Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 6
oanademunck spune:
Io le-am ascultat o data pe toate si la o prima impresie Dracula my love suna ok da nu foarte foarte iar cand am ascultat Liubi Liubi my love mi s-a parut ca seamana cu ceva cunoscut asa ca ia ascultati aici varianta dance sa zic asa a unei melodii finlandeze (concursuldse desafsoara in Finlanda chiar;))http://www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU&mode=related&search=
mie mi se pare cam inspirata, au acelasi tempo, incep lent se termina rapid, intro-ul e cam la fel....da mai bine ascultati si ziceti voi
zmuahhh!
bibyrox spune:
Oana ca intro - da! seamana! In rest nu mi se pare ca au nici o legatura.
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Delfinutza spune:
Biby si tie o ...Si uite asa am prins drag de tine.Abia astept concursul in sine...acolo se vede cine poate canta live si cine nu.
Delfinutza
bibyrox spune:
Delfi si io de tine! Si pentru asta ti-am dat si votul maxim!
Nici nu-mi fac probleme la prestatia live a Andrei si a baietilor de la Simplu! Au demonstrat de mult ori ce pot!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
mazzel spune:
melodia cu dracula nu numai ca nu-mi place, imi displace profund.
aceasta melodie liubi liubi a reusit sa-mi smulga un zambet si la sf chiar un chicot , baietii sunt simpatici si ritmul este unul care-ti ramane intiparit in memorie.simpatici baieti.nu discut calitatea piesei caci la eurovision mai presus de calitate trebuie sa iesi in fatza cu o piesa care sa prinda la publicul cu urechea needucata, o melodie cat mai simpla, cu un ritm care se repeta si deci se prinde repede si se retine din prima, o melodie care sa excite creierul la repetare(acel gen de melodie care fredonat o data nu-ti mai iese din cap si ajunge sa te enerveze-vezi ex celebra "alo salut sunt eu haiduc").
romania trebuie sa iasa in fatza cu productii care prind la publicul larg si nu numai la un anumit segment de populatie romaneasca, muzica cu accente tiganesti-balcanice la care este atasat iar acest medalion dracula nu este o melodie cu care se iese in fatza pt publicul eurovision.
aceasta andra este o fata frumoasa(pacat ca nu i s-a dat o alta piesa), trecand peste faptul ca mie personal nu-mi place melodia(este vb de gust si inca ceva neconcludent la acest topic) , gandind la modul : ies cu o piesa pe care vreau sa o vand publicului european, aceasta piesa cantata de andra este o piesa care nu va avea succes, la fel ca un baton de ciocolata de casa de la alimentara din coltz din orasul Reghin pus langa o ciocolata milka produsa din coloranti si arome chimice dar ambalata frumos si cu continut ridicat de E-uri care te fac dependent.daca intelegeti ce vreau sa spun.
Delfinutza spune:
Biby ...si eu am incredere in Andra nimic de zis...dar cu baietii de la simplu..nu stiu ce sa zic...daca mai tineti minte...anul trecut la eurovision pe locul I era la un moment dat Nico si cu trupa pop(nici nu mi mai aduc aminte amu cum ii cheama ...imi scapa numele)si juriul l a ales pe Trestariu ptr vocea lui in care spuneau ca au mare incredre in el.Vom vedea cine va fii invingatorul.
Delfinutza
oanademunck spune:
Mie Dracula nu mi s-a parut a avea doar accente balcanico-tiganesti ci si rap (ca zice acolo ca e mai tare ca cei mai adevarati baieti din cartier de la Chicago)iar mare parte din publicul care voteaza apreciaza probabil acest gen- vezi cazul de anul trecut cand rokareala celor de la Lordi numai spre publicul larg nu era orientata
Eu le-am tot vorbit colegilor de Romania, Dracula si Transilvania astfel incat daca se califica andra & co mi-e ca vor vrea oamenii sa viziteze The Castle care chiar nu are nimik 'vampiresc' de vizitat..
mazzel spune:
in perspectiva in care scopul romanilor participanti la acest eurovision este sa castige concursul si sa cucereasca publicul european.
in perspectiva in care scopul este sa faca imagine de tzara cu acest medalion dracula, atunci da...sa iasa in fatza.
nu ma indoiesc nici o secunda ca melodia prinde enorm la un segment mare al publicului romanesc, are acele ritmuri balcanice/tiganesti si cum ai remarcat oana, rap romanesc, acele accente de cartier bucurestean .
dar depide de ce afacere vrem sa facem: 1: sa vindem imaginea romaniei pt turistii care vor sa vina la dracula
2: sa iesim cu o piesa care sa prinda si la neamtz si la polones si la olandez care nu vibreaza pe ritmuri balcanice si in general nici nu-l prea impresioneaza dracula.
ca la romani prinde in general acest tip de musica.
dar noi vrem sa-l vindem la straini nu?
EDIT:sa nu ma intelegeti gresit, eu nu judec in nici un fel alegerea repetata a acestui medalion dracula pe ritm tigannesc, in momentul in care nu ai altceva de vanzare vinzi ce ai, dar totul este sa stii sa faci afacerea asa sa iesi in castig.cu aceasta piesa numai in castig nu se iese.
oanademunck spune:
Cred ca, daca, vor sa vanda imaginea romaniei turistilor care sa vina sa il viziteze pe nea Vampiru, ar fi necesar ca, mai intai sa avem infrastructura tata, cum se zice:)ori din alea 5 tarabe din bran si un castel care nu are aproape nimik in comun cu mitul Dracula nu cred ca poti face turism, da asta e deja alt subiect de discutie si nu vreau sa departez 'conversatia'
Iar Mazzel iti dau dreptate, mai bine un 'nu ma nu ma iei'care s-a auzit o vara intreaga in Europa decat apa de ploaie in sticlutza de-a lu coco (chanel)
zmuahhh!!
madau spune:
Mazzel ai si tu drepate pe o parte dar...sa nu uitam de jocurile de culise..geo-politice... Asa ca s-ar putea sa fie mai bine sa mergem cu o melodie comerciala, Dracula, chestii, in fond le dam ce vor sa auda...ca la capitolul culturalizare..mai avem destul de munca pana-i convingem
Delfinutza anul trecut Traistariu a fost la concurenta cu Akcent..numai ca aia s-au eliminat singuri, caci la capitolul prestatie live
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2