Nou stil de viatza (123)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Buna fetelor!!!

Noi am fost la vaccin azi...asa ca d-aia nu am intrat la cafelutza virtuala dar...am ajuns la a doua. Pe la 15.30 plec la acupunctura(pt umar nu pt slabit) si revin mai pe seara!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Pupici ca sa va treaca durerea de la vaccin

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

quote:
Originally posted by miag
Cami, aseara la restaurant am papat 2 frigarui cu salata de ardei copti si am baut toata seara numai apa plata cu lamaie si o cafea decofeinizata.As fi vrut o salata, dar am mers la Taverna Sarbului si nu ma inspira nici o salata de acolo..insa tot cuminte am fost...Ajungem sigur zane in ritmul asta...
Si eu voi simplifica putin dieta Scarsdale, in sensul ca azi tin post si voi manca numai grapefruit, mere si o salata de post.

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Felicitari pentru ca ai rezistat ispitelor!
Si eu am modificat regimul Scarsdale tot in ideea de post.

Leeloo-oLo-zisaCami-Miag

Cami

Ma gandeam la voi in timp ce muream de pofta la restaurant...mi-ar fi fost rusine sa vin sa va zic ca nu am mai rezistat si m-am porcit...La clatite a fost mai tragic, dar nu m-am dat batuta.

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aoleoooo..clatitele alea sunt bestiale.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by miag

Pupici ca sa va treaca durerea de la vaccin

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Ms mult!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anangel Lexi,

Nu ai ajuns prea tarziu, inca nu am avut nici o consfatuire...Mamica Dulce, Inni mai sunteti pe aici?

Eu am fost sa mananc de pranz si raportez o salata de pui.Acum beau apa, ca stau cam prost azi..

Maine dimineata merg din nou la sala inainte de job. Eu pe langa concursul de aici, mai am un tzel personal: sa slabesc 6kg pana la ziua mea, adica 7 martie ( sunt 6 saptamani, deci 1kg/ sapt). Daca reusesc mai mult...sunt tare.

Partea naspa este ca pe 4feb este ziua sotzului, sper sa trec cu bine si intre 14 si 18 februarie sunt cu sora mea in Italia, alergand dupa camere de inchiriat pt ea. Dar cred ca gasesc eu si salate de mancat in tzara pizzei si al pastelor...sper din suflet!

BTW, multzam de aprecieri pt poza...si mie imi place parul asa scurt. Dar va inselatzi ca nu-s grasutza, eu pun de la bust in jos..acolo e durere

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, m-am intors de la masa de prinz - nu am mincat ce ziceam de dimineata - am luat o salata de vinete cu 2 felii de piine si o ciorba de pui a la' grec. La desert m-am abtinut si cred ca pina miine am sa bag doar ceai si apa...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Ce face echipa verde? Eu incerc sa diminuez portiile, aseara am mancat peste si o salata de rosii, sa vedem cum ma prezint. In legatura cu al nostru concurs, personal nu sint de acord cu procentele (ca deh mi-s umanista ), cred ca mai important e drumul cum ajungem la tinta decat finalitatea in sine (o parere pur personala )

Liris, bine ai venit in gashca, si sa ai spor la kile pierdute

Delidana, tu ce sport, diete mai tii?

Mamagiuliei, ca m-ai intrebat mai demult si n-am apucat inca sa raspund, vrem sa venim in RO si sa stam vreo luna jumate (traiasca vacanta cea lunga)si vreo 2 saptamani vrem sa facem un tur prin Europa (ne-ar interesa Franta, Italia, Spania). Acum am nevoie de ajutor din partea fetelor din RO, voi cand stiti cand apar ofertele de concediu pe 2007? Am investigat vreo cateva site-uri dar am vazut ca nu a aparut nimic concret in materie de preturi, detalii, samd. Asa ca, please help
Mai vin io pe la voi.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

va anunt ca ieri n-am mai rezistat (ziua 10 de daneza) si am inceput sa fac curatenie prin frigider :(. asa ca nu stiu ce sa fac? sa mai stau pe aici?! mai bine nu ma bag in nici o grupa ca va stric concursu. mai bine stau in off si ma mai inspir (sper) si io de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
N am disparut sa mananc, da ? Ci muncesc, cica. V am citit , pe diagonala ...
Io am papat pana acum vreo 200 g branza de vaca-vaca Si am baut 3 l apa de la care imi vine sa ca nu suport apa. Si am papat bomboanele sugar friii Orbit !
Cam atat. Dimineata am facut 200 abdomene si 2 km cu bicicleta.

Va pup ! Sper sa intru si de acasa ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

te invidiezi pentru cele 200 de abdomene.Eu nu reusesc sa fac mai mult de 100 nici moarta

Crystina - Anca - Olim - Cookie

Mergi la inceput