Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

madau nu fii negativista, auzi nu castigam .
chestia e ca vad tu pui suflet, eu judec numai la rece.
melodia aceasta cu liubiliubi mi se pare potrivita pt eurovision pt ca ca nu este complicata, are cum am spus acel ritm care se retine din prima si-ti ramane in memorie(de-l tot fredonezi apoi jumate de zi), este cantata in mai multe limbi, transmite un mesaj pozitiv(iubire-si in mai multe limbi) legat de un sentiment uman (nu numai in particular-romania/dracula), in cantec este rostit numele Romaniei o data(deci mesajul este transmis nici nu e nevoie de mai multe cuvinte, unul si bus, suficient , o data zice roumanie si este mai mult decat face piesa cantata de Andra pe care eu sincer nu am rabdare sa o ascult toata ma plictisesc pe la jumatate).
baietii sunt tineri, aratosi, prind a tineri/e de peste tot din europa.
cred ca acest compozitor este baiat tare destept care stie cu ce se iese in fatza in afara, nu la noi, dar publicul gandeste cu inima nu stie prea multe despre cum sa fii smecher ca sa iesi in fatza.
parerea mea...evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

serbia are cateva melodii cchiar faine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

fiu-miu a ales aia cu liubi, liubi, I love you. La aia rade cel mai tare !

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mazzel cred ca sunt un pic negativista...daca ai stii cat m-am "ambalat" editiile trecute, melodii bune aveam, show idem, voci nu mai vorbim...mi-aduc aminte si acum ca in 2005 l-am vazut impreuna cu toata gaska noastra...eram garvidoase atunci toate, si da-i si tipa, si injura...si tot degeaba. Anul trecut nu-ti mai zic ce nervi pe mine. Acu' mi-am propus sa nu ma mai agit, dar un pic de suflet nu poci sa nu pun, ca deh

Pana una alta, sa vedem cine ajunge acolo...apoi sa vezi dispute

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si mie imi place liubi

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

suna bine, dar parca Dracula ne-ar reprezenta mai bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

ahh, si inca o specificare, ceea ce mai trebuie sa invatzam noi romanii este ca imaginea de tzara nu se face acum in ceasul al 12-lea in mod brutal, bagand pe gat publicului larg conti si muscaturi in spectacole la care europeanul poate zambeste ingaduitor si la asta se va rezuma...si asta in mod repetat, insistent, aproape naiv.
publicul european deja stie destule despre Ro(nu subestimati adversarul cum s-ar spune, si nici nu fiti naivi) , mesajul care sa-i ramana intiparit in memorie trebuie sa fie unul subtil, pe nesimtite(vezi rostirea o data a cuvantului roumanie), interesul trebuie sa-i fie furat la propriu, pe nebagare de seama.
cum va explicati succesul rasunator al : salut, sunt eu haiduc?
mesajul trebuie sa fie unul tineresc, saltaresc(si nu lungit, balcanic, cantat si rascantat si toti rarunchii), smecheresc.

parerea mea, inchei aici.

oricum ar fii eu le doresc la toti succes!.romanii stiu sa faca muzica, daca ar stii si sa faca afaceri ce bine ar fii.si daca nu sar mai sapa atata intre ei si ar colabora mai mult ar fii extraordinar.

Mergi la inceput

ai draptate, dar pana la colaborare mai e muuult.
Eu cred ca dracula ar merita, nu doar pentru dracula-cuvant asociat cu Romania, ci si pentru ritm.Si liubi suna bine, dar parca da mai catre rusi decat catre romi, si sa nu o patim, sa fim confundati cu rusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Madau, nu te mai necaji :). Avem muzica frumoasa, ne place, hai sa ne simti bine si sa savuram momentul.
Si romanii din diaspora si prietenii lor sa faca bine sa ne voteze ca daca nu mergem peste ei si ii batem cu zapada... sau cu frisca :).

Mergi la inceput

pai de la Spania aveti 12 puncte, ca vai de factura de telefon cand vine, dar ce conteaza, macar atat

Mergi la inceput