Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

mazzel, tot respectul. ai argumentat foarte bine . subscriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Am reusit sa ascult toate piesele si din pacate asa cum am spus si la inceput prea multe piese ca lumea nu sunt...cert este ca piesa care va iesi invingatoare sper sa ne reprezinte cu brio la eurovision... ca si Olim care deja s a anuntat ca o sa voteze anul acesta si mai mult ca sigur o votat si in alti ani si eu o sa votez piesa ...oricare ar fii ea...ca de e a noastra...si anul trecut am votat si acum doi ani si acu trei ani si saream in sus de bucurie cand vedeam ca romanii au mai urcat un loc in clasament.Cert este ca o sa votez in fiecare an ptr romani.

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

asa fac de cand is in Spania, si se vede la punctaj, ca mai nou 12 puncte vin de la noi.
Nu conteaza cine este, important e sa luam un loc frumos acolo.Eu cred ca daca anul trecut mergea Akkentul, luam Eurovisionul.E o parere personala, mai ales ca baietii erau foarte cunoscuti in europa.
Oricum, multa bafta sa avem

Mergi la inceput

Olim uite ptr tine si ptr toti care voteaza anul acesta de la mine ptr voi multe.Olim sper sa nu te superi pe mine dar parerea mea e ca Akcent nu aveau sanse mai mari ca si Traistaru.Cei de la Akcent falseaza foarte mult...or fii ei cunoscuti...dar mai e si cantatul live.Asta au demonstrat o si la concursul din tara si nu degeaba juriul l a ales pe Traistaru.

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din cate imi amintesc eu..parca cei de la Akcent au si recunoscut ca au falsat groaznic la preselectie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Am vazut acum ca una din piesele banuite de plagiat,a fost eliminata.
Este vorba de Giulia Nahmanny.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Ayumi am citit si eu ca o piesa a fost descalificata...scrie chiar pe prima pagina a site lui eurovision.Si ca sa fie treaba treaba...pe forumul de la eurovision se spune cum ca melodia Andrei seamana foarte mult cu cea a Macedoniei de anul trecut.
http://forum.tvr.ro/viewtopic.php?t=127&postdays=0&postorder=asc&start=60

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor voi mai reusiti sa vedeti videoclipurile la melodii??? Ca la mine nu mai merg, o fi ceva cu serverul lor, sau e de la netul meu?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mada la mine se vad! Chiar acum am incercat!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Adevarul e ca din pct meu de vedere nici o melodie nu e de Eurovision. Parca ar fi primul concurs de genul asta si nu stim ce prinde la public!

Piesa cu Dracula mi se pare slabuta, Andra nu-mi transmite nici un mesaj de "love" - e incruntata.. Unicul ei scop in melodie e sa scoata notele..atat.. Ar trebui sa mai ia lectii de teatru. Parerea mea.

Liubi Liubi mi se pare vesela, tzacanita si cred ca ar putea fi usor retinuta.

In rest..englezisme romanizate..

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput