Editez, a uitat sa-ti spun ca acum nu-l mai infas de mult, a tinut vreo 2-3 saptamani faza asta.
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
Nu-ti amintesti ca eu am eram printre primele care infasa copilul? SI acum fac asta si asa se linisteste, dar dupa juma' de ora da din manute si se elibereaza! Offf nu stiu ce sa fac. Am 3 sapt de cand dorm 8ore in 6 reprize....Daca te mai gandesti la ceva- te rog!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by alessia80
FETELE HEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPP! Am iesit cu Simona si Diana la plimbare azi si al meu tipaaaaaa, m-am kinuit 1 ora sa-l adorm si el tipa de se uita tot parcul dupa mama nebuna care facea poligoane.
Fetele m-au parasit dupa 10min ca n-au mai rezistat
MIRABELA- parca si tu aveai problema cu 'foiala' noaptea. David doarme sau tot asa ca al meu. AM sunat si ped si tot ce-mi mi-a spus sa fac am incercat deja. Sunt cu nervii in pioneze nu mai stiu ce sa fac sa doarma noaptea! ANY SUGGESTIONS??????????????????[/maroon][/b][/font=Century Gothic]
alessia, si noi suntem urlacioase! cred ca-s dintii...asa face si alex. daca o apuca, nu poate fi linistita cu nimic. se linisteste singura si o apuca rasul....mai mult ca sigur va pregatiti si voi de dintisori...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
alessia80 spune:
GRACIE- sincer, nu cred ca sunt dintii, nu plange de durere, iar noaptea da doar din manute fara sa planga sau sa-si bage pumnii in gura!
RALU- al meu nu plange si apoi rade-eheeeea asta cu rasul cam greu, dar nu cred ca-l doare nimic. Astazi era un plans de nervi ca nu putea sa adoarma! Ce-a patit fetita? Dar ce-a avut vaccinul?
INNI- e safe sa tin vaccinul in frigider 4 luni? Daca figiderul a fost scos din priza 5-6 ore are ceva?
gripo spune:
ALESSIA, ori il infesi mai bine, ca sa nu se poata desface, adk ccc cu ceva mai mare ca sa-l infasori complet, ca sa nu mai poata face nimik, ori ies dintii si are el un mod aparte de a "anunta" asta. Deocamdata altceva nu-mi vine, si da, mi-am adus aminte ca tu ai fost printre putinele care au zis ca procedeaza asa.
pufymic spune:
Offff mey fetelor ce mila ma apuca(,) cand va aud zicand ca incep urletele din cauza dintisorilor.....ma gandesc cu groaza ce nasoala a fost perioada asta la Alesio....si mi-e groaza sa nu fie la fel si la Nicolas...
Alessia nu am nici o solutie pentru problema voastra din timpul noptii....din pacate....dar vreau sa-ti spun ca nu esti singura!Pana la 1 an de zile(1 an si vreo 2 luni)al lui Alesio am dormit numai in reprize....de 1-2 ore....a fost groaznic!Sper ca tu vei gasi o solutie la problema asta....eu n-am gasit nici una!A trecut de la sine cand a crescut!
Eu
_Ralu_ spune:
quote:
RALU- al meu nu plange si apoi rade-eheeeea asta cu rasul cam greu, dar nu cred ca-l doare nimic. Astazi era un plans de nervi ca nu putea sa adoarma! Ce-a patit fetita? Dar ce-a avut vaccinul?
alessia nu vrei sa stii cum arata fetita...mai bine nu ma uitam. sper ca nu v-ati uitat ca io m-am umflat de plans....copilu' era un monstru pe jumatate (un picior) f f f gros si cu hemangiom, si jumatate slaaaaba piele si os...n-am cuvinte sa explic....fetita are acum 6 ani si nu se poate deplasa decat tarandu-se prin pat ajutaya de manutele care-i sunt numai piele si os....oribil....
problema a inceput imediat dupa vaccinul de 4 luni cu niste pete pe piciorus si....s-a ajuns la ce s-a ajuns!
acuma eu nu stiu: la vaccinul de la stat, la 4 luni, antipolio e injectabil...? asta n-am inteles...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
alessia80 spune:
PUFY- AOLEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! m-ai incurajat rau! Dar ALESIO se trezea sa manance nu?
GRIPO- printre putinele mame nebune....
pufymic spune:
quote:
PUFY- AOLEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! m-ai incurajat rau! Dar ALESIO se trezea sa manance nu?
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Mda....sa manance....sau sa urle!
Eu