Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 23
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Puskin imi place tunsoarea ta si daca-mi aduc aminte ai fost si mai slaba asa ca da! eu zic ca trebuie sa slabesti. Imi trimiti si mie info despre Montignac asta?
...ii insurat! Sigur!
Te pup, Zuzilici. Ne vedem si la noapte!

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Zuzilici spune:
Fetelor veste mare: Isabella a facut primii 3 pasi singurica.

Sunt in culmea fericirii!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Zuzilici spune:
Tzuni nu te da la Mephala ca-i la sala
. 
Te
si eu si pe diseara. It's a date?
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
puskin spune:
Zuzi,
vezi ca este un topic de slabire al fetelor care tin Montignac si este acolo si cartea si fetele spun zilnic ce papa si te poti inspira.
Din proprie experienta iti spun ca Montignac este foarte bun daca esti obisnuita sa papi mult...pentru ca o poti face in continuare daca o faci cu cap
.
Spor la citit!
Am fost si mai slaba...67 de kg in Octombrie 2005 si de atunci tot cresc. Nu am mai reusit sa revin sub 70 de kg, nu mai am ambitie...
, poate reusesc acum, cu voi 
Pupici,
Ruxilici
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
olim spune:
tzuni

si ce treaba ai tu daca ii insurat sau nu omu asta

zuzilici
, intr-adevar ma simt mai bine, era si cazul dupa 6 zile de febra
sa stiti ca monti e o dieta reusita, poti manca destul de mult si ai de unde elege![]()
Delidana spune:
Zuzilici, felicitari pentru Isabella plimbareata.
Stai sa-mi intreb greierele daca are vreun frate. ![]()
Tzuni, e chec tailandez facut sub licenta japoneza, fara zahar pudra si nu e pufos deloc, ci mai degraba indesat si mic. Iar miros nu mai are de mult ca sta in frigider de vreo 3 zile.
Olim, se pare ca ne-a lovit rezistenta la tentatii. Sa o tina tot asa, ca n-au trecut decit 3 zile din concurs! 
Leeloo, de data asta a scapat cu viata bietul greiere. Si-a indeplinit functia cu brio. 
Diana, tu ce dieta tii? Scuze daca ai mai scris-o ca m-am pierdut intre atitea pagini si nu stiu unde sa ma duc s-o caut. 
Dordia, scoate-ma te rog de la "Podium" ca am pus la loc kg pe care il dadusem jos. 
La echipa rosie ai pus 19 ckg in loc de 19 kg.
Roxana, Carolinah, Mik,
.
Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
puskin spune:
Bey,
Montignac asta e cam bosorog pentru voi
, dar cum gusturile nu se discuta
...
Tzuni,
cred ca vine zapada si la voi...aici a nins toata noaptea si toata ziua azi..deci cred ca vine iarna si pe acolo curand
.
Iti place la patinezi? Mie imi place de mor..am si patine
.
Pupici,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Dupa cina m-a lovit o pofta de dulce de de nu mai stiam pe ce sa pun mina s-o calmez. Deschid frigiderul si gasesc o bucata de chec pe care o luasem pentru al meu sot dar pe care el n-a mincat-o. Eu le cumpar, eu le maninc, niciodata nu ma invat minte.
Si deci, pun mina pe ea, fara sa ma gindesc (aveam in cap beculetul rosu aprins la "dulce"), o pun pe masa si o desfac. Ei si acum incepe lupta:
-ah ce bine ca am ceva dulce
-esti sigura?
-ei, maninc doar o bucatica
-aiurea, daca te apuci de ea, o termini toata
-da, dar mi-e pofta
-o sa-ti treaca
-si totusi...
-auzi, Miag a putut sa zica nu la clatite si tu nu poti sa zici nu la o amarita de bucata de chec? Si mai gindeste-te si lape care o sa le iei de la Diana.
-mda, nasoala treaba
-hai pune checul ala inapoi in frigider si miine daca il mai gasesti acolo, arunca-l!
-bine, fie dar tot mi-e pofta de ceva dulce
-maninca o banana
-buna idee!
Asa ca, draga Miag, azi m-ai salvat de la ispita, fara sa stii.
Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sherifa Delidana si voi m-ati salvat aseara de la clatitele alea ucigase (si acum salivez de pofta cand ma gandesc la ele: clatite gratinate cu nuci si nu stiu ce 'bazdaci' mai aveau , dar pareau dementiale

)

pentru vointasi

pt ca esti haioasaMia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

dulcetica spune:
quote:
Originally posted by an-k
Am fost azi la sala si am facut in graba 23 min cardio, banda si eliptica (250cal pierdute). Apoi diverse aparate si 25 abdomene... Cand vad la Delidana 200 ma apuca plansu... eu de ce nu pot?
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Nu fa o tragedie din asta !Tu incerci sa faci ex. abdominale la bancheta inclinata?Eu la bancheta nu ma pot pur si simplu ridica, o data macar.Ca sa-ti ridic si mai serios moralul ,eu la aparatul in care stai pe spate si faci diverse manevre cu bratele si picioarele, iarasi nu pot face nimic.
Odata mi-am luat abonament la sala, in ideea ca asa trebuie sa ma duc,daca am platit.Am fost de doua ori si totusi am anuntat ca mi-e imposibil si sa-mi prelungeasca termenul ,pina pot si eu sa apar...cind am reusit in sfirsit sa ajung ,se inchisese sala respectiva.
miag spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
![]()
Fetelor veste mare: Isabella a facut primii 3 pasi singurica.
![]()
![]()
![]()
Sunt in culmea fericirii!![]()
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Felicitari!

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag