Nou stil de viatza (123)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by khristin
Acum am nevoie de ajutor din partea fetelor din RO, voi cand stiti cand apar ofertele de concediu pe 2007?

Imediat dupa Pasti. Acum toata agentiile sunt ocupate cu vacanta cu ocazia acestei sarbatoari, dar dupa...se organizeaza targul de turism si acolo vor fi calde toate ofertele de anul asta. Insa tu search-uieste netul un pic mai repede ca nu se stie, poate actualizeaza site-urile inaintea targului si prinzi si reduceri.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Daria, asa te vreau!
Khristin, eu nu tin o dieta anume, incerc doar sa respect principiile unei alimentatii sanatoase (fara dulciuri, doar carne slaba, multe salate si fructe, lactate, cereale, etc.), sa mai tai un pic din portii si sa fac sport cit pot de mult.

Liris, curaj, inceputul e mai greu. Poate ar trebui sa tii o dieta cu mai putine restrictii. Eu numai cind aud ca trebuie sa maninc aia si ailalta in cantitati limitate ma apuca durerea de cap. Dar daca intr-o zi mi-e foame rau si in alta mai putin? De ce trebuie sa maninc la fel? In fine, sa ma calmez, ca daca incep ....nu ma mai opresc.

Meniul de azi:
MD: 1 banana, vesnicele cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu 1 piept de pui fiert, salata (fasole verde + ardei)
C: putin orez brun, 2 copanele mici de pui, salata de varza, 1 banana.
Intre mese: 2 cani de ceai verde, 2 mere.
Mie mi se usuca tare gura de la ceaiul verde. Vi se intimpla si voua la fel?

Sala: 1 ora jumate.

Dupa cina m-a lovit o pofta de dulce de de nu mai stiam pe ce sa pun mina s-o calmez. Deschid frigiderul si gasesc o bucata de chec pe care o luasem pentru al meu sot dar pe care el n-a mincat-o. Eu le cumpar, eu le maninc, niciodata nu ma invat minte.
Si deci, pun mina pe ea, fara sa ma gindesc (aveam in cap beculetul rosu aprins la "dulce" ), o pun pe masa si o desfac. Ei si acum incepe lupta:

-ah ce bine ca am ceva dulce
-esti sigura?
-ei, maninc doar o bucatica
-aiurea, daca te apuci de ea, o termini toata
-da, dar mi-e pofta
-o sa-ti treaca
-si totusi...
-auzi, Miag a putut sa zica nu la clatite si tu nu poti sa zici nu la o amarita de bucata de chec? Si mai gindeste-te si la pe care o sa le iei de la Diana.
-mda, nasoala treaba
-hai pune checul ala inapoi in frigider si miine daca il mai gasesti acolo, arunca-l!
-bine, fie dar tot mi-e pofta de ceva dulce
-maninca o banana
-buna idee!

Asa ca, draga Miag, azi m-ai salvat de la ispita, fara sa stii.

Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Delia, esti de coma...

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mama Delia ce poveste! Esti tare, felicitari!!! Eu nu stiu ce faceam in locul tau....eu am mai tot timpul in casa fructe dulci(smochinele imi plac) si cand am pofta de dulce pap 3-4 si ma linistesc .

Ah, mi-am amintit, Inni daca vrei info despre Montignac, spune-mi. Eu am tinut acum cativa ani si acum tot asta tin, este usor de tinut si nu mi-e foame niciodata.

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, discutia era cu greierele din capul tau sau cu sotul? Ca dacxa era cu sotul si el citeste ce scriem noi aici, ii grav! M-am facut de kko! (fara zahar, fireste!)

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mda, tot e bine ca am stat la conversatie, cine stie ce iesea daca n-o faceam.
Puskin, miine ma uit dupa smochine...sau banane ca nu mai am si daca ma apuca iar pofta?
Tzuni, cu greierele, bata-l vina.

Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Delia, esti tare, toata stima! Eu as fi mincat intr-o clipa bucata de chec si apoi aveam dialogul cu "greierasul"...pe care oricum l-as fi redus la tacere!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

delidana, esti mare figura, dar ma bucur ca ai avut ambitie.Asa am patit eu cu coca-cola.Sotului ii cumpar cate un pachet de 12 cutiii si 2 sticle de 2 litri, pentru drum.Si la un momentmai iau o doza si cand sa o platesc, ii spun vanzatoarei ca renunt la ea.S-a uitat tipa la mine, eu la ea, dar am rezistat tentatiei de a o doza, lucru care imi ere imposibil pana acum.
Si is mandra ca am 19 zile fara cola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata!

Delia trimite si la mine greierele tau c-al meu a ramas fara baterii.
Fetelor dar ce mult ati scris. Vad ca deja a inceput razboiul psihologic de intimidare a adversarului. Nici nu stiu cu-i sa raspund prima.

Puskin imi place tunsoarea ta si daca-mi aduc aminte ai fost si mai slaba asa ca da! eu zic ca trebuie sa slabesti. Imi trimiti si mie info despre Montignac asta? Mai mult retete si meniuri m-ar interesa. [floare2]

Carmen cum mai staii cu bananele? Nu-ti vine sa te urci pe pereti? Azi mergi la sala?

Sigrid spor la curatenie. Cred ca bag si eu una ca ar cam fi cazul.

Doina te ce manaci azi? Esti iar pe baricade la munci?

Olim se vede ca esti mai bine. Tu ce dieta ti? Montignac cumva?

Miag bravos! Ai rezistat eroic si suntem mandre de tine.

Cami si tu azi rezisti numai cu 1 kg de mere? Vezi sa nu cantaresti si cotorul lor ca acolo mai intra de-un mar.

Daria felicitari pentru sport si tine-o tot asa.

Leeloo pai se poate sa dai in primire asa de repede. Fara cioco ca-ti dau si eu cateva

Inni nu fi suparici, poate fi doar retentie de apa. Dupa ce-o golesti ai sa fi usoara ca un fulg. Nu uita ca tu inca alaptezi. Sau te-am confundat.

Dordia il pupam pe Stefanut sa nu-l doara vaccinul si tie accupunctura usoara. Eu n-as rezista.

Mamicuto vad ca te ti de treaba. Bravos!

Liris nu te descuraja. Si 9 zile tot e ceva. Cel mai important acum e sa nu cazi in extrema opusa. Si cum poti face asta mai bine decat sa te bagi intr-o ekipa si sa continui cu un stil de viata sanatos. Hai nu mai sta pe ganduri. Curaj!

Khristin ai planuri mari pentru vacanta de vara dar cu banda cum mai stai? Stai pe ea sau pe langa ea?

Fetelor meniul meu azi suna cam asa:
MD - cafea cu lapte + alergat cu cateii
G - o grefa
P - ciorba de varza
G - o nactarina + o grefa
C - mancare de fasole cu salata verde

O zi buna tuturor si fara .

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, checul are mult zahar pudra pe el? Si...se topeste in gura oare? Cred ca miroase ssuuupppeeer!

...acu' fug ca ma bate SIGUR!

mephala, esti cam tacuta azi. Esti suparata pe noi?

Cami, dau un semn la tel. Sa speram doar ca se indreapta vremea!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput