Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

quote:
Originally posted by madau

Mazzel ai si tu drepate pe o parte dar...sa nu uitam de jocurile de culise..geo-politice... Asa ca s-ar putea sa fie mai bine sa mergem cu o melodie comerciala, Dracula, chestii, in fond le dam ce vor sa auda...ca la capitolul culturalizare..mai avem destul de munca pana-i convingem

Delfinutza anul trecut Traistariu a fost la concurenta cu Akcent..numai ca aia s-au eliminat singuri, caci la capitolul prestatie live

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

draga madau singura problema este ca aceasta melodie dracula NU este deloc o melodie comerciala.este cea ce am spus de fapt, deci nu vad de ce spui ca am dreptate daca nu ai citit sau nu ai inteles ce am postat eu.aceasta melodie cu dracula NU este o melodie cu care sa iesi la magazinul eurovision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mazzel NU este o melodie comerciala din punctul tau de vedere! Din al meu ESTE! Si nici nu mi se pare ca are ritmuri tiganesti.
Oricum vom vedea... desi eu cred ca au cele mai mari sanse.

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mazzel ce insemna ptr tine o melodie comerciala????? Ca poate intelegem si noi mai bine mesajul tau.

Nu vad de ce ar trebui sa ne fie rusine cu ritmurile balcanice/tiganesti/romanesti..in fond asta suntem. Dracula e un brand extrem de comercial afara..asa ca nu vad unde-i problema. Vom vedea insa ce va decide juriul, in fond ei sunt cei avizati si din alte puncte de vedere.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

pai bibyrox asa sa fie, te referi ca au cele mai mari sanse pt romania si apoi sa castige eurovisionul?
pai bine ar fii sa fie asa din partea mea, desi poate organizatorii acestor manifestari in ro, compozitorii, directorii de productie, etc ar trebui sa inceapa sa gandeasca mai realist la modul:vreau sa fac o afacere si vreau sa castig bine, nu ma intereseaza sa scot produse exceptionale dar ma intereseaza sa le pot vinde repede, sa aiba produsele acel ceva care prinde la omul de oriunde si nicaieri, nu numai la publicul romanesc.
mai , nu ganditi cu inima, ganditi si voi la rece

EDIT: madau cand ne angrenam intr-o discutie este bine sa vb aceeasi limba, unde vezi tu ca am afirmat eu ca ar trebui sa ne fie rusine cu dracula si ritmurile balcanice?ca sa nu lungesc degeaba, eu asa ceva nu am afirmat chiar am specificat ca in mom cand nu ai altceva de vandut vinzi ce ai, doar ca acest produs daca prinde la publicul romanesc nu prinde si la cel norvegian de ex.(exact la fel ca si atunci cand arati o caseta cu un avion de lupta american unui bastinas din Indonezia din jungla, nu compileaza el prea mult din informatie din simplul motiv ca nu intelege el prea mult din ce se petrece acolo).nu ai cum sa apreciezi ceva ce nu intelegi, ceva pt care nu vibrezi din suflet.si publicul eurovision nu trebuie sa vibreze din suflet ci trebuie sa-i vibreze creierii ajunsi la excitatie pe un ritm simplu, care se repeta, simplu de retinut gen tralala.

parerea mea...evident.

Mergi la inceput

Mazzel sa stii ca m-ai prins la "ganditul cu inima"! Chiar asa e! Imi place foarte mult Andra, de asemenea si trupa Simplu.. ii consider foarte talentati si in stare sa ne reprezinte! Da.. cand am spus ca au toate sansele sa castige, ma refeream la selectia de la noi. Acolo.. inca nu ma pot pronunta pentru ca nu am ascultat si piesele celorlalte tari! Asa ca nu ne ramane decat sa speram!

Biby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibyrox

Mazzel sa stii ca m-ai prins la "ganditul cu inima"! Chiar asa e! Imi place foarte mult Andra, de asemenea si trupa Simplu.. ii consider foarte talentati si in stare sa ne reprezinte! Da.. cand am spus ca au toate sansele sa castige, ma refeream la selectia de la noi. Acolo.. inca nu ma pot pronunta pentru ca nu am ascultat si piesele celorlalte tari! Asa ca nu ne ramane decat sa speram!

Biby

biby...sa speram, iti dai seama ca si pt mine cand este vb de romania m-as bucura numai daca ar castiga, orice, oriunde, oricand... ca am pierdut destul pana acum, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Madaueu n-as prea crede ca ne caracterizeaza ritmurile tiganesti si/sau balcanice. Se asculta de o anumita parte a publicului dar ca popor nu cred ca ne caracterizeaza. A, avem muzica noastra traditionala romaneasca (care nu e chiar asa balcanica), avem muzica gypsy care este produs al comunitatii careia ii poarta si numele dar cel putin genul asta nu cred ca ne defineste.
La Eurovision trebuie, in general, sau o piesa comerciala(care inseamna refren usor de retinut,nu foarte dificila care sa necesite multe auditii pana a deveni acceptata si apreciata de masa larga originala(aici intra Hard rock Hallelujahde anul trecut, care a fost in opinia tuturor un castigator surpriza), care sa se adreseze publicului cat mai larg si care sa capteze atentia din prima). De ex eu nu stiu cati din Belgia vor vota Dracula i love you pt ca, din punctul de vedere al compozitiei muzicale nu e deosebita, merge dar are prea multe elemente care lor nu le zic nimica desi noua ne sunt familiare si ne atrag.E drept ca ne raman punctele romanilor din diaspora da nici aia nu e asa puternica cum e cea turca, greaca rusa etc
zmuahh

Mergi la inceput

Oana macar un vot din Belgia il avem de la tine!
Mazzel aici chiar ca-ti dau dreptate!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Apreciez punctele voastre de vedere, insa cred ca ne ambalam degeaba..atat timp cat se voteaza asa cum am vazut...putem sa mergem cu ce melodie vrem..ca tot nu castigam

oana sa nu uitam de melodia Ruslanei..care a castigat insa..si aia era tot cu influente populare..apoi melodia grecoaicei (nu mai stiu cum o cheama acum) la fel...ce sa zic, exemple ar fi, dar se pare ca "acolo sus cineva nu ne iubeste" (buna ideea si cu diaspora turca, greaca...nu te contrazic ca nu am datele necesare, dar pare sa fie asa)

Doamne ajuta sa iesim macar pe un loc onorabil, sa nu facem de ras prestatiile de pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Uitati candidatii Finlandei
http://www.youtube.com/watch?v=WYIbpVX8_pM

si Albania, nu stiu daca sunt finalistii lor
http://www.youtube.com/watch?v=kXhtLA_CgUQ

si finalistii din Serbia
http://www.youtube.com/watch?v=2IFQgp8VxDk

Daca mai cautati pe youtube mai gasiti

Go Draculaaaaa, my love!

Mergi la inceput