Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 10
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, felicitari pentru vointa!si tine-te tare!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Era bine daca reuseam numai fructe dar...e bine si asa. Tocmai m-am intors de la alergat si-s tare mandra de mine. Ori am inceput sa ma obisnuiesc cu alergatul, ori slabesc dar se foarmeaza muschii caci nu mai gafai atat de repede si chiar imi face placere sa alerg din ce in ce mai mult. Singurul inconvenient e ca-i cam frig si ma cam doare nasul cand respir. Mai rau o sa fie cand vor fi -15 grade. Asa se anunta joi-vineri.
Gata! Mi-am facut si programare la dr. Vreau sa-mi de trimitere la un nutritionist ca asa nu se mai poate. Si daca slabesc cu cap sigur e mai bine chiar daca intr-o perioada mai lunga de timp. Vreau sa-mi schimb metabolismul.
Crys Isabella e bine. A inceput sa rupa un pic pe jos, fara premergator. O mai tin eu de-o manuta sau chiar de costumas (de undeva de la umar). Cred ca daca aveam un ham special de bebei o lua pe jos mai repede. Deja a inceput sa nu-i mai placa premergatorul, vrea singurica.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Zuziliciule, cateodata chiar n-am vorbe! Sau am prostii in cap si nu vreau sa va impui capul cu ele! Acum m-as duce in parc cu rolele, da' singura nu merg! Incerc s-o conving pe nevasta sefului sa-si ia role si nu vrea!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Convinge-l pe sefu' POate ai mai multa trecere la el .... sau el la ea.

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
Delidana spune:
Vai de capul meu, iar scriserati de nu mai am cind sa le citesc pe toate.
Vorba cuiva de aici, daca am slabi cu aceeasi viteza cu care scriem...am fi toate miss. ![]()
Diana, da-i ca bine faci! Poate imi vine mintea la cap si ma pun pe treaba. 
Daria, tu esti mult prea draguta si ingaduitoare. 
Khristin, unde esti?
Tzuni, ia zi cum se numeste McBeep-ul cu care ai pacatuit. ![]()
Referitor la regulamentul concursului, eu nu cred ca e drept ca echipa cistigatoare sa fie aceea care se apropie cel mai mult de tinta propusa. Sa zic si de ce: daca eu (de ex.) slabesc 2.5 kg atit cit mi-am propus si Carmen (sa zicem), scapa doar de 3 kg in loc de 5 cit a zis ca vrea sa piarda, eu cistig, desi am slabit mai putin. Nu mi se pare corect. Eu as zice sa cistige echipa care a slabit cele mai multe kg sau cel mai mare procent din kg totale.
Cit despre poza...daca vreti sa se vada greutatea pe cintar e clar ca n-o sa fie poza intreaga ci doar cu picioarele. A mea cel putin asa va arata si daca nu ma credeti e treaba voastra. 
Meniul de azi:
MD: cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca, salata (castraveti+ardei)
C: un piept de pui fiert si taiat bucatele, cam 150g fasole verde "aburita", ceapa rosie si putin ulei de masline, totul amestecat si facut salata. Mi-a cam stat in git carnea goala, asa, doar cu vegetale, dar am inghitit-o pina la urma. ![]()
Intre mese: vreo 300g papaya, 1 banana, 1 cafea si 1 cana de ceai verde, ambele fara zahar. Inainte de sala: 1 crenvurst fiert si 2 guri de lapte.
Sala: 1 ora jumate + 200 abdomene.
Delidana-Khristin-Daria-DianaR 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad, numa' carne de vita papi azi? Brrrr...si fiarta pe deasupra....imi vin in cap versurile alea cantate de Ada Milea:
-"O bucata de carne de vita
Nu-i o bucata de carne de porc
Si e tare fericita
Ca-i o bucata de carne de vita"...parca asa sunau...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DA , ASTA MANANC.AM FIERT MAI MULTA PT DORULETZ SI BAG SI EU BOTU`
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
mephala30 spune:
Delia,
si mie mi se pare corect ca fiecare sa-si atinga targetul propus...vedem noi cum va fi....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nastad spune:
a de asa ceva.
Doina succes cu carnea fiarta. Ce-ti fac bb? Si pana la urma care sunt zilele in care muncesti si care nu? POate reusim sa discutam on-line pe mess. daca ai timp si te lasa bebei. 
[/quote]
MULTUMESC!
OANA E LA GRADI, MA GRABESC SA MA DUC SA O IAU
DORUTZU E CU MAMA , ABIA ASTEPT SA AJUNG ACASA SA MA BALEASCA UN PIC.
DEOCAMDATA NICI EU NU STIU CARE SUNT ZILELE IN CARE MUNCESC SI CARE NU.
MAINE SUNT LA SERVICIU, SUPA AIA MAI VEDEM.
SUCCES CU DIETA!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
puskin spune:
Bey...io nu pacatuiesc
.
Am mancat o omleta din 2 oua cu feta si un ardei gras de dimineata, la pranz am mancat frigurui de pui cu salata si gustare intre mese un mar.
Diseara imi fac o salata.
Portocalelor, pregatesc bicele daca nu slabiti alea 5kg...s-a inteles? 
Ruxandra
Tzuni spune:
Delidana, n-am pacatuit cu McSheet-uri. Cu altele...romanesti...taranesti.... 
Zi-mi ce motive sa gasesc sa ma mobilizez si sa ma tina in timp. Ca mai nou dupa o zi imi spun: ce alta placere a vietii mai am? Deci: sa mananc! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
nastad spune:
Crys spor la invatat!
Mephala
motaneii!
Zuzilici
printesa!
Gata...fug ca iar o gasesc pe Oana cu femeia de serviciu
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
leeloo2004 spune:
Mama, dar mult s-a mai scris...Dar mai bine sa scriem decit sa mincam, nu? ![]()
Cris - spor la invatat si ocoleste automatul ala!!!
Mai, la sosete nu m-am gindit...ca nici eu nu dau cu oja pe unghii iarna...dar aveti dreptate, si sosetele atirna la cintar!
- oricum mai e cale lunga pina atunci, mai vedem noi...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg