Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ALESSIA, tu vorbesti? Pey ARMAND al tau pupa mereu toate fetele? Sa stii ca ti-am ascultat sfatul cu tetinele de 6 luni, si merg betoooon, saru'mana, eu ma chinuiam cu alea gaurite de mine, adik fi-miu se chinuia, nu eu, si cand te gandesti ca le aveam p-alea de sase luni in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by lilina

fetelor, eu incerc sa-l trag pe Vlad de manute ca sa stea in funduletz si el face podul pe spate
si voi patiti la fel ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

DAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Numai asa se comporta cand ii spune mami "Hai sus"....si da sa stea in cap, tinandu-se de picioare. Face podul...cum spui tu. In rest...capul si-l tine f.f.f.f.f bine si sta foarte dreapta in funduletz...ca la 6 luni...sustinuta doar de o manutza se clatina usor si nu are nici o curbura la coloana. Se vede ca nu depune nici un efort.
DAR NU VREA SA RIDICE CAPUL DIN POZITIA PE SPATE TINUTA DE MANUTE!!!!
DOAR PODUL!!!!
Si tot in aceeasi pozitie se taraste in landou in jos pana ajunge cu picioarele afara si cu capul in jos...si rade de acolo. Daca nu o supraveghez...se da jos din landou :))

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Am venit de la vaccin, bineinteles ca i-am cerut si lapte praf spunandu-i ca nu am lapte prea mult.
Mi-a raspuns ca e imposibil: la greutatea pe care o are el nu-mi poate elibera reteta. A, si sunt necajita...in greutate n-a luat aprope deloc (pe cantarul de acasa avea 9 kile, la cantarul lor doar 8,7 kg)
Si 65 cm.

Mamilili, eu m-am apucat de sala (fitness) de o saptamana. Alaptez exclusiv...si nu mi-a scazut lactatia...

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DORI- N-ai de ce! Pe A. inca nu l-a 'luat nimeni, asa ca-si permite....Are el o lista si ma-sa vrea doar cu una...stie ea, da' sa vedem!

INNI-Balbutza-Metaforel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ce Balbutza mai fetelor? Ce Metaforel? ... Ma duc si eu sa citesc ca mi-ati starnit curiozitatea.

Si eu stiam ca nu are importanta ligatura buricutului cu forma ulterioara a acestuia. Da' chiar asa, dr-ii in afara de a pune clema aceea de plastic ii mai fac ceva la buricutz? Ca n-am intrebat-o niciodata pe maica-mea...

Chiar asa Lexi, nu prea e de acord fetita ta cu fitness-ul la gravide!

Pun si eu indata filmulet sa-l vedeti pe Vladut "in motion"... vad ca ia 1000 de ani pana se incarca

Mexxa, nasoala faza...ce faci, le spui?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Inni, stai linistita cu buricul ca Maria l-a avut in afara pana acum vreo 2 saptamani si acum il are la nivelul burticii...nu stiu cum sa spun...ideea e ca mie mi se pare ca se retrage incet-incet.
Da' de ce e bine sa aiba copilul buricul ianuntru? Ca l-am auzit si pe "Iri" zicandu-i medicului sa-i lege buricul in asa fel incat sa-i fie neaparat inauntru...
Gripo, ne tradezi? Adica Raducu ne tradeaza? Ai grija cu cuscrul

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mey fetelor, m-ati facut curioasa si am citit si eu art de pe prima pag. dar cum ati ajuns la concl ca e de la antena 1? sau scria pe acolo si mi-a scapat mie? si zice ca acum nu mai prezinta stirile....mandrutza inca prezinta, nu? acu m-am lasat influentata de opinia voastra si nu ma mai pot gandi la altcineva....asa ca nu-mi dau seama despre cine e vb. iar la carcotasi nu m-am mai uitat de mult sa-mi dau seama....

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:
Originally posted by eloise
Da' chiar asa, dr-ii in afara de a pune clema aceea de plastic ii mai fac ceva la buricutz?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Intr-adevar, aici nu se face nimic altceva in afara de clema.Emma are buricutul inauntru.

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Am reusit sa pun si eu niste pozite noi(dupa lupte seculare)

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mey fetelor, m-ati facut curioasa si am citit si eu art de pe prima pag. dar cum ati ajuns la concl ca e de la antena 1? sau scria pe acolo si mi-a scapat mie? si zice ca acum nu mai prezinta stirile....mandrutza inca prezinta, nu? acu m-am lasat influentata de opinia voastra si nu ma mai pot gandi la altcineva....asa ca nu-mi dau seama despre cine e vb. iar la carcotasi nu m-am mai uitat de mult sa-mi dau seama....

raluca, mami fericita de
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Din comentarii....Acolo cineva pomeneste de Antena1, apoi din CV. Si eu sun curioasa si tare frumos scris. Uff ca si cartea copilariei mele era tot "La medeleni". Am citit-o de 5 ori!!! Ce mult m-a impresionat!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput