Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
inni spune:
Lexi...e bine ca buricutul sa fie inauntru din cauza de estetica, care este. ..e mai sexy
Acuma..nici la Ami nu e ca o bila pusa pe burta..dar nici ca un melc ca al Deei nu este...Undeva ..intre.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
scumpik_lui spune:
anangel_lexi si Raluca multumesc si . Inseamna ca eu am luat cadita mai mica decat a vostra. Asta e, nu stiam si oricum e vinovat sotul ca el a cumparat-o.
Alta intrebare: Are ceva daca ii fac baita in cada? Ce sa pun pe fundul cazii sa nu alunece Luca?
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Rares Gabriel, Vlad Alexandru si Roxana Maria
Danidani e tare scumpik Emma, un dulce de la Luca
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
beatrix spune:
Rares Gabriel, Vlad Alexandru si Roxana Maria
scumpik, eu ii fac in baia mare dar folosesc un suport de care sunt foarte incantata! da clic pe Eric si in albumul 11 septembrie-11 ianuarie sunt doua poze la baie!
sigur se gaseste si in romania suport din acela! pe mine ma incanta ca nu mai trebuie sa-l tin ca sa-l spal, iar el sta in apa si cate 20 de minute! atata da din maini si din picioare de nu-ti pot spune!
Beatrix si Eric
mexxa spune:
Avand in vedere ca noi nu am reusit sa facem cununia religioasa din cauza ca mama mea nu a fost in tara...iar in vara 2006 eram cu burtica si nu am vrut eu, anul acesta va fi marele eveniment.
Am inchiriat sala pentru 18.08.2007...
Abia astept sunt super fericita si am vrut sa impart aceasta bucurie alaturi de voi..!!!
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
beatrix spune:
Mexxa, felicitari!
Casa de piatra si la multi ani sanatosi si fericiti!
Beatrix si Eric
inni spune:
Felicitari Andreea.
Iata ca si anul acesta va insemna mult pentru voi.
Sa fie intr-un ceas bun si de bun augur cununia voastra.
Abia astept sa te vad in rochita de miresica.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
_Ralu_ spune:
vaaaaai, ce veste minunata mexxa! felicitari! sa va ajute dumnezeu sa aveti o nunta ca-n povesti!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
pufymic spune:
Mexxa felicitari!Si casa de piatra....si sa aveti o nunta minunata, ca-n povesti!
bucurii nascute inr-o zi de 23!!!!!
Am vazut poze de Simoky, de Scumpik_lui si poze cu Emma de Danidani!Frumosi foc piticii nostri!
Inni la Nicolas e bagat inauntru buricutul....si nu exista nici o legatura intre forma ombilicului sau cat e de iesit in afara si cu taierea si ligaturarea lui la nastere(de fapt nu se mai ligatureaza ci se pune clema....).
Cand e prea iesti in afara si mai ales cand are tendinta sa iasa cand plange bb trebuie vazut sa nu fie vreo hernie ombilicala...Ami scumpa!
Na haideti ca m-ati facut curioasa: ati elucidat misterul?Cine e Metaforel?(ziceti-mi pe PM dc nu vreti aici)
Eu
putzuruca spune:
Andreea, ce frumos!!! Felicitari si sa aveti o nunta ca-n povesti. Sigur vei fi o miresica frumoasa!!!
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA