Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
gracie spune:
LA MULTI ANI bucuriilor nascute intr-o zi de 23!!!
Vazut fimuletele si pozele anuntate! Pup bebelusii dulci!!!
Inni, si la noi buricul arata mai ciudat la inceput. Acum e OK. Nu-ti face griji! Pup bebelina
Alessia, merci de raspuns! Dar ma faci curioasa rau cu preferinta ta de soacra...ce te bagi tu in viata baiatului?
anangel_lexi spune:
Dani, am vazut o Emma dulcica foc si maricica! mezina Bucuriilor.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
alessia80 spune:
DANIDANI- ce dulceata de fetita ai, si nici cu mami nu mi-e rusine! Dar cam rar ne-o arati!
anangel_lexi spune:
La multi ani, Rares Gabriel pentru cele 5 lunisoare, si Vlad Alexandru si Roxana Maria pentru cele 4 lunisoare implinite azi1
Tocmai ma uitam pe listuta de pe prima pagina si am constatat ca mamicile pe care le sarbatorim luna asta nu au mai intrat demult pe forum. IONICA, ACAI24, OSNA, ARAMONA, pe unde umblati, fetelor? Sper ca sunteti bine si voi si puii vostri!
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gracie
Alessia, merci de raspuns! Dar ma faci curioasa rau cu preferinta ta de soacra...ce te bagi tu in viata baiatului?
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace
Bre- ca sa ma exprim in cel mai inteligent mod posibil-, am si eu 'preferinti'. Copilul trebuie indrumat spre anumite lucruri, in anumite directii. Sper sa reusesc sa-i formez un mod de gandire cat mai apropiat de al meu!Acu' daca n-oi putea si o veni acasa cu vreo zgripturoaica in toate sensurile cuvantului... il bag pe ta'su la inaintare
scumpik_lui spune:
Buna ziua!
Am si io o intrebare: unde le faceti baie bebeilor? mai incap in cadita lor? ca al meu nu mai incape si in cada parca mi-e frica sa-i fac.
Luca are buricutzul la nivel cu pielea dar e asa rotund parca are acolo o bilutza
Avem cateva poze facute ieri, doar ca e gresita data.
Am fugit sa-i dau mancare ca plange si ma intorc sa va mai intreb ceva.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
anangel_lexi spune:
Scumpik, noi ii facem baie Mariei tot in cadita deocamdata. Mai avem o cadita pentru cand va fi mai mare, care se pune deasupra cazii mari, din baie. Dar deocamdata ne descurcam cu asta, aia e pentru cand va sta singura in fundulet.
_Ralu_ spune:
si noi tot in cadita ei, incape f bine. cred ca in ea ii vom face baitza mult timp de acum incolo...
offf, m-a terminat fii-mea, n-are pic de stare. eu stateam linistita la calc, am crezut ca doarme in patutul ei ca nu zicea nimic. cand m-am dus la ea, am gasit-o exact pe dos fata de cum am lasat-o. am lasat-o pe spate la un capat al patutului si am gasit-o pe burta la celalalt capat....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
mai, noi n-am mai intrat de mult pe pag alexiei. multumim pt mesajele frumoase livia, david si simoky, inni si ami....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
inni spune:
Raluca..ce haioasa esti cand pov de Alexia. Daca acum e asa miscatoare...stai sa vezi cand o invata sa mearga...n-o sa mai stai tu la calc. in veci
Despre articolul ala de pe prima pagina : cum a zis si Vauva , daca citesti comentariile, la pagina 2 se spune ca e de la Antena1 de la stiri.
Alessia ...deci m-am prins . Destul de greu . El sa fie ? !!!
Dani...e deosebit de frumoasa Emma ta.
Gracie
Roxana...sper sa fie asa cum zici tu. N-am facut nimic pana la ora asta. Am stat dupa fundu' fi-mii. . Acum doarme...si chiar ca ma apuc.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei